2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızım ateşlendi kızlar ya doktora götürmeli miyim bilemedim
Benimkinin de burnu akıyor, bu hafta her gün dışarı çıkarmıştım, üşüdü herhalde biraz düşürmeye çalışırım ben olsam. Hastaneler çocuk dolu, iyice hastalık kapar diye korkuyorum ben

Benim de aynı çıkardım hep, üşüdü muhtemelen. Boğazı acıyor gibi...
Şimdi düştü gibi şimdi tekrar gece çıkmaz inşallah.
Pekmezli mama yaptım yedirdim. Papatya içirdim.
Yarın sabah da böyle olursa aile hekimine götüreceğim.
Benim 39 oldu götürmemiştim .kendim düşürdüm Zeyno
Benimki de 39 oldu. Eşim benden daha panik ona söylemedim derecesini de Şimdi düştü gibi bakalım.

Ilık duş aldırdın mı Zeyno

Benim oğlan da hastalandı bu ara dışarı çıkardık diye hepimizin bebişleri hastalandı galiba, bahar havası fena çarpıyor birlikte hasta olduk oğluşla

Kızlarr kızlarrr.. oğlum bildiğiniz koca adam gibi bağırsak gazı çıkarıyor.. yani nasıl söylesem çok pis kokuyor, bu ne ay kabız da değil. Sarımsak, kuzu kıyma falan yiyor ondan mı böyle. Kusazaaayim.

Evet canim ondan benimde kizimin kkasi kokuyordu sordum doktora ek gıdaya geçince cok normal oldugunu soyledi matmazel34 kıyma yiyince ekstra koktugunu söylemişti cok dogruymuss

Kızlar grubumuz yok oluyor galiba herkes gitti Aktif 3 veya 4 kişi yaZıyor nereye kayboldu bunlar bebek yedi bunları sanırsam

E bizim yediklerimizi yiyor artık

Reactions: The
Benim oğlan da hastalandı bu ara dışarı çıkardık diye hepimizin bebişleri hastalandı galiba, bahar havası fena çarpıyor birlikte hasta olduk oğluşla
Ah bebişlerimiz.
Bir de havalar da bir iyi bir kötü derken kombiyi de açmadım her soğuduğunda.
Bunun adı neymiş

Kedi tüyü alma aparatı yazdım gugılcığıma

Silme özelliğini kullandın mı güzel mi? Ben de roborock almayı düşünüyordum ama bunu araştırdım şimdi baya memnun olan varmış

Roborock baya iyiymiş. Pişmanım onu almadığıma

Aylarca konu almadım koku almaya yeni yenş başladım tam da ek gıdaya geldi ne güzel dimi burnun iyice açılır işte diyorlar

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…