İki parça alıcam o zaman mecburen çünkü tek parçanın ölçüsünde pencereyi kapatmıyor tam ışık alır mı ki iki parça olsaAllahtan evimiz aynı mahallede
Duvardan duvara en azından pencerelerden az daha büyük alınca hiç ışık almıyor. İki parça olunca azda olsa ışık giriyor.
İki parça alıcam o zaman mecburen çünkü tek parçanın ölçüsünde pencereyi kapatmıyor tam ışık alır mı ki iki parça olsa
Pipetten içebiliyor mu? Ben de pipet almıştım, kocam dalga geçti, bebek nasıl içsin ondan diyeKızlar oğluma pipetli suluk aldım, bayıldı resmendurup durup su içiyor, çok hoşuna gitti. Kabızlık sorunumuz var inşallah su içmesi biraz rahatlatır. Alıştırma bardağında asla içmiyordu
Ben ağlamak için yorganın altına girsem, orada uyuyakalırımCanım aynı dusunceyle aldım
İyiki almısm dıyorm
Ben haftada 6 gun çalısıyrm canım
Ne işe ne eve ne de cocuklarıma yetişebılıyorm
Lohusa depresyonunun dıbındeym
Yorganın altında böğüre böğüre aglamak istiyorm
Ben de içemez belki diye düşündüm ama ilk verdiğimde içti hemenPipetten içebiliyor mu? Ben de pipet almıştım, kocam dalga geçti, bebek nasıl içsin ondan diye
Benim iki parça, gayet de kapkaranlık oluyorİki parça alıcam o zaman mecburen çünkü tek parçanın ölçüsünde pencereyi kapatmıyor tam ışık alır mı ki iki parça olsa
Yanlış hatırlıyorsun ne kolay uyuması. 7 ayına gelmişti hala kundak yapıp uyutuyordumEğitimi nasıl vermiştin? Seninki zaten sallayınca kolay uyuyordu, bu kadar üzülme benceay zamanında bu kendi kendine uyuma olayını ne kafaya takmıştım ya , tam çılgınmisim
Nasıl içebildi peki direk çekmeyi başardı mıKızlar oğluma pipetli suluk aldım, bayıldı resmendurup durup su içiyor, çok hoşuna gitti. Kabızlık sorunumuz var inşallah su içmesi biraz rahatlatır. Alıştırma bardağında asla içmiyordu
Sipariş verdim canım inşallah biraz daha uzun uyur yaBenim iki parça, gayet de kapkaranlık oluyor
Evet ilk verdiğimde çekti direkt, aslında emme mantığı yine çekebileceklerini düşünüyorum yanlış mıyımYanlış hatırlıyorsun ne kolay uyuması. 7 ayına gelmişti hala kundak yapıp uyutuyordumşuanda da ellerini tutmamı felan istiyor. Acayip acayip hareketler.
Nasıl içebildi peki direk çekmeyi başardı mı
Ne oluyormuş 9 -12 den sonra ? Anlat bakalimm
Valla uykum olup dalmakta bu kadar güçlük cektiğim baska bir dönem olmamıstıBen ağlamak için yorganın altına girsem, orada uyuyakalırım
Canım 1-2 gun içinde beslenmesine yenı bır besın eklemıs mıydn?Kizlar bugun bebegimin poposunu silerken hafif kizariklik gordum. Silerken kirmizi kan gordum tekear sildim yine oldu. Sanki udak sivilceler sildikce patladi gibi
Ekleme yapmadim ama kendi yedigimiz besinlerden tattirdik. Minik minik 1 2 parca kiraz verdim. Erik yalattim. Pasta kremasi tattirdimCanım 1-2 gun içinde beslenmesine yenı bır besın eklemıs mıydn?
Oğlumda da böyle olurdu pişik kremını pişiği olmasa bıle her bezde sürerdik
Özellikle domates ve cılekten sonra kanayan mınık kabartılar olurdu
Ay ben hala olmadım ya inanılmaz şişkinim ben de haliyle de agresiflik oluyor. Bazen karnım ağrıyor olucam zannediyorum ama yok, ne zaman olcaz acaba yaKızlarr
Aranızda hala regl olmayan var mııı?
O kadar şişkinim o kadar gergınım ki
Bi an önce olsaydı da bı rahatlasaydm
Ben gecen ay oldum. Ama oyle rahatlama gerginlik gitmesi fln yookKızlarr
Aranızda hala regl olmayan var mııı?
O kadar şişkinim o kadar gergınım ki
Bi an önce olsaydı da bı rahatlasaydm
Kizlar bugun bebegimin poposunu silerken hafif kizariklik gordum. Silerken kirmizi kan gordum tekear sildim yine oldu. Sanki udak sivilceler sildikce patladi gibi
Ay kendimi cok suclu hissediyorum. Yeni zeytinyagi verdim kendim tadina bakmadan. Baya agladi. Bende tatttim aciydiAsit oranı yüksek bir besin denediyse o yapmış olabilir.
Yok şöyle alıştırdım pipete, yok başta içemiyordu sonradan içti diye bisürü video gördüm. Başaramaması gerekiyor diye düşünüyor insan.Evet ilk verdiğimde çekti direkt, aslında emme mantığı yine çekebileceklerini düşünüyorum yanlış mıyım