Alerji ihtimalini düşünmüyor değilim ama pat diye bir anda da çıkmaz be kuşum. Yani ilk kez vermiyorum ki ben bunları. Verdiğim de çok standart şeyler. Ek gıdaya yoğurt ile başladım zaten, hiçbir şey yoktu ta ki bir hafta önceye kadar. Atak falan da yok. Çocuktan uykuyu almışlar sanki. Zorla uyutmasam uyku umrunda değil .bugün öğlen 1de kalktı ve akşam 8e kadar uyumadı biliyor musun. Ve huysuzluk yok , aglama yok. Uyku belirtisi yok çocukta. Noluyor bilmiyorum...
Evet aynen öyle biri yok. Eşim dışında biri yok. Adam dün gece de çalıştı ve sadece yarım saat uyumuş. Bugün hiç uyutmadim onu çocuğa bak diye. Yapamıyorum çünkü. Ben de dua edeceğim çok haklısın. Merhametli, sabırlı bir anne olmayı gerçekten çok istiyorum. Benim annem de bağıran bir anneydi , onun gibi olmak istemiyorum istemiyorum...
Çok mantıklı biliyor musun , yani gerçekten denemek istiyorum bunu. Bende de park yatak var ve sanki küçük geliyor ya şaka gibi. Halbuki geniş de bence. Ama gece vakti en sonuna gelip ayağını ordan çıkarmaya çalışıyor. Acayip dönüyor çünkü ve daha rahat yatmaya çalışıyor. Emzik konusunda ise işe yarar mı dediğin bilemiyorum. Öyle çok şey denedim ki .. şu an emzik onun için diş kaşıyıcı bir oyuncak