2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya ben de roborock almayı düşünüyorum s7 modelinden memnunsunuz o zaman, silme özelliği nasıl
Silme özelliğini 1 kez kullandım çok sık kullanirmiyim hayır benim niiçin cun güzelce süpürmesi kafi.ben çok memnun kaldım neden daha önce almadım diye pisma noldum.hergun evi süpürüyor.

Hangi modelini önerirsin peki var mı aklında hiç yeni olanlar çok pahalı ya

S5 kullanıyor eşimin bir arkadaşı baya memnunlar.

Bir de yer silerken sensörü varmış duyduğuma göre.
Halıyı görünce silmiyormuş. Sadece süpürüyormuş.

Tabi mopu taktıktan sonra halıya mop değmiş olacak o da içime sinmez ayrı mesele.

Benimki de sağolsun karyola altını, boş mutfağımı güzelce süpürüp siliyor.

Biz biraz dağınığız eşimle o yüzden sürekli evdeki sehpa, puf, oyuncaklar yer değiştiriyor. Haritası karışıyor. Yoksa bebek uyuturken gerçek bir beyaz gürültü pek severin kendisini

Biz de çok dağınığız ya, her gün evi süpürmeye aşırı üşeniyorum ama benim sıpa bütün evi tavaf ediyor artık ben nereye o oraya emekleye emekleye peşimde bütün yeri temizliyor robot süpürge yerine

Kızlar ben takipteyim yazılarınızdan çok faydalanıyorum tesekkür ederim ama çocuk olunca hiç fırsat olmuyor yazmaya ve tlf da istiyor zaten yalnız değilsiniz

merhabalarrr ben geldim
Eşim memlekete gitti 10 gün. Annemlere geçtim bildiğiniz tatil yaptım. Otele gitsem böyle dinlenemezdimmm
Sadece bebeğin yemeğini yaptım ve ilgilendim. Yediğim tabağı bile kaldırmadım oh bee. Telefonu elime alıcqk vaktim olmadı komşularla oturdum sürekli sokağa çıktım

Tabi eve gelince de ayrı bi yıkım yaşadım resmen tüm iş üstümde, apartman dairesi, ana cadde üzerindeyim ve karşısı oto yıkama evimin. Kafam şişti offf

Kızlat benim bebişte blw denedim, ay çocuk benden yemek istemez oldu. Sürekli kendi yemek istiyor. Salatılık veriyorum neredeyse tüm salatalığı yiyor.
Yumurta ve süt alerjisi devam ediyor. Bugün ilkdefa muzlu pankek yaptım inanılmaz sevdi
Elimle yedirdim birsüre kaşık istemeyince. Şimdi biraz kaşık biraz elimle alıştırıyorum tekrar. Eğer alerjisi olmasa daha değişik şeyler hazırlayıp komple blw ye çevirebilirmişim.

Bu arada sütüm çok çok azaldı napıcağımı şaşırdım

İşte bu yüzden dört gözle bekliyorum okulların tatil olmasiniii
Maşallah oğlusunaa
Emzir yinede bol bol teklif ettikçe emdikce kesilmez inşallah

Kız salatalık korkuyom vermeye nasıl verdin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…