Bu aralar 6 -6.30 civarı sürekli. Sansliysam geri uyutuyorumKızlar merhaba bayağıdır yazamadım ne yapıyorsunuz ? Bizim gibi bebeği 5te kalkan var mı ya
Bu aralar 6 -6.30 civarı sürekli. Sansliysam geri uyutuyorumama kaçta tam yatırayım böyle, ben de o yüzden çok erken uyutuyorum 7.30 gibi. Mesela 10.00'da uyutsam da aynı
Karartma kullanıyorum, akşam oldu sanıyorYaa baya erken uyutuyorsun. Benimki de ilk o saatlerde uyumak istiyordu. Şimdi 21.00-21.30 gibi.
Bazen misafir geliyor yada bir yerlere gidiyoruz merakın uyku tutmuyorgece 00.00'da da yatsa 6, 7 ayaktayız.
Hayatımda ilk kez 9da uyandı şok olduk. İşin kötü kısmı eşim bir yere yetişecekti nasılsa uyanıyor diye alarm kurmadık
Karartma kullanıyorum, akşam oldu sanıyordiyorum ya kaçta uyursa uyusun erken uyanıyor, niye uykusundan çalayım ki erken uyutuyorum ben de. Misafirliklerde benimki de öyle, o yüzden geç vakte kalmamaya çalışıyorum. Yatılı kalacaksam da gerçekten sıkıntı yaşıyorum. O yüzden kayınvalidemlere gitmeyi hiç sevmiyorum
Güzel karartıyor mu gece gibi oluyor mu, Hepsiburadadan almıştın sanırım canım dimi? Link atabilirsen ben de aynısından alayımKarartma kullanıyorum, akşam oldu sanıyordiyorum ya kaçta uyursa uyusun erken uyanıyor, niye uykusundan çalayım ki erken uyutuyorum ben de. Misafirliklerde benimki de öyle, o yüzden geç vakte kalmamaya çalışıyorum. Yatılı kalacaksam da gerçekten sıkıntı yaşıyorum. O yüzden kayınvalidemlere gitmeyi hiç sevmiyorum
N11 canım. Evet gece gibi oluyor kapkaranlık ama kaliteli bir şey almadım, kaliteli alıyorsan bunu alma.Güzel karartıyor mu gece gibi oluyor mu, Hepsiburadadan almıştın sanırım canım dimi? Link atabilirsen ben de aynısından alayım
Annemde biz de öyleyiz de kayınvalide uzak. İki haftada bir gidip kalıyoruz bir geceBiz anneanne babannede uyku saati gelince yetiştiriyoruz eve koştur koştur
Benim de karartma var ama asla sönmüyor bebeme
Yok yok kaliteli olmasın ya pahalı bişey aramıyorum zatenN11 canım. Evet gece gibi oluyor kapkaranlık ama kaliteli bir şey almadım, kaliteli alıyorsan bunu alma.benim amacım fon perde gibi kullanmak olmadığı için önemsemedim birkaç yıl kullanir atarım diye. Tek parçası bu arada, camin büyükse iki parça gerek150x250 cm Blackout Fon Perde Fiyatları ve Özellikleri
Benim pencere biraz büyüktü iki tane aldım ama cami kapatıp azcik taşsa yeterli , illa duvara gerek yok. Ama ucu ucuna kapatmasin yine de biraz taşsın pencereden. Rica ederimYok yok kaliteli olmasın ya pahalı bişey aramıyorum zatenduvardan duvara mı almak lazım yoksa camı kapatsa yeter mi, benim fon perdem var bakıyım bi ölçüye de ona göre alırım çok sağol
Annemde biz de öyleyiz de kayınvalide uzak. İki haftada bir gidip kalıyoruz bir gece
Yok yok kaliteli olmasın ya pahalı bişey aramıyorum zatenduvardan duvara mı almak lazım yoksa camı kapatsa yeter mi, benim fon perdem var bakıyım bi ölçüye de ona göre alırım çok sağol
Kavunu az ezip verdim ben bayıldı oğlum. Arkadaşım denedi oğlu nefret etmişBende öyle Zeyno hersey veriyorum yaz meyvelerine geçmek istıyorum artık . Kavun versem acaba çignermi sen verdinmi hiç
Akşam kaçta yatırıyorsun? Of çok erken ama yaaKızlar merhaba bayağıdır yazamadım ne yapıyorsunuz ? Bizim gibi bebeği 5te kalkan var mı ya
Bence alerji. İlla aşırı büyük reaksiyonlar olmak zorunda değil alerjilerde onu gördüm ben. Süt ürünü verince benimkinin de poposu kızarıyor.Kızlar dün sabah ve bu sabah kahvaltıda keçi labne peyniri verdim bu sabahtan beri üçtür her kakadan sonra poposu kıpkırmızı alerji olabilirmi
Canım aynı dusunceyle aldımKız sen mimarmısınbende eşimi ikna ettim dyson almaya evin tozu bitmiyor benim anlamadım neden böyle anca bizi dyson paklar
Ben haftada 6 gun çalısıyrm canımKızlar grubumuz yok oluyor galiba herkes gitti Aktif 3 veya 4 kişi yaZıyor nereye kayboldu bunlar bebek yedi bunları sanırsam
Canım bu da bi sürectir emin ol gececekKızlar kendi kendime uyku eğitimi vermiştim. Herşey çok kolaydı çok huzurluydum. 1.5 ay sonunda atak haftası geldi ve oğlum zıvanadan çıktı. Sallamadan asla uykuya dalamıyorbaşa döndüğüm için çok üzgünüm.
Valla çalışan annelerin önünde saygıyla eğiliyorum . Calısmadıgım halde yetişemiyorum size helal olsun Allah kolaylık versin diyorum eminim cok zordur . Sen ne iş yapıyordun canımCanım aynı dusunceyle aldım
İyiki almısm dıyorm
Ben haftada 6 gun çalısıyrm canım
Ne işe ne eve ne de cocuklarıma yetişebılıyorm
Lohusa depresyonunun dıbındeym
Yorganın altında böğüre böğüre aglamak istiyorm
Anladım canım bikaç gün kesip sonra yeniden veriyim tekrarlarsa ondandırKavunu az ezip verdim ben bayıldı oğlum. Arkadaşım denedi oğlu nefret etmiş
Akşam kaçta yatırıyorsun? Of çok erken ama yaa
Bence alerji. İlla aşırı büyük reaksiyonlar olmak zorunda değil alerjilerde onu gördüm ben. Süt ürünü verince benimkinin de poposu kızarıyor.
Mesela yumurta alerji yapıyordu oğluma. Buseler verdim 4. Gün tepki verdi vücudu. İyi gözlemlemek gerekiyor. Kenara not et yaşadığın semptomları. Sonrasında insanın aklına gelmiyor.Anladım canım bikaç gün kesip sonra yeniden veriyim tekrarlarsa ondandır
Ne oluyormuş 9 -12 den sonra ? Anlat bakalimmCanım bu da bi sürectir emin ol gececek
Neleri atlattık biz bu ne ki
İnanın 9-12. Ay bır eşik ve bız neredeyse geldık
Sonrası aydınlık
Eğitimi nasıl vermiştin? Seninki zaten sallayınca kolay uyuyordu, bu kadar üzülme benceKızlar kendi kendime uyku eğitimi vermiştim. Herşey çok kolaydı çok huzurluydum. 1.5 ay sonunda atak haftası geldi ve oğlum zıvanadan çıktı. Sallamadan asla uykuya dalamıyorbaşa döndüğüm için çok üzgünüm.