2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar sizin bebeklerde de 6-7. aydan sonra anneye yapışma durumu oldu mu? Benim oğlum bu konuda çok rahattı ama birkaç haftadır hep yanında beni istiyor. Odadan çıkıyorum ağlıyor, akşam babası uyuturdu hep artık beni istiyor. Bugün anneme bırakıp gezelim dedik zırıl zırıl ağlamış hep, ben gelince susup uyudu. Gerçekten bunalmaya başladım, bazen mama sandalyesini tuvaletin önüne koyup ihtiyacımı giderebiliyorum o dereceyiz😭

Kızlar sizin bebeklerde de 6-7. aydan sonra anneye yapışma durumu oldu mu? Benim oğlum bu konuda çok rahattı ama birkaç haftadır hep yanında beni istiyor. Odadan çıkıyorum ağlıyor, akşam babası uyuturdu hep artık beni istiyor. Bugün anneme bırakıp gezelim dedik zırıl zırıl ağlamış hep, ben gelince susup uyudu. Gerçekten bunalmaya başladım, bazen mama sandalyesini tuvaletin önüne koyup ihtiyacımı giderebiliyorum o dereceyiz😭
Bizimde 7 aydan sonra kudurdu

Çok geçmiş olsun benim bebiş 5 aylıkken korona olduk biz. Bebekler için kullanılan ilaçlar kısıtlı olduğu için onuda pozitif kabul edelim dedi test yapmadı doktorumuz, bebekler çok hafif atlatır dedi.gerçekten bi gün hafif ateşledi iki kere calpol verdik atlattı. Benim hiç aşım yok bende çok hafif atlattım bakımını ben yaptım bol bol emzirdim çok geç

Maşallah 😍😍😍 ben baby mall dan yeni aldım kraft spin signal 2600e benim için yatması çok önemliydi. Bu da 360 derece dönüp yatabiliyor

Kızlar hepinizin bebişi ayaklandı mı biz sadece dönebiliyoruz 🧐
Bizimki emekliyor ama hala tutunarak kalkmıyor canım 2 gün sonra 8 aylık olcaz

Ayrılık anksiyetesiymiş bunun adı, 18 aya kadar filan devam edebiliyormuş

Çok geçmiş olsun benim bebiş 5 aylıkken korona olduk biz. Bebekler için kullanılan ilaçlar kısıtlı olduğu için onuda pozitif kabul edelim dedi test yapmadı doktorumuz, bebekler çok hafif atlatır dedi.gerçekten bi gün hafif ateşledi iki kere calpol verdik atlattı. Benim hiç aşım yok bende çok hafif atlattım bakımını ben yaptım bol bol emzirdim çok geç

Maşallah 😍😍😍 ben baby mall dan yeni aldım kraft spin signal 2600e benim için yatması çok önemliydi. Bu da 360 derece dönüp yatabiliyor

Kızlar hepinizin bebişi ayaklandı mı biz sadece dönebiliyoruz 🧐
Benim oğlum 22 Eylül doğumlu sadece sürünüyor şuanda emekleme bile yok. Her çocuk farklı bu konuda.
Bende aynı durumdayım. Beni gördüğü anda atıyor kendini kucağıma gelmek için. Çok terlemiştim hızlı bi duş almam gerekti 3 dk da çıktık hemen ama ne zorladımmm

Ayy hem de ne yapışma :KK43:
Geceleri sıcak biz koyun koyuna yatıyoruz. Anne yanı beşikte döne döne geliyor kafa atıyor göğsüme, uykumun arasında emiyor geri dönerek beşiğe gidiyor bazen de öyle yapışık sabah kadar canı istedikçe emiyor memede hal kalmadı 😑 sabah kadar cuk cuk... Yorgun uyanıyorum.
Odadan çıktım diye ağlamalar, iş yapıyorum diye çığlık atmalar... Çığlık çığlığa... :KK43:

Deniyim canım, vallahi yıldım ya artık. Kuru kayısı denemiştim ama bir de yaş deneyelim. Yaralar canımı sıktı şimdi çok
Geçmiş olsun canım Silverdin yarasına iyi gelecektir kullan istersen Biz de sik yaraya dönüşmüştü Doktor Onun için vermişti çok faydasını gördük

Geceleri sıcak biz koyun koyuna yatıyoruz. Anne yanı beşikte döne döne geliyor kafa atıyor göğsüme, uykumun arasında emiyor geri dönerek beşiğe gidiyor bazen de öyle yapışık sabah kadar canı istedikçe emiyor memede hal kalmadı 😑 sabah kadar cuk cuk... Yorgun uyanıyorum.
Odadan çıktım diye ağlamalar, iş yapıyorum diye çığlık atmalar... Çığlık çığlığa... :KK43:
Ay inanamıyorum Sanki benim hayatımı anlattım bir an Demek ki yalnız değilim

Kiz bebisi olan anneler. Kaka yaptiginda öntarafina bulasiyor mu ? Bizim genelde bulasiyor. Bez takmamdami sorun var acaba? Idrar yolu enf cekiniyorum. Yapar yapmaz temizliyorum ilik su ve pamukla ama genelde ic kisima bulasmis oluyor.
Ben hiç Silmiyorum direkt poposunu bebek şampuanı ile yıkıyorum iç rahat ediyor sildiğimde yine de bakteri kalacağını düşünüyorum
Evet ben de çok bunaldım Akşamları eşime veriyordum En azından biraz olsun dinleniyordum şimdi akşamları da babasında durmuyor Gece yatarken de hep birlikteyiz neneden ayrıldığı zaman hemen uyanıyor yanında beklemek zorunda kalıyorum �htiyaçlarımı gidermek için Bazen ben de mama sandalyesiyle Yanıma alıyorum

Kızlar benim de bir sorum olacak benim kızım eliyle kafasına vurmaya başladı Sizinkiler de bu tarz bir hareket var mı 7,5 aylık olduk sadece sağına ya da soluna dönebiliyor tekrar gelin dönmesin tez zorlanıyor emeklemek falan yok bizde biraz tembeliyiz galiba

Kızlar benim de bir sorum olacak benim kızım eliyle kafasına vurmaya başladı Sizinkiler de bu tarz bir hareket var mı 7,5 aylık olduk sadece sağına ya da soluna dönebiliyor tekrar gelin dönmesin tez zorlanıyor emeklemek falan yok bizde biraz tembeliyiz
Bence onu keşfetmiştir öyle yapınca oyunla unuttur. Zamanla unutur bizde sadece dönebiliyoruz emekleme sürünme yok. doktora sorduğumda emekleme gelişim basamağı değil belki hiç emeklemeyecek demişti ama herkes emekleyşnce acaba mı dedim. Bi de benim oğlum desteksiz uzun oturamıyo seninki nasıl

Ay Allahtan gece kendi park yatağında yatıyor, yoksa aynı sendeki gibi sürekli memede kalmak istiyor. Hiç emerken uyumayan çocuk şimdi emerek uyumak istiyor hep, hele geçen iki eliyle memeye sarılıp öyle uyumuştu🤣🤣 Bu sıcaklara denk gelmeyeydi bari diyorum, ikimiz de sırılsıklam oluyoruz ama adamın hiç umrunda değil.
Kızlar benim de bir sorum olacak benim kızım eliyle kafasına vurmaya başladı Sizinkiler de bu tarz bir hareket var mı 7,5 aylık olduk sadece sağına ya da soluna dönebiliyor tekrar gelin dönmesin tez zorlanıyor emeklemek falan yok bizde biraz tembeliyiz galiba
Benimki 1 hafta filan o kafaya vurma hareketini yapmıştı sonra bıraktı canım. Hareketler için de biz sürekli alıştırma yaptırıyoruz ben kesinlikle onun etkisi olduğunu düşünüyorum. Siz de yapıyorsanız bile belki biraz daha egzersizleri artırarak emeklemeye teşvik edebilirsiniz. Ama gerçekten yapı meselesi, bir de bebeklerde bu tarz şeyler birden oluyor. 8 ay sürünmeyen bebek birden ayaklanabiliyor o yüzden şimdilik keyfini çıkar bence durumun çünkü en azından “Yine nereye kafasını vuracak” derdin daha başlamadı🤣

Kizlar aranizda dis cikaran var mi ? Ne gibi huzursuzluklari oluyor

Epey oldu diş çıkaralı, manasız a gece uyanmaları ağlamaları gün içinde salya huzursuzca mızlamaları oluyor. Eli sürekli ağzında oluyor. Bir de yanaklarında çok hararet oluyor.

Ay inanamıyorum Sanki benim hayatımı anlattım bir an Demek ki yalnız değilim

Sırtım ağrıyor artık :KK43:

Ay Allahtan gece kendi park yatağında yatıyor, yoksa aynı sendeki gibi sürekli memede kalmak istiyor. Hiç emerken uyumayan çocuk şimdi emerek uyumak istiyor hep, hele geçen iki eliyle memeye sarılıp öyle uyumuştu🤣🤣 Bu sıcaklara denk gelmeyeydi bari diyorum, ikimiz de sırılsıklam oluyoruz ama adamın hiç umrunda değil

Yaa çok komik benimkide memeye eliyle tutunup duruyor kafasını gömüyor sürekli, babası bir bırak annen rahat etsin kızım diyor o da mama mama diyor 🤣🤣🤣

Suyunu içiriyor musun peki canım? Bazı zamanlar Aptamil veriyordum ama son zamanlarda vermedim pek, çok ağlarsa durmazsa veriyorum. Onu da bırakıcam iyice, belki de o da sebep oluyordur

Canım cok geçmiş olsun rabbim korumuş . Annemler hep der onları melekler koruyo . 8 aylıkken kız kardeşim emekleyerek merdiven boşluğundan aşagıya düşmüştü cok yüksekti. Rabbim korudu burnu bile kanamadı mucize gibi birşeydi ağlamadı bile her hangi bir baygınlık bile geçirmedi
Saolasın canım Rabbim hepsini korusun inşallah tüm kazalardan🤲

Ah çok geçmiş olsun. Biliyorsun bende bazadan düşürdüm ki hala nasıl düştüğüne inanamıyorum.
Bende çok vicdan yaptım ama kafasını etrafa öyle çok vuruyor ki bazadan düşmesi yanında melek kalıyor artık🙃

Benim oğlum yoğurt yediği zaman kabız oluyor. Süt alerjisi azaldı baya ama devam ediyor böyle kabızlık olarak. Ben gözlemesem alerjisi bitti bile denebilir ama çocuk taş gibi kaka yapıyor tek öğün yoğurt yediğinde. Bişeylere alerjisi olduğunu düşünüyorum senin miniğinde
Çok tesekkur ederim inşallah bununla kalırlar beterinden korusun inşallah Rabbım 🤲🤲

Ben hiç Silmiyorum direkt poposunu bebek şampuanı ile yıkıyorum iç rahat ediyor sildiğimde yine de bakteri kalacağını düşünüyorum

Evet ben de çok bunaldım Akşamları eşime veriyordum En azından biraz olsun dinleniyordum şimdi akşamları da babasında durmuyor Gece yatarken de hep birlikteyiz neneden ayrıldığı zaman hemen uyanıyor yanında beklemek zorunda kalıyorum �htiyaçlarımı gidermek için Bazen ben de mama sandalyesiyle Yanıma alıyorum
Canım bir ara ben de hep şampuanıyla yıkıyordum kakadan sonra, çok kurudu poposu, doktor sürekli şampuanla yıkama dedi. Sadece su yeter dedi. Özellikle ön tarafının içinin de bir florası var, orada faydalı bakteriler de var koruyan, onları da yok etmemek gerekiyor. Yani temizleyeceğiz ama çok da derinlemesine silmemek, şampuanla yıkanamak lazım sanırım

X