2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allahtan evimiz aynı mahallede

Duvardan duvara en azından pencerelerden az daha büyük alınca hiç ışık almıyor. İki parça olunca azda olsa ışık giriyor.
İki parça alıcam o zaman mecburen çünkü tek parçanın ölçüsünde pencereyi kapatmıyor tam ışık alır mı ki iki parça olsa

Reactions: The
Kızlar oğluma pipetli suluk aldım, bayıldı resmen durup durup su içiyor, çok hoşuna gitti. Kabızlık sorunumuz var inşallah su içmesi biraz rahatlatır. Alıştırma bardağında asla içmiyordu

İki parça alıcam o zaman mecburen çünkü tek parçanın ölçüsünde pencereyi kapatmıyor tam ışık alır mı ki iki parça olsa

Kornişle pencere arası darsa çok sorun olmaz herhalde. İnşallah iyice uyur bebiş :)
Benim evim eski çok standartlar dahilinde değil penceresi. Perdeciden direk alıp diktirdim.

Kızlar oğluma pipetli suluk aldım, bayıldı resmen durup durup su içiyor, çok hoşuna gitti. Kabızlık sorunumuz var inşallah su içmesi biraz rahatlatır. Alıştırma bardağında asla içmiyordu
Pipetten içebiliyor mu? Ben de pipet almıştım, kocam dalga geçti, bebek nasıl içsin ondan diye

Ben ağlamak için yorganın altına girsem, orada uyuyakalırım

Eğitimi nasıl vermiştin? Seninki zaten sallayınca kolay uyuyordu, bu kadar üzülme bence ay zamanında bu kendi kendine uyuma olayını ne kafaya takmıştım ya , tam çılgınmisim
Yanlış hatırlıyorsun ne kolay uyuması. 7 ayına gelmişti hala kundak yapıp uyutuyordum şuanda da ellerini tutmamı felan istiyor. Acayip acayip hareketler.
Nasıl içebildi peki direk çekmeyi başardı mı

Yanlış hatırlıyorsun ne kolay uyuması. 7 ayına gelmişti hala kundak yapıp uyutuyordum şuanda da ellerini tutmamı felan istiyor. Acayip acayip hareketler.

Nasıl içebildi peki direk çekmeyi başardı mı
Evet ilk verdiğimde çekti direkt, aslında emme mantığı yine çekebileceklerini düşünüyorum yanlış mıyım

Reactions: The
Ne oluyormuş 9 -12 den sonra ? Anlat bakalimm
çok iyi şeyler
Anneden bagımsz vakıt gecırmeyi öğrenıyo:))
Gece uyanmaları ilk zamanlara gore ciddi azalıyo,ve dahası gunduzlerı 1 saati geckın uykular baslıyo ama bu 1 yastan sonra
Ben ağlamak için yorganın altına girsem, orada uyuyakalırım
Valla uykum olup dalmakta bu kadar güçlük cektiğim baska bir dönem olmamıstı

Kizlar bugun bebegimin poposunu silerken hafif kizariklik gordum. Silerken kirmizi kan gordum tekear sildim yine oldu. Sanki udak sivilceler sildikce patladi gibi

Kizlar bugun bebegimin poposunu silerken hafif kizariklik gordum. Silerken kirmizi kan gordum tekear sildim yine oldu. Sanki udak sivilceler sildikce patladi gibi
Canım 1-2 gun içinde beslenmesine yenı bır besın eklemıs mıydn?
Oğlumda da böyle olurdu pişik kremını pişiği olmasa bıle her bezde sürerdik
Özellikle domates ve cılekten sonra kanayan mınık kabartılar olurdu

Kızlarr
Aranızda hala regl olmayan var mııı?
O kadar şişkinim o kadar gergınım ki
Bi an önce olsaydı da bı rahatlasaydm

Ekleme yapmadim ama kendi yedigimiz besinlerden tattirdik. Minik minik 1 2 parca kiraz verdim. Erik yalattim. Pasta kremasi tattirdim

Kızlarr
Aranızda hala regl olmayan var mııı?
O kadar şişkinim o kadar gergınım ki
Bi an önce olsaydı da bı rahatlasaydm
Ay ben hala olmadım ya inanılmaz şişkinim ben de haliyle de agresiflik oluyor. Bazen karnım ağrıyor olucam zannediyorum ama yok, ne zaman olcaz acaba ya

Evet ilk verdiğimde çekti direkt, aslında emme mantığı yine çekebileceklerini düşünüyorum yanlış mıyım
Yok şöyle alıştırdım pipete, yok başta içemiyordu sonradan içti diye bisürü video gördüm. Başaramaması gerekiyor diye düşünüyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…