Ay kendimi cok suclu hissediyorum. Yeni zeytinyagi verdim kendim tadina bakmadan. Baya agladi. Bende tatttim aciydi
Evet ya ben de gördüm öyle videolar çok, çok şükür öyle bir sorunla karşılaşmadımYok şöyle alıştırdım pipete, yok başta içemiyordu sonradan içti diye bisürü video gördüm. Başaramaması gerekiyor diye düşünüyor insan.
Kız yorumunu gördüm benim bebek asla ne kaşıkla ne bardakla ne biberon hiç biriyle içmiyordu . Pipet denedim azda olsa içti şükürEvet ya ben de gördüm öyle videolar çok, çok şükür öyle bir sorunla karşılaşmadım
Daha çok miniklerKızlar bebişleriniz adım atarken yani destekli mesela dikkatini çeken bir şeyi koltuğa koyuyorum tutuna tutuna yürüyor bunu yaparken hep çoraplı oluyodu dikkat etmedim bugün çıkardım çoraplarını ayak parmaklarını sağ ayak yamuk basıyo içe doğru kıvararak, ben çorapla görünce parmak ucunda yürüyor zannediyordumsizinkilerde nasıl düzgün basabiliyorlar mı
Dimi aslında bi yanımda öyle diyor ama öyle görünce de kıyamadım kafama taktım acaba bir sorun mu var diyeDaha çok miniklerdüzelecektir diye düşünüyorum.
Çoraplarını çıkarıp hiç yurutmedim canım o yüzden bilmiyorum ama şu an mesela sağ ayak güzel basarken sol hafif parmak ucunda basıyor. Ama düzelecektir diye düşünüyorum, endişe etmiyorumDimi aslında bi yanımda öyle diyor ama öyle görünce de kıyamadım kafama taktım acaba bir sorun mu var diyesrnin nasıl mesela dikkat ettin mi hiç ?
Canim cok teşekkür ederiz iyiyiz çok şükürKızlar hepinizi çoook özledimbu sıralar bebeğin peşinde koşmaktan öyle yorgun ve bitkinim ki pek yazamıyorum. Asla geçmeyen bir yorgunluk ve uyku halim var. Kan değerlerim düştü sanırım, takviye kullanmam lazım ama doktorun randevu yok gidip değerlerine baktıramıyorum. Aranızda takviye kullanan var mı ?
Benim kız 8 aylık oldu, canavara dönüştü son bir aydır resmen. Artık tamamen emekliyor. Desteksiz oturmaya da başladı. İlk adım arabası almıştık ona tutunup kendisi adımlıyor. Kanepeleri örtülerine tutunup baştan sona adımlıyor ufak ufak. TV sehpasına tutunup kalkıyor. Uzanıp tutabildiği herşeyi çekip düşürmek istiyor. Çoğu zaman da kendi dengesini kaybedip düşüyor, kafasını vurup ağlıyor.Yüzünde minnak morluklar olmaya başladı bile öyle hareketli ki durmak istemiyor, peşinde dolanıyorum sürekli. Hoşuna giden oyuncak olursa kendi başına oynayıp oyalanıyor biraz. Ondan hariç naz yaparsa da paçamdan ayrılmıyor. Halının üstüne uzanıyorum üstüme çıkıp gülüşüyor, oyun oynuyor.
Üst dişleri de çıkacak sanırım, herşeyi ısırmaya başladı yine. Ek gıdaya devam ediyoruz, yeni şeyler denedik bir sıkıntı yaşamadık şükür. Ben yine de ara sıra iştahsız olduğu zamanlarda formül süt veriyorum, bizi idare ediyor.
Maddi olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz bu aralar, hâlâ beşik alamadık.Tutunup kalkmayı öğrendiği için artık uyanınca beşikten çıkmaya, atlamaya çalışıyor. Filesini kapatıp kenarlardan iyice sıkıştırıyorum, uyanma saatlerinde kontrol ediyorum uyanınca hemen kaldırmak için. Yoksa kendisi beşikte kalkıp sallıyor sağa sola, çıkmaya çalışıyor. Tam bir yürüyen tehlike oldu, şimdi neyi keşefedecek de başına bela açacak diye bekliyoruz.
Günde iki kez uyuyor ortalama 1 saat kadar. Bazen çok ihtiyaç duyarsa 3.bir şekerleme uykusu yapıyor. Akşam 9da uyuyor, sabah 6 gibi uyanıyor artık.
Sizlerde durumlar nasıl? Sayfaları tam okuyamadım, herkes iyidir umarım.
GeminiWoman canım bebişine çok geçmiş olsun, şuan nasıl ?
zeynones sende kaza atlatmışsın sanırım çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklamış çok şükür.
Ben yeni oldum şu an reglim bi korktum õnce ne oluyoruz diye ped almak vs gerekiyor canım tatlı yemek istedi ve bağışıklığım düştü grip oldum. Rahatlattı mı bilemiyorum.Kızlarr
Aranızda hala regl olmayan var mııı?
O kadar şişkinim o kadar gergınım ki
Bi an önce olsaydı da bı rahatlasaydm
Benim oğlan da sevdi pipetli suluktan içmeyiKız yorumunu gördüm benim bebek asla ne kaşıkla ne bardakla ne biberon hiç biriyle içmiyordu . Pipet denedim azda olsa içti şükür
Anladım canım sağol içim rahatladıÇoraplarını çıkarıp hiç yurutmedim canım o yüzden bilmiyorum ama şu an mesela sağ ayak güzel basarken sol hafif parmak ucunda basıyor. Ama düzelecektir diye düşünüyorum, endişe etmiyorum
Kızlar hepinizi çoook özledimbu sıralar bebeğin peşinde koşmaktan öyle yorgun ve bitkinim ki pek yazamıyorum. Asla geçmeyen bir yorgunluk ve uyku halim var. Kan değerlerim düştü sanırım, takviye kullanmam lazım ama doktorun randevu yok gidip değerlerine baktıramıyorum. Aranızda takviye kullanan var mı ?
Benim kız 8 aylık oldu, canavara dönüştü son bir aydır resmen. Artık tamamen emekliyor. Desteksiz oturmaya da başladı. İlk adım arabası almıştık ona tutunup kendisi adımlıyor. Kanepeleri örtülerine tutunup baştan sona adımlıyor ufak ufak. TV sehpasına tutunup kalkıyor. Uzanıp tutabildiği herşeyi çekip düşürmek istiyor. Çoğu zaman da kendi dengesini kaybedip düşüyor, kafasını vurup ağlıyor.Yüzünde minnak morluklar olmaya başladı bile öyle hareketli ki durmak istemiyor, peşinde dolanıyorum sürekli. Hoşuna giden oyuncak olursa kendi başına oynayıp oyalanıyor biraz. Ondan hariç naz yaparsa da paçamdan ayrılmıyor. Halının üstüne uzanıyorum üstüme çıkıp gülüşüyor, oyun oynuyor.
Üst dişleri de çıkacak sanırım, herşeyi ısırmaya başladı yine. Ek gıdaya devam ediyoruz, yeni şeyler denedik bir sıkıntı yaşamadık şükür. Ben yine de ara sıra iştahsız olduğu zamanlarda formül süt veriyorum, bizi idare ediyor.
Maddi olarak biraz sıkıntı yaşıyoruz bu aralar, hâlâ beşik alamadık.Tutunup kalkmayı öğrendiği için artık uyanınca beşikten çıkmaya, atlamaya çalışıyor. Filesini kapatıp kenarlardan iyice sıkıştırıyorum, uyanma saatlerinde kontrol ediyorum uyanınca hemen kaldırmak için. Yoksa kendisi beşikte kalkıp sallıyor sağa sola, çıkmaya çalışıyor. Tam bir yürüyen tehlike oldu, şimdi neyi keşefedecek de başına bela açacak diye bekliyoruz.
Günde iki kez uyuyor ortalama 1 saat kadar. Bazen çok ihtiyaç duyarsa 3.bir şekerleme uykusu yapıyor. Akşam 9da uyuyor, sabah 6 gibi uyanıyor artık.
Sizlerde durumlar nasıl? Sayfaları tam okuyamadım, herkes iyidir umarım.
GeminiWoman canım bebişine çok geçmiş olsun, şuan nasıl ?
zeynones sende kaza atlatmışsın sanırım çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklamış çok şükür.
Ben trendyolda indirim varken bir de ekstra paylaş kazan indirimi kullanıp 100tlye Philips avent pipetli suluk aldim +12 yaziyor ama iciyor benim kızım (muadil sorduğun ve karşılaştırma yapacağın için fiyat yazdım Zeyno :) )Pipetli hangi marka suluk aldınız kızlar?
Benimki geçen kardeşimin elinden pipeti çekti bildiğimiz koparttı. Öyle olunca pipetli suluğu denemek de cesaret işi.
Nukun sihirli bardağı var ya bence benim kıza en uygunu o ama onun uygun fiyatlı muadili var mı
Çünkü çok heyecanlı su içiyor o da genzine kaçıyor
Ben trendyolda indirim varken bir de ekstra paylaş kazan indirimi kullanıp 100tlye Philips avent pipetli suluk aldim +12 yaziyor ama iciyor benim kızım (muadil sorduğun ve karşılaştırma yapacağın için fiyat yazdım Zeyno :) )
Sağolasın canım.
Ya pipetini sence ısırıp koparmazlar mı benimkinin dişler jilet maşallah
Daha çok bu bardağa benzer bir şey arıyorum aslında akıtmayan bardak gibi içtiği ama genzine de kaçmayan uygun fiyatlıçok mu şey istiyorum
Yukarıdaki piş piş ayrıntısı da çok önemli
Kız benimde piş piş vazgeçilmezim . Skin hop markasına cok iyi dıyolar . Evde pipetle deniyoruz alışsın iyice onu alcam benSağolasın canım.
Ya pipetini sence ısırıp koparmazlar mı benimkinin dişler jilet maşallah
Daha çok bu bardağa benzer bir şey arıyorum aslında akıtmayan bardak gibi içtiği ama genzine de kaçmayan uygun fiyatlıçok mu şey istiyorum
Yukarıdaki piş piş ayrıntısı da çok önemli
Ben wee baby aldım şuan için çok memnunum, akıtma falan da yapmıyorPipetli hangi marka suluk aldınız kızlar?
Benimki geçen kardeşimin elinden pipeti çekti bildiğimiz koparttı. Öyle olunca pipetli suluğu denemek de cesaret işi.
Nukun sihirli bardağı var ya bence benim kıza en uygunu o ama onun uygun fiyatlı muadili var mı
Çünkü çok heyecanlı su içiyor o da genzine kaçıyor
Kız benimde piş piş vazgeçilmezim . Skin hop markasına cok iyi dıyolar . Evde pipetle deniyoruz alışsın iyice onu alcam ben
Ben wee baby aldım şuan için çok memnunum, akıtma falan da yapmıyor