- 30 Aralık 2020
- 937
- 978
Çok geçmiş olsun, nasıl şimdi Çınar?Kızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun, nasıl şimdi Çınar?Kızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Kızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Cok geçmiş alsın neden böyle olmuş peki .Kızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Çok geçmiş olsun keşke çocuklar hasta olmasa şimdi nasılKızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Canım çok geçmiş olsun, ne önerdi peki? 40.5 olunca naptın?
Çok geçmiş olsun, nasıl şimdi Çınar?
Çok geçmiş olsun ilacı var mı ki
Cok geçmiş alsın neden böyle olmuş peki .
Çok geçmiş olsun keşke çocuklar hasta olmasa şimdi nasıl
Canım bu hastalığı benim ilk oğlum olmustu . Bir diğer adıda el ayak hastalığı. Cok kötü bir hastalık bizimki ilk başta hiç düşmeyen bir ateşle başladı daha sonra döküntüler başladı ama öyle böyle değildi gözlere kadar yayılmıştı korkunc duruyordu 10 gün içersinde bitmişti . Krem sürdük birde gözünede etki etmişti ayriyetten ilaç kullandıkDün doktora götürdüğümüzde bakıldı enfeksiyon görülmedi. Kan alınırken bir ağladı bir ağladı yıktı hastaneyi, kendini de beni de perişan etti. Millet kapıya gelip baktı kim ağlıyor böyle diye
Enfeksiyon yoksa ateş 3 gün devam eder sonda 3 gün döküntü olur bitip gidermiş bu hastalık. Ben annelerin açtığı kalabalık whatsapp gruplarına da üyeyim orada birçok anne yazdı 6. Hastalık olduklarını. Düğünümüz vardı kalabalığa çok girdim bekliyordum bende açıkçası
Virüs temelliymiş tükürükle bulaşırmış. Tedavisi yok. Ateşi kontrol altında tutmak lazımmış. Doktora sordum nezaman korkmalıyım diye. Enfeksiyon olmadığı için ateş 43 e kadar normal dedi enfeksiyon olmadan bu hastalıkta beyne etkilemez korkma dedi.
Bu gece de bi kalktım ateş 40a yanaşmış. Odayı havalandırdım serinletmeye çalıştım düşmeyince ateş calpol verdim. Çok yorgundum yoksa ilaçsız da geçirirdim ben geceyi.
Hiçbişey yemiyor sadece emiyor. Sütüm de az yetmiyor. Akşam yemeğini balkonda soğukta yedirdim karambole getirip hepsi bu iki gündür yediği. Birkaç tane de Züber vermiştim zorlaa. Çok su içirmek lazımmış. Bakalım yarına kadar bitmesi lazım artık ateşin. Bitmezse 6. Hastalık değil diyip tekrar bakılacak. İnşallah 6. Hastalıktır da başka bişey çıkmaz böyle ateşin altından.
Yok o başka. El ayak hastalığını da gördüm ben arkadaşımda. Bunun adı 6. Hastalık. Bi araştır farkını görürsün. Döküntüler kendiliğinden geçiyorlarCanım bu hastalığı benim ilk oğlum olmustu . Bir diğer adıda el ayak hastalığı. Cok kötü bir hastalık bizimki ilk başta hiç düşmeyen bir ateşle başladı daha sonra döküntüler başladı ama öyle böyle değildi gözlere kadar yayılmıştı korkunc duruyordu 10 gün içersinde bitmişti . Krem sürdük birde gözünede etki etmişti ayriyetten ilaç kullandık
Kız bizimkide kendiliğinden geçti . Doktorumuz o zaman. 6 ıncı hastalık dedi antibiyotik o yüzden vermiyoruzYok o başka. El ayak hastalığını da gördüm ben arkadaşımda. Bunun adı 6. Hastalık. Bi araştır farkını görürsün. Döküntüler kendiliğinden geçiyorlar
Çok geçmiş olsun bizde atlatmıştık ateş bi kaç gün devam edebilir döküntü oluştu mu peki. Döküntü oluştuktan sonra ateşimiz düşmüştüKızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Evet haklısın şampuanlıyorum ama ön tarafı iç kısma doğru detaylı yapmıyorum arkadan yıkadığım için ön tarafı su ile yıkamış oluyorum p***** pişik olmasın diye daha sonra kremliyorum ya da bebek yağı sürüyorumCanım bir ara ben de hep şampuanıyla yıkıyordum kakadan sonra, çok kurudu poposu, doktor sürekli şampuanla yıkama dedi. Sadece su yeter dedi. Özellikle ön tarafının içinin de bir florası var, orada faydalı bakteriler de var koruyan, onları da yok etmemek gerekiyor. Yani temizleyeceğiz ama çok da derinlemesine silmemek, şampuanla yıkanamak lazım sanırım
El ayak hastalığı diye bişey var. El ayak içlerinde kırmızı lekeler oluyor. Bulaşıcı bi hastalık tekrarlayabiliyor. Kreşten almıştı arkadaşımın bebeği çok uğraşmışlardıKız bizimkide kendiliğinden geçti . Doktorumuz o zaman. 6 ıncı hastalık dedi antibiyotik o yüzden vermiyoruz
Bugün 3. Gün bakalım olacakmı görücez. Enfeksiyon olmayınca yüksek ateşte bundan şüphelendi doktor direk. Salgın varmış şuanda zaten. Ateş kaç gün sürmüştü en çok kaça çıkmıştı sizde?Çok geçmiş olsun bizde atlatmıştık ateş bi kaç gün devam edebilir döküntü oluştu mu peki. Döküntü oluştuktan sonra ateşimiz düşmüştü
Bizde de ayni hastalik var canim. Allah sifa versin 3 gun suruyor ates. Dolven daha etkili ve asiri huysuz oluyor. Istah tamamen gitti ek gida, mama, meme kabul etmiyor.Kızlar Çınar cumartesi gecesinden beri ateşli. 6.hastalıktan şüphelendi doktor. Resmen eridi zaten kilosu azdı. Gece 40.5 gördüm ateş. Şuanda 39. Çok yoruldu yavrum kıyamıyorum.
Ateş kaça çıktı en çok sende? 40.5 gördüm ben. Calpol sonrası da hep 38.5 ateşiBizde de ayni hastalik var canim. Allah sifa versin 3 gun suruyor ates. Dolven daha etkili ve asiri huysuz oluyor. Istah tamamen gitti ek gida, mama, meme kabul etmiyor.
Yogurt iyi geliyor canim onu kabul ediyor sizde de oyleyse dene istersen. Birde acliktan uyuyamadigi icin de huzursuz oluyor. Ates cikmiyor diye vermemezlik yaparsan yine cikiyor canim. Ama gece rahat uyusun biraz dersen dolven.
Hatırlamıyorum en yükseği ama 3 günden sonra düşmüştüEl ayak hastalığı diye bişey var. El ayak içlerinde kırmızı lekeler oluyor. Bulaşıcı bi hastalık tekrarlayabiliyor. Kreşten almıştı arkadaşımın bebeği çok uğraşmışlardı
Bugün 3. Gün bakalım olacakmı görücez. Enfeksiyon olmayınca yüksek ateşte bundan şüphelendi doktor direk. Salgın varmış şuanda zaten. Ateş kaç gün sürmüştü en çok kaça çıkmıştı sizde?
Alindan 39.8 lere cikti koltuk alti 39 canim. Ben atesi erken farkettim direk beklemeden calpol verdim. Ancak calpol cok dusurmedi sadece yukselmesini engelledi. Aradan 4 saat gecince de fitil verdim paranox s. Onda da dusme olmadi. Onlara ragmen yukselince doktora goturdum. Doktor dolven verdi. Dolvenle dustu. Ama etkisi gecince yine yukselmeye basliyor. Ilik banyo fln da yaptirdim kasık, koltukaltina ilik pamuk koydum ama etki etmediler hic. Asiri derece huzursuzluk ve gece surekli aglama durumu var.Ateş kaça çıktı en çok sende? 40.5 gördüm ben. Calpol sonrası da hep 38.5 ateşi
Saol canim insallah. Salgin var diyorlardi zaten bizi de buldu. Yalniz cok zor hastalikmiis kendimden gectim resmen 2 gundur.
Allah Allah ya kalabalık bir yere mi gitmiştin kimden geçti acabaSaol canim insallah. Salgin var diyorlardi zaten bizi de buldu. Yalniz cok zor hastalikmiis kendimden gectim resmen 2 gundur.