2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Düşündükçe aklıma geliyor Zeyno, bir aydır falan bu ağlarken morarması var. Ama hani çocuğun elinden oyuncağını alırsın, istediği birşeyi vermezsin sinirinden ağlar kendini krize sokar ya öyle diye düşündüm hep. Huysuz çünkü bu diş döneminde. Bu gün doktor üfürüm diynce acaba mı dedim. 😔
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçicidir çoğu kişi de olup sonra geçtiğini duydum inşallah sizinde öyle olur 🤲 🤲

İlk adım arabası alan ya da ilk bebesinde kullanan var mı kızlar? Benimki kendi tutunup ayağa kalkmaya başladı artık, acaba öyle bir şey mi alsam iyice heveslensin diye düşündüm de 😍 Ama çok kullanılabilen bir şey mi ondan emin olamadım.

Merhaba kızlar dün oğlum bazadan düştü. Abisi yanındaydı yan odaya geçip oyuncak alana kadar düşmüş. Emeklemiyor yuvarlanarak düştü sanrım. Acile gidip ciğer ve kafa filmi çektiler bir şey çıkmadı şükür. Dünden beri çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor 😐😢😢
Geçmiş olsun canım, çok şükür bir şey çıkmamış. Yataktan, koltuktan filan ben de çok korkuyorum yaa saniye gözünü ayırmaya gelmiyor gerçekten 😕

Kizlar enginar konservesi yapan var mi aranizda ? Ya gunluk yemesi gereken kaliyor. En azindan kalanlari kucuk konservelere koyup kaynatsam diyorum.

Çok tesekkur ederim canım. Şükür bir şey çıkmadı 🤲
Canım cok geçmiş olsun rabbim korumuş . Annemler hep der onları melekler koruyo . 8 aylıkken kız kardeşim emekleyerek merdiven boşluğundan aşagıya düşmüştü cok yüksekti. Rabbim korudu burnu bile kanamadı mucize gibi birşeydi ağlamadı bile her hangi bir baygınlık bile geçirmedi

Kızlar oğlum sürekli kabızlık sorunu yaşıyor ya, sürekli ıkınıyor sürekli hem de.. özellikle mama sandalyesinde oturur pozisyonda olduğunda. Doktorumuz duphalac şurup verdi kakayı yumuşatsın diye ama sorun şu ki yapmıyor veya yapamıyor kakasını, 4-5 günde bir belki onun dışında sadece pırt şeklinde azıcık bir şey çıkıyor. Bu akşamda poposunda yara gördüm kanamış kurumuş herhalde, popoda çatlak mı anlayamadım tam, doktorumuzla görüşücem. Yedirdiğim şeylere de dikkat ediyorum, su içirmeye de ama yok. Bu saatte yazsam mı doktora onu da bilemedim. Var mı bizim gibi kabızlık problemi yaşayan?

Kızlar oğlum sürekli kabızlık sorunu yaşıyor ya, sürekli ıkınıyor sürekli hem de.. özellikle mama sandalyesinde oturur pozisyonda olduğunda. Doktorumuz duphalac şurup verdi kakayı yumuşatsın diye ama sorun şu ki yapmıyor veya yapamıyor kakasını, 4-5 günde bir belki onun dışında sadece pırt şeklinde azıcık bir şey çıkıyor. Bu akşamda poposunda yara gördüm kanamış kurumuş herhalde, popoda çatlak mı anlayamadım tam, doktorumuzla görüşücem. Yedirdiğim şeylere de dikkat ediyorum, su içirmeye de ama yok. Bu saatte yazsam mı doktora onu da bilemedim. Var mı bizim gibi kabızlık problemi yaşayan?
Şimdilerde yaz meyveleri çıktı yaş kayısı ve kiraz vermeyi deneyebilirsin bulunduğunuz yerde varsa çok iyi geliyor.

Şimdilerde yaz meyveleri çıktı yaş kayısı ve kiraz vermeyi deneyebilirsin bulunduğunuz yerde varsa çok iyi geliyor.
Deniyim canım, vallahi yıldım ya artık. Kuru kayısı denemiştim ama bir de yaş deneyelim. Yaralar canımı sıktı şimdi çok

Üfürüm tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum. Ancak kalpte ufacık bir şey olduğunda dahi nefes alışımız, ağlamamız herşey değişiyor.
İnşallah varsa da çözümü olur sağlıkla sürer yaşamını minik kız. 😘
İnşallah canım inşallah 🙏
Merhaba kızlar dün oğlum bazadan düştü. Abisi yanındaydı yan odaya geçip oyuncak alana kadar düşmüş. Emeklemiyor yuvarlanarak düştü sanrım. Acile gidip ciğer ve kafa filmi çektiler bir şey çıkmadı şükür. Dünden beri çok üzülüyorum aklımdan çıkmıyor 😐😢😢
Çok geçmiş olsun canım 😔 birşey de çıkmamış çok sevindim. Acı ama tecrübe oluyor canım bize, insanlık hali bir anda oluveriyor işte. Hiç üzülme daha dikkatli olursun Allah korumuş ne güzel 🙏💜
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçicidir çoğu kişi de olup sonra geçtiğini duydum inşallah sizinde öyle olur 🤲 🤲
İnşallah canım geçicidir😔🙏
İlk adım arabası alan ya da ilk bebesinde kullanan var mı kızlar? Benimki kendi tutunup ayağa kalkmaya başladı artık, acaba öyle bir şey mi alsam iyice heveslensin diye düşündüm de 😍 Ama çok kullanılabilen bir şey mi ondan emin olamadım.
Canım ben bunu almıştım bimden. İnanılmaz memnunum. Kızım çok severek oynuyor. İlk defa bununla araba şeklindeyken tutunup kalktı, adımladı. Şimdi tutunup evin içinde fır fır sürüyor, dört dönüyor resmen 😆 birkaç kez üstüne bindirip gezdirdik. Öğrenmiş kendisi binmeye çalışıyor. 😆yürüteç oluyor açınca, kapatınca araba oluyor. İki fonksiyonlu, çok hoş. Plastiği de sağlam, ben çok memnunum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-04-22-14-11-388_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-06-04-22-14-11-388_trendyol.com.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah canım inşallah 🙏

Çok geçmiş olsun canım 😔 birşey de çıkmamış çok sevindim. Acı ama tecrübe oluyor canım bize, insanlık hali bir anda oluveriyor işte. Hiç üzülme daha dikkatli olursun Allah korumuş ne güzel 🙏💜

İnşallah canım geçicidir😔🙏

Canım ben bunu almıştım bimden. İnanılmaz memnunum. Kızım çok severek oynuyor. İlk defa bununla araba şeklindeyken tutunup kalktı, adımladı. Şimdi tutunup evin içinde fır fır sürüyor, dört dönüyor resmen 😆 birkaç kez üstüne bindirip gezdirdik. Öğrenmiş kendisi binmeye çalışıyor. 😆yürüteç oluyor açınca, kapatınca araba oluyor. İki fonksiyonlu, çok hoş. Plastiği de sağlam, ben çok memnunum.

Maşallah ay seninki baya fıtı fıtı yürüyecek belli ki 😍

Kızlar dolaptan 8 parça Pilsan oyun çiti aldım. Gün içinde salona kuruyorum, içine oyuncaklarını koyuyorum oynayıp duruyor kendi kendine 🙈tutunup kalkıyor, çitin etrafını adımlıyor filan. Çok rahatladım gerçekten. Mutfakta ufak tefek işlerimi yaparken içine koyuyorum oyalanıyor. Tehlikeli yerlere de girmemiş oluyor hem, çok işime yaradı 🙈

Birde otokoltuk olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ? Şükür maddi sıkıntıları hafiflettik, araba almak üzereyiz. İlk işim otokoltuk bakmak oldu ama ne alınır, özellikleri ne olmalı hiç bir bilgim yok. Kullanıp memnun kaldığınız var mı ?

Eklentiler

• IMG_20220604_222038.jpg
    IMG_20220604_222038.jpg
    133,5 KB · Görüntüleme: 63
Maşallah ay seninki baya fıtı fıtı yürüyecek belli ki 😍
Bazen tutunduğu yerde ellerini bırakıyor, birkaç saniye duruyor, arkasına dönmek isterken poposunun üzerine düşüyor. 🙊 Ellerinden tutunca da çıldırıyor adım atmak için 😆 ama nerde tehlikeli iş var hep orda. Çekmeceleri çekiyor, kanepenin arkasına giriyor, TV sehpasına tırmanmaya çalışıyor 🙊 yürüyünce nasıl zapt edeceğim bilmiyorum 😆

Kızlar dolaptan 8 parça Pilsan oyun çiti aldım. Gün içinde salona kuruyorum, içine oyuncaklarını koyuyorum oynayıp duruyor kendi kendine 🙈tutunup kalkıyor, çitin etrafını adımlıyor filan. Çok rahatladım gerçekten. Mutfakta ufak tefek işlerimi yaparken içine koyuyorum oyalanıyor. Tehlikeli yerlere de girmemiş oluyor hem, çok işime yaradı 🙈

Birde otokoltuk olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ? Şükür maddi sıkıntıları hafiflettik, araba almak üzereyiz. İlk işim otokoltuk bakmak oldu ama ne alınır, özellikleri ne olmalı hiç bir bilgim yok. Kullanıp memnun kaldığınız var mı ?

Yaa maşallah :) kedi ne yapıyor çitlerin içine giriyor mu?

Baby plus aldık biz oto koltuğu. 1600 TL idi. İndirim vardı. 1300e denk getirmiştim. Daha paketi açmadan bir arkadaşımız çocuklar büyüdü tertemiz size verelim diye düşündük dediler. Canıma minnet dedim. :KK70: onlarınki de baby plus yatar pozisyon.
Yatar pozisyon almak mantıklı geliyor.

Yoykonun hem yatan hem döneni var arkadaşım da ondan çok memnun. İndirimde 1800 e falan geliyor.

Bazen tutunduğu yerde ellerini bırakıyor, birkaç saniye duruyor, arkasına dönmek isterken poposunun üzerine düşüyor. 🙊 Ellerinden tutunca da çıldırıyor adım atmak için 😆 ama nerde tehlikeli iş var hep orda. Çekmeceleri çekiyor, kanepenin arkasına giriyor, TV sehpasına tırmanmaya çalışıyor 🙊 yürüyünce nasıl zapt edeceğim bilmiyorum 😆

TV sehpasının önüne puf koydum ben de.
Ah bir poposunu tutsa bizimki yürüyecek, en büyük derdi o. Oturtamıyorum. 😅 Yürüteçle kitaplığın önünde kitapların önce tadına bakıyor, sonra şekline sonra da fırlatıyor. Kabloları asılıyor sürekli, wifiyi kapatmış dün 🤷🏻‍♀️ annem de çit al bari deyip duruyor.
İşimiz zor bizim kızlar biraz hareketli çıktı hele seninkinin maşallahı var🥰
Çekmece işi çok fena ya bizim de aynı, ellerini kıstıracak diye çekiniyorum. :KK43:

Ne kadara aldın canım dolaptan

Benim kızım da çok kabız oldu, başta her gün 5ml duphalac verdik, şimdi 2-3 günde bir veriyoruz. Bir de ben çorbasına 2 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyorum, ve de uzunca süre 2 tane kuru kayısıyı iyice kaynatıp süzgeçten geçirerek püre haline getirip verdim. Bunlarla düzeldi kabızlık

Sabahlari gunkurusunu suda hasliyorum. Ezip veriyorum canim yoksa biz de de oluyor. Mama veriyormusun hangi marka ?

X