2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya senin bahsettiğin gibi olsam ben de sert davranırım :) bizim anneanne de babaanne de benden bile daha dikkatliler organik, katkısız olabildiğince doğal tatlandırıcı kullanıyorlar,un olarak ikisi de beyaz un bile kullanmazlar doğru düzgün.
Biz klasik sağlıksız beslenen tayfayiz Zeyno :rolleyes: beyaz unun, şekerin dibine vuruyoruz. O yüzden en azından bebeğimi korumak istiyorum.:anne:

Biz klasik sağlıksız beslenen tayfayiz Zeyno :rolleyes: beyaz unun, şekerin dibine vuruyoruz. O yüzden en azından bebeğimi korumak istiyorum.:anne:

Haklısın tabi ya.
Ben kendim de öyleyim. Çok severim rafine şekeri, paket gıdayı 🤣
Un, peyniri, yumurtayı aileler alıp gelmese gidip aramıyorum da organiğini 🤦🏻‍♀️
Bu yaz muhtemelen işe başlayacağım zaten o ikisi bakacaklar gözüm arkada değil çok şükür ki.

• Beğen
Reactions: The
T
Geçmiş olsun doktora götürmekte fayda var.
İburamin zerk tarzı 1 yaş altı ilaçlar var, doktorunuzun önerisine göre ilaç verirsiniz.
Geçen hafta kızım da grip oldu bizim riskli bir durumumuz olduğu için antibiyotik, alerji ilacı, grip ilacı ile hemen durdurmak istediler.
Ben de karadut özü, pekmez, nane/papatya/ıhlamur, soğan/sarımsak ile dışarıdan takviye verdim.
Teşekkür ederim.Kulaklarda kızarıklık olduğu için 10 günlük bir Antiboyotik tedavisini yeni bitirmiştik.Son kontrolde iyileşme olmuş demişti dr.Alerji ilaci olarakta zahiren kullanıyoruz. Yeniden tekrarlami olabilir .sağolun

Peditus verilebiliyor mu bizim gruba
Valla canım biz iki hafta önceydi doktor yazdı kullandık . Benim bebek şuan gene hasta tekrar götürcem bugün doktora bakalım ne dicek çocuk. 2 aydan beri grip burnu felaket akıyor sürekli çektirmekten oda bizde mahvolduk çektirmedin an balgam iniyor . İburamin zero. Da kullandık petitusta bizim bebek herşeyi kullandı diyim sana Çünkü benim bebek doğdu doğalı abiden dolayı hep. Hasta

T

Teşekkür ederim.Kulaklarda kızarıklık olduğu için 10 günlük bir Antiboyotik tedavisini yeni bitirmiştik.Son kontrolde iyileşme olmuş demişti dr.Alerji ilaci olarakta zahiren kullanıyoruz. Yeniden tekrarlami olabilir .sağolun
Zaditen. Damlada kullandık fayda etmedi sonrası şuan biz hava veriyoruz ventolin . Tekrardan götürcem bakim bu sefer neler dicek

Valla canım biz iki hafta önceydi doktor yazdı kullandık . Benim bebek şuan gene hasta tekrar götürcem bugün doktora bakalım ne dicek çocuk. 2 aydan beri grip burnu felaket akıyor sürekli çektirmekten oda bizde mahvolduk çektirmedin an balgam iniyor . İburamin zero. Da kullandık petitusta bizim bebek herşeyi kullandı diyim sana Çünkü benim bebek doğdu doğalı abiden dolayı hep. Hasta
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzulara .Böyle böyle alışacaklar büyüyecekler bagisikliklari güçlenecek. Bizimde abla var evde.Allah caresi olmayan hastalık vermesin amin.

Kızlar bebeğimde 5 gün isal oldu günde en az 10 defa yaptı mukusla kan da oldu faitada calprotectin değeri 701 oldu alerji miş sanırım bilgisi olan varmı çok pişikde oldu
Ewt canım alerji gibi görünüyor cok geçmiş olsun . Bizim bebekte alerji randevu alabilirsem alerji uzmanına gösterircez

Arkadaşlar bu yaz bebeginde tatile gidecek olan var mı.iyi mı yapıyorum kötümü bilemedim

Ay maya Hiç senden beklemiyordum senin daha sağlıklı beslendiğini sanıyordum çok şaşırdım ben de paketli Gıdalara karşı koyamıyorum evde yemek olsa bile öğlen bisküvi nero süt tarzı besleniyorum umarım bebişim böyle olmaz ileeride

Ay maya Hiç senden beklemiyordum senin daha sağlıklı beslendiğini sanıyordum çok şaşırdım ben de paketli Gıdalara karşı koyamıyorum evde yemek olsa bile öğlen bisküvi nero süt tarzı besleniyorum umarım bebişim böyle olmaz ileeride
😂 Ben paketli gıda elimden geldiğince tuketmiyorum. Bisküvi falan sevmem, arada çikolataya hayır diyemem tabi 🤢🤭 ama ekmekten vazgeçemiyorum. Arada kendime tam buğdayli falan filan alıyorum ama beyaz ekmeği çok seviyorum ya. 🤣

Kızlar bebeğim 8 aylık oldu, kontrolden geldik. Doktor kalbinde üfürüm var, kardiyoloji ye götür eko çekilip bakılsın dedi. Bu zamana kadar üfürüm görülmemişti hiç, sonradan fark edilebilir birşey mi acaba ? Bilgisi olan var mı? 😔

Birde kızım şiddetli ağlarken bazen nefesi kesiliyor böyle,5-6 saniye nefessiz kalıp tıkanıyor morarıyor. Sonradan nefesi yerine geliyor gibi oluyor ağlamaya devam ediyor. Bu üfürümle alakası olabilir mi acaba? Eşim o huy yaptığı için ağlama krizine giriyor alakası yoktur diyor ama. Benim yeğenim de, ablamın oğlunda da var üfürüm 3 yaşında. Acaba ırsi mi diye düşünüyorum.😔 Randevu de yok, ne yapıcam bilmiyorum😔

Kızlar bebeğim 8 aylık oldu, kontrolden geldik. Doktor kalbinde üfürüm var, kardiyoloji ye götür eko çekilip bakılsın dedi. Bu zamana kadar üfürüm görülmemişti hiç, sonradan fark edilebilir birşey mi acaba ? Bilgisi olan var mı? 😔

Birde kızım şiddetli ağlarken bazen nefesi kesiliyor böyle,5-6 saniye nefessiz kalıp tıkanıyor morarıyor. Sonradan nefesi yerine geliyor gibi oluyor ağlamaya devam ediyor. Bu üfürümle alakası olabilir mi acaba? Eşim o huy yaptığı için ağlama krizine giriyor alakası yoktur diyor ama. Benim yeğenim de, ablamın oğlunda da var üfürüm 3 yaşında. Acaba ırsi mi diye düşünüyorum.😔 Randevu de yok, ne yapıcam bilmiyorum😔
Birde aile hekimi baksın canım . Benim bebeğede bir doktor var dedi daha sonra başka bir doktor baktı detaylı olarak üfürüm falan yok demişti

X