Kenarlarına kollarımı kalkan yaptım, ben de riske atamıyorumHemşire benimkinide oturur koydu içim gitti ya düşerse diye
Ewt ewt yapıyor elini uzatıyor istıyor bizi görünce kollarını uzatıp yerinden kalkmaya çalışıyor . Ama hala kelime söylemiyor bir kez baba dedi 10 gün önce daha birşey demedi . Sürekli konuşmaya çakışıyorum ama benimkinde tık yok yeni gelin modundaKenarlarına kollarımı kalkan yaptım, ben de riske atamıyorumçünkü bu ara bana acayip düştü. Sürekli kucağıma atlamaya çalışıyor. Bir de eliyle gel gel yapmayı öğrenmiş. Akşama kadar gel gel yapıyor bana hahah veya atıyorum su istiyor, suya bakıp yapıyor. Yemek istiyor,yemeğe bakıp gel gel yapıyor. Çok komik değil mi ya sizinki de böyle mi
Benimki de sadece anne diyorEwt ewt yapıyor elini uzatıyor istıyor bizi görünce kollarını uzatıp yerinden kalkmaya çalışıyor . Ama hala kelime söylemiyor bir kez baba dedi 10 gün önce daha birşey demedi . Sürekli konuşmaya çakışıyorum ama benimkinde tık yok yeni gelin modunda
Kenarlarına kollarımı kalkan yaptım, ben de riske atamıyorumçünkü bu ara bana acayip düştü. Sürekli kucağıma atlamaya çalışıyor. Bir de eliyle gel gel yapmayı öğrenmiş. Akşama kadar gel gel yapıyor bana hahah veya atıyorum su istiyor, suya bakıp yapıyor. Yemek istiyor,yemeğe bakıp gel gel yapıyor. Çok komik değil mi ya sizinki de böyle mi
Maşallah ya :)Benimki muhtemelen emekleme basamağını es geçecek çünkü hiiiç çabası yok , yürümek istiyor aynı seninki gibi.
Devrilmesi normalse sorun yok, bir sorayım dedim. 6 ay kontrolünde kilosunu ölçerken direk oturur pozisyonda koydum , hemşire aa oturuyor mu dedi. Halbuki bizim bebelerin hepsi oturuyor gayet baksana maşallah
Benimki de 7. Aya 3 gun kala cikardi. Sisme beyazlasma fln hic olmadi ama seninki gibi kulagini sacini cok oynuyodu. Gerci o da baya zamandir var. Ben anlayamadim huysuzluk salya hep vardi zatenYok ya 7. Aya giricek 27 sinde ama geç çıkartıcak herhalde benim oğlan
Kız kedi tüyünden korkmuyonmu kız valla senin bu rahatlığına hayranım ben cok takınlıyım şimdi sürünmeye başladı saç bile girse korkuyom sürekli süpürür ellerimle siliyorumAhah benimkide kediye gel gel yapıyor, kedi başıma ne gelecek diye kaçıyor. Sokaktaki insanlara, kedilere, arabalara herşey gel gel
Maşallah ya :)
Emeklemese de olur ya direk yürüsün gitsin evin her yeri kedi tüyü valla
Öyle maalesef sürekli süpürüyorum ben de. Bir de hazneli toz alma şeysi falan aldım onunla da alıyorum sürekliAhah benimkide kediye gel gel yapıyor, kedi başıma ne gelecek diye kaçıyor. Sokaktaki insanlara, kedilere, arabalara herşey gel gel
Maşallah ya :)
Emeklemese de olur ya direk yürüsün gitsin evin her yeri kedi tüyü valla
Kız kedi tüyünden korkmuyonmu kız valla senin bu rahatlığına hayranım ben cok takınlıyım şimdi sürünmeye başladı saç bile girse korkuyom sürekli süpürür ellerimle siliyorum
Öyle maalesef sürekli süpürüyorum ben de. Bir de hazneli toz alma şeysi falan aldım onunla da alıyorum süreklibir de benim iki taneler. Zor cidden
Canım valla anlayamadım ben de sürekli eli kulaklarında acaba senin bebiş gibi mi olcak benim oğlumda da hiç şişlik beyazlaşma falan yok, bugün sağlık ocağına götürmeyi düşünüyordum ben de kulak enfeksiyonu mu acaba diyeBenimki de 7. Aya 3 gun kala cikardi. Sisme beyazlasma fln hic olmadi ama seninki gibi kulagini sacini cok oynuyodu. Gerci o da baya zamandir var. Ben anlayamadim huysuzluk salya hep vardi zaten
Mü- kem - melO hazneli tüy alma şeysi iyi oldu mualıp almamakta kararsız kaldım da.
Bizim de iki taneydi ya çok aşırı kavga edince mecbur sahiplendirdik birini.
Kız sen mimarmısınMü- kem - melhiç abartmıyorum. Süpürdügum halıdan dahi bir ton toz topluyor. Koltukları falan iki dkda alıyorum tüy, toz her ne varsa. Acayip öneririm
Evet mimarımKız sen mimarmısınbende eşimi ikna ettim dyson almaya evin tozu bitmiyor benim anlamadım neden böyle anca bizi dyson paklar
Bugun 19 mayis tatil bosa gitme yarin gidersin. Benimki gibi olur belki dis patladigi halde hic beyazlik sislik yok. Ins yoktur enfeksiyonu oldugunu sanmiyorum ama tedbiri elden birakmamak lazim gotur de icin de rahat etsinCanım valla anlayamadım ben de sürekli eli kulaklarında acaba senin bebiş gibi mi olcak benim oğlumda da hiç şişlik beyazlaşma falan yok, bugün sağlık ocağına götürmeyi düşünüyordum ben de kulak enfeksiyonu mu acaba diye
O dediginiz hangisi bana da lazim oyle biseyMü- kem - melhiç abartmıyorum. Süpürdügum halıdan dahi bir ton toz topluyor. Koltukları falan iki dkda alıyorum tüy, toz her ne varsa. Acayip öneririm
19 mayıs olduğunu söylemesen gidicektim vallaBugun 19 mayis tatil bosa gitme yarin gidersin. Benimki gibi olur belki dis patladigi halde hic beyazlik sislik yok. Ins yoktur enfeksiyonu oldugunu sanmiyorum ama tedbiri elden birakmamak lazim gotur de icin de rahat etsin
O dediginiz hangisi bana da lazim oyle bisey
Ben öğretmen sanıyordumEvet mimarımevde 3 tane süpürge var. Normal , el , robot. Valla daha alacağımı hiç sanmıyorum , robot almasaydim belki Dyson düşünebilirdik
Mü- kem - melhiç abartmıyorum. Süpürdügum halıdan dahi bir ton toz topluyor. Koltukları falan iki dkda alıyorum tüy, toz her ne varsa. Acayip öneririm
Evlenirken hiç düşünmemişim. O zaman 1700e bile dyson vardı. Bi dyson bi robot yeter bi eve sanki.Evet mimarımevde 3 tane süpürge var. Normal , el , robot. Valla daha alacağımı hiç sanmıyorum , robot almasaydim belki Dyson düşünebilirdik
Aynen kuzu buZannediyorum ki bu.The