2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Meyvede bende cok korkuyorum yarın bende süzgece koyim öyle verim

Bende yaptım ici hamur gibi oldu muzdan kaynaklı sanki dedim sizin nasıl oluyor ölçü olarak 1 muzun ne kadarını koyuyorsunuz.
Cok küçük bir yerli muzdu .ilkini bende yaptım tadına baktım hamurdu sonra biraz daha ince yaptım öyle hamur olmadı

Herkesin yetiştirme yöntemi farklıdır Zeynocum. Ben beyaz un , şeker hiçbir şekilde şu an vermeyi düşünmüyorum. İyi izin veriyormussun tatlılardan vermelerine, bu konuda biraz katıyim açıkçası, bebeğin yemeğini hep ayrı hazırlıyorum ve kimseye bir şey verdirmiyorum. Bunun sonu yok çünkü biliyorum sınır cizmezsem eline geleni ağzına sokustururlar. Ben de senin aksine meyveleri hep veriyorum. Yaz meyvelerinden de bolca yedi

Aslında eşimle biz çok meyveci değiliz sanırım o yüzden daha kendimiz de almadık yaz meyvesi
Ya tabi her ailenin yapısı da farklı.
Benim annem de kayınvalidem de şekerin tadına baktırsalar da genel itibariyle iki evde de organik ürün yenir, yedirilir. Bir de benim tadım sürecine çok saygı duydular. Ben denedim verebiliriz yada olur anne ilk seninle denemiş olalım az verirsen tepkisini göreyim dedim. Öyle paket gıda vermezler, alerjen ürün yedirmezler, boğazına kaçar diye eline herşeyi tutuşturmazlar. O sebeple de güveniyorum yedirip içirirken.

Beyaz un vermeyi düşünmüyorsan tam buğday ve karakılçık unu tavsiye ederim.
Karakılcık unu özellikle çorbalarda lezzetli oluyor.

Reactions: The
Tam buğday sipariş ettim bakalım, karakılçık hiç duymadım bile vallahi ama araştırayım canım sağolasın bizde de bir takım yemek işleri işte

Eklentiler

• IMG_20220522_181009.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 66
Tam buğday sipariş ettim bakalım, karakılçık hiç duymadım bile vallahi ama araştırayım canım sağolasın bizde de bir takım yemek işleri işte

Ooh afiyet olsun

Benim babam antin kuntin meyve özleri, un, zeytin, peynir çeşitleri falan filan oldu olası çok sever. Öyle olunca evde bir aşinalık var. Annem de yoruldu veriyor al vakti gelince çocuğa sen denersin diye
Keçiboynuzu unu ile bir ara bisküvi deneyesim var.

Reactions: The
Of valla Zeyno helal size valla ben önüme ne geliyorsa onu veriyorum . İlk çocukta bende sizin gibiydim. Sonuç şuan hiç bir şey yemiyor . Bunda öyle değilim bakalım nasıl olcak

Afiyet olsun benim oğlan keçiboynuzu ününü hiç sevmedi

Alerjik tepki verdi mi vücudu?
Ben hiç sevmem tadını da çok şifalı bir şey işte
Yok canım çok şükür alerjik bir durumu olmadı ama sevmedi de muhallebi tarzı yapmıştım ama oğlumun şimdiye dek yemeyi reddettigi tek şey oldu

Of valla Zeyno helal size valla ben önüme ne geliyorsa onu veriyorum . İlk çocukta bende sizin gibiydim. Sonuç şuan hiç bir şey yemiyor . Bunda öyle değilim bakalım nasıl olcak

Yok yok ben baya rahatım. Mayaya onu dert yandım yanlış mı yapıyorum diye :)
Ben ailelerimizin yaşam şartları sebebiyle un, peynir, meyve özleri bir şekilde elimizin altında var. Yoksa özel olarak yemek yapmıyorum çoğu zaman. Kendimize ne yapıyorsam onun tuzsuzu. Babamın aldığı garaib şeyleri de bir şekilde bitirmek lazım. :)

Yok canım çok şükür alerjik bir durumu olmadı ama sevmedi de muhallebi tarzı yapmıştım ama oğlumun şimdiye dek yemeyi reddettigi tek şey oldu

Tosuncuk oğluş ya maşallah direk çay kaşığı ile şifa niyetine vermek lazım bence. Tadı biraz kekremsi ya muhallebinin tadı da gitmiştir

Kız cidden umursamamak lazım ya . Bugün. Kavun verdim minik minik cok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…