Yine olsa yine robot alırım. Dyson kendi kendine süpürmuyorBen öğretmen sanıyordumrobot alcaktım silme adam akıllı yapmıyormuş sonra dedim ne gerek. Dyson daha kullanışlı olur
Benimkinin de burnu akıyor, bu hafta her gün dışarı çıkarmıştım, üşüdü herhaldeKızım ateşlendi kızlar ya doktora götürmeli miyim bilemedim
Benim 39 oldu götürmemiştim .kendim düşürdüm ZeynoKızım ateşlendi kızlar ya doktora götürmeli miyim bilemedim
Benimkinin de burnu akıyor, bu hafta her gün dışarı çıkarmıştım, üşüdü herhaldebiraz düşürmeye çalışırım ben olsam. Hastaneler çocuk dolu, iyice hastalık kapar diye korkuyorum ben
Benimki de 39 oldu. Eşim benden daha panik ona söylemedim derecesini deBenim 39 oldu götürmemiştim .kendim düşürdüm Zeyno
Canım hangi markanın hangi modelini kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum da robot süpürgeYine olsa yine robot alırım. Dyson kendi kendine süpürmuyortercih meselesi tabiki
Ilık duş aldırdın mı ZeynoBenim de aynı çıkardım hep, üşüdü muhtemelen. Boğazı acıyor gibi...
Şimdi düştü gibi şimdi tekrar gece çıkmaz inşallah.
Pekmezli mama yaptım yedirdim. Papatya içirdim.
Yarın sabah da böyle olursa aile hekimine götüreceğim.
Benimki de 39 oldu. Eşim benden daha panik ona söylemedim derecesini deŞimdi düştü gibi bakalım.
Bunun adı neymişZannediyorum ki bu.The
Benim oğlan da hastalandı bu ara dışarı çıkardık diye hepimizin bebişleri hastalandı galiba, bahar havası fena çarpıyor birlikte hasta olduk oğluşlaBenimkinin de burnu akıyor, bu hafta her gün dışarı çıkarmıştım, üşüdü herhaldebiraz düşürmeye çalışırım ben olsam. Hastaneler çocuk dolu, iyice hastalık kapar diye korkuyorum ben
Roid mi eve kullanıyorum canımCanım hangi markanın hangi modelini kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum da robot süpürge
Hazneli tüy toplayıcıBunun adı neymiş
Evet canim ondan benimde kizimin kkasi kokuyordu sordum doktora ek gıdaya geçince cok normal oldugunu soylediKızlarr kızlarrr.. oğlum bildiğiniz koca adam gibi bağırsak gazı çıkarıyor.. yani nasıl söylesem çok pis kokuyor, bu ne aykabız da değil. Sarımsak, kuzu kıyma falan yiyor ondan mı böyle. Kusazaaayim.
Silme özelliğini kullandın mı güzel mi? Ben de roborock almayı düşünüyordum ama bunu araştırdım şimdi baya memnun olan varmışRoid mi eve kullanıyorum canım
Hazneli tüy toplayıcı
E bizim yediklerimizi yiyor artıkKızlarr kızlarrr.. oğlum bildiğiniz koca adam gibi bağırsak gazı çıkarıyor.. yani nasıl söylesem çok pis kokuyor, bu ne aykabız da değil. Sarımsak, kuzu kıyma falan yiyor ondan mı böyle. Kusazaaayim.
Geçen hafta biz roborock s 7 aldik harika bir şeyCanım hangi markanın hangi modelini kullanıyorsun ben de almayı düşünüyorum da robot süpürge
Ya ben de roborock almayı düşünüyorum s7 modelinden memnunsunuz o zaman, silme özelliği nasılGeçen hafta biz roborock s 7 aldik harika bir şey
Ilık duş aldırdın mı Zeyno
Ah bebişlerimiz.Benim oğlan da hastalandı bu ara dışarı çıkardık diye hepimizin bebişleri hastalandı galiba, bahar havası fena çarpıyor birlikte hasta olduk oğluşla
Bunun adı neymiş
Silme özelliğini kullandın mı güzel mi? Ben de roborock almayı düşünüyordum ama bunu araştırdım şimdi baya memnun olan varmış
Kızlarr kızlarrr.. oğlum bildiğiniz koca adam gibi bağırsak gazı çıkarıyor.. yani nasıl söylesem çok pis kokuyor, bu ne aykabız da değil. Sarımsak, kuzu kıyma falan yiyor ondan mı böyle. Kusazaaayim.