2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Üzerini açmış yastıkla yorgan arasındaki o küçük boşlukta ilerleyip aşağı yüzükoyun düşmüş. Yandakı sarılar eşimin yattığı koltuğun arka yastıkları🤣 hiç beklemiyordum böyle bişey ya hissetmemişim de.
Ben ilk oğlum hep yanımda yattığı için yatak bariyeri almıştım e bebekten istersen bitane ondan al canım böyle yastıkla falan uğraşmasın en azından

Kızlar bebeğim her hafta hasta oluyo . Sizinkilerde böylemi inanın takatim kalmadı Antibiyotik hava bitti çocuk iki gün sonra bidaha hasta napcagımı şaşırdım diş çıkardığı için bağışıklığı düşüyor

Kızlar bebeğim her hafta hasta oluyo . Sizinkilerde böylemi inanın takatim kalmadı Antibiyotik hava bitti çocuk iki gün sonra bidaha hasta napcagımı şaşırdım diş çıkardığı için bağışıklığı düşüyor
Geçmiş olsun düzenli vitamin kullanıyor musunuz doktora söylerseniz bebek için tavsiye edebilir.

Kesinlikle ya ben de emzirmeden dolayı olduğunu düşünüyorum, takviye kullanmıyorum ama kullanmam gerekiyor. Hacamat yaptıracağım bir ee , şifa olur inşallah 😟 uyku beni de inanılmaz etkiliyor.
Bende grip oldum geçen hafta regl olmamıştım sonrasinda da regl oldum havalar bir soğuk bir sıcak gitti bir de maskeler çıktı heryerde bende o nedenle çıkarmıştım maske koruyordu takmayınca birden o nedenle hasta da olmuş olabilirim diye düşündüm tabi emzirme uykusuzluk ve yorgunlukta var.Gecmis olsun sana da.

• Beğen
Reactions: The
Kesinlikle ya ben de emzirmeden dolayı olduğunu düşünüyorum, takviye kullanmıyorum ama kullanmam gerekiyor. Hacamat yaptıracağım bir ee , şifa olur inşallah 😟 uyku beni de inanılmaz etkiliyor.

Ay ben de yaptıracağım inşallah.
Kızıma da yaptırmayı planlıyorum. Doğumdan sonra hep çok ağır ilaç içtim, anestezi aldım o yüzden ona da etki etmiştir diye düşünüyorum.

Kemik suyu ile yapıyorum bu ara her yemeği çorbayı o biraz toparladı tavsiye ederim.

Bende aynı durumdayım canım. İnanılmaz bir yorgunluk, uykusuzluk, enerji eksikliği yaşıyorum. Yaşam enerjim çekildi resmen. Bitki gibi hissediyorum kendimi. 😔 Mecbur olmasam, çocuğa bakacak birileri olsa günlerce yataktan çıkmak istemiyorum. 😔

Aileler yanında değil değil mi?
Eşin bir iki saat baksın sen yat dinlen o bile o kadar iyi geliyor ki.

Allah şifa versin.

Benim kızım da hasta şimdi ilaçları kullanıyorum, bitkisel takviye de veriyorum. D vitaminini hiç ihmal etme bir de.

Kızıma da yaptırmayı planlıyorum. Doğumdan sonra hep çok ağır ilaç içtim, anestezi aldım o yüzden ona da etki etmiştir diye düşünüyorum.

Kemik suyu ile yapıyorum bu ara her yemeği çorbayı o biraz toparladı tavsiye ederim.

Allah şifa versin.

Benim kızım da hasta şimdi ilaçları kullanıyorum, bitkisel takviye de veriyorum. D vitaminini hiç ihmal etme bir de.
Ahhh ah Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar ın kanayan yarasına parmak bastın😅

imom latte kullanıyorum ben en başından beri, bence iyi geliyor, tavsiye ederim.

Oioi nin pipeti nasıl acaba, normal pipetle dene istersen bide
güzel bir pipet aslında, silikon, kalınca. benim aldığım bardağı alanlar hep, oioi nin pipetini takmışlar (bardağın kendi pipeti çok kötü), ondan ben de alıp taktım, ama yok benim kız yapamadı. Bi de chicco nun bi alıştırma bardağını almıştım, bi de onu deneyeceğim.
Sürekli kaşıkla yemek yedirdiğimiz için, suyu da kaşıkla içmeye alıştı.

güzel bir pipet aslında, silikon, kalınca. benim aldığım bardağı alanlar hep, oioi nin pipetini takmışlar (bardağın kendi pipeti çok kötü), ondan ben de alıp taktım, ama yok benim kız yapamadı. Bi de chicco nun bi alıştırma bardağını almıştım, bi de onu deneyeceğim.
Sürekli kaşıkla yemek yedirdiğimiz için, suyu da kaşıkla içmeye alıştı.
Yaa yerim onu😂🥰

Allah şifa versin.

Bitkisel ne veriyorsun Zeyno sadece ben d vitamini veriyorum

Sağolasın canım.
Ya pipetini sence ısırıp koparmazlar mı benimkinin dişler jilet maşallah 🤣
Daha çok bu bardağa benzer bir şey arıyorum aslında akıtmayan bardak gibi içtiği ama genzine de kaçmayan uygun fiyatlı 🤣 çok mu şey istiyorum 🤪
Yukarıdaki piş piş ayrıntısı da çok önemli
Valla normal pipete gore bir tik daha sert ben disledigini hissettiğim an alıyorum elinden yinede🤣

Selamlar kizlar. Eskisi kadar giremiyorum artik isler gucler kosturmaca gidip geliyorum. Kizimin alt iki disi cikti. Sadece alttaki dislerle bile meme ucumu mahvdiyo isiriyo surekli. Ilk baslarda acidan ciglik atiyodum oyun sanip guluyodu. Ciglik atmamk lazimmiz nette arastirdim. Simdi atmiyorum sikiyorum kendimi ama isirip yuzume bakiyo yuzumu burusturmam hosuna gidiyo. Aciyo diyorum guluyo. Nette isirinca emzirmeye ara verin diyo ama ogle arasi emzirmeye geliyorum vaktim kisitli ara versem yetisemem. Napcam bilmiyorum kizlar? Uclar yine acimaya basladi lansinoh kreme geri dondum. Bi de emzirirken huzursuz oluyorum isircak diye. Tek tarafli diste boyleyse ust de cikinca nolcak acaba gogus ucumu koparip vercek herhelde 😔

Zannediyorum ki bu. The The

Tesekkurler kizlar 😍
Çınar’ı yataktan düşürdüm😞
6.30 küt diye bi ses ve çığlığa uyandım. Bebişle beraber yatıyoruz biz koca yatakta. Yan tarafını komple kapatmıştım. Hatta ayak ucu kısmına gidemesin diye oraya da yastık koydum. Koyduğum yastıkla benim aramdan anca kendi geçebileceği kadar bir aralık olmuş inmiş ayak ucundan yere yüzüstü. Kafasının sol kısmı hafif morardı. Çok korktu çok bağırdı.
Sürünerek yorganın üstünden oraya nasıl gitmiş hala şaşkınım. Bütün gece gazdan ağlayıp durdu 3de sızıp kalmışım. Hiç duymadım uyandığını. Acaba uyurken mi gitti diye düşünüyorum zira dünya turu yapıyor uykusunda.
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar senin için endişe etmiştim başıma geldi. Aman sen dikkat et miniğe.
Gecmis olsun olabilir bunlar kaza keske hic olmasa da oluyo iste. E bebekten yatak bariyeri aldim ben. Bi bak istersen. Bi tarafta bariyer bi tarafta ben idare ediyo bizi simdilik

Tarif bu canım ama ben içine ruseym, keçiboynuzu unu da kattım. Tadı gerçekten bence çok güzel😁 pirinç unum yok onun yerine de yulaf unu koydum, şu kadar bir şey çıktı ama bence epey yeter. Yumurta yok ya içinde, buzluğa kaldırabilirim gibi geldi. Yumurtalı olanları da var internette 😁

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-26-21-14-04-697_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-05-26-21-14-04-697_com.instagram.android.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 16535889109584596176034410627026.jpg
    16535889109584596176034410627026.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 53
Ay biliyorum da adam hala mı böyle ama ya yazıl :KK43:
Ben eşimi bi anlatsam kocalarınız İçin şükür namazı koşarsınız😁 ama kahretmesin çok seviyorum meraktayım😳😎😍
Tarif bu canım ama ben içine ruseym, keçiboynuzu unu da kattım. Tadı gerçekten bence çok güzel😁 pirinç unum yok onun yerine de yulaf unu koydum, şu kadar bir şey çıktı ama bence epey yeter. Yumurta yok ya içinde, buzluğa kaldırabilirim gibi geldi. Yumurtalı olanları da var internette 😁
Ben hazır temiz içerikli alerjin bisküvi aldım bayıldı oğlum. Denicem bu tarifi o bitince.

Ya pipetle su içirmeyi başaran arkadaşlar, demin denedim ağzının içinde pipet, ağzı açık öylece bekliyor. Saf saf suratıma bakıyor koptum ifadesine🤣🤣

Bu arada oğlum pütürlü yemek istiyor. Ben baştan beri hep pütürlü verdim. Seviye atladı sebzeli bulgur pilavını hiç ezmeden direk yediriyorum artık.

Ben eşimi bi anlatsam kocalarınız İçin şükür namazı koşarsınız😁 ama kahretmesin çok seviyorum meraktayım😳😎😍

Ben hazır temiz içerikli alerjin bisküvi aldım bayıldı oğlum. Denicem bu tarifi o bitince.
Dene canım içinde yumurta yok hem senin oğluna göre. Ben içine yoğurt koydum su yerine bu arada

X