- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin Belirtiler farklı ama ona göre doz ayarlanmıştır dr bizde sadece hapşırık burun akıntısı vardı grip başlangıcı demiştiDoktor bize yarım ölçek demiş ya . Bende bir çay kaşığı. Vercem ya
Kendi yedikten sonra oldu canım benim yememle sorun olmadı emdi hep yumurta da sıklıkla yedim. 1 hafta ara verip sonra tekrar vericem bakalım ne olacakO sari sut bence en basta kolostum denen sut olabilir. Fikrim bu yonde acikcasi. Ben gelir diye dusunuyorum canim. Ama arastirmak lazim
Tarhana
Labne yumurta sarisi
Veya yogurt yumurta sarisi
kabakli krep
ispanakli krep
yumurta alerjisi olan bebeklerde protein alerjisi de olabiliyor sanirim canim. Birde kendi yediklerinden etkileniyirmuydu bebek
Ben diyet almistim eger gun icerisinde sut yapici tariflerle desteklersen sikinti olmaz canim.
Kahvalti normal haslanmis yumurta peynir yesillik zeytin domates tam bugday ekmegi
Ara ogunlerde hurma ceviz findik veya kahve yanina tahin helvasi gibi
Gun icerisinde sut icine yulaf hurma tahin blender yapip icebilirsin
Aksam da izgara veya firin yagsiz yemekler bol satala
Veya sebze yemegi yada baklagiller bol salata yogurt gibi yanlarinda sadece tam bugday ekmegi
Zaten bu grip için değilmi biz normalde 10 gündür böyleyiz yani hastalık bitmeye yakın zaten doktora gittik . Canım sana birşey diyimmi bu doktorlar sırf ilaç satılsın diye çocuklara gereksız ilaçlar yazılıyor 3 doktora götürdüm geçenlerde 3 de farklı konuştuSizin Belirtiler farklı ama ona göre doz ayarlanmıştır dr bizde sadece hapşırık burun akıntısı vardı grip başlangıcı demişti
Vakum derken onu kastettim canim. Kaynar halde koyup sıkıca kapatip, sonrasinda kavanozu 3 5 dk suda kaynatarak vakumlamak.
Ama nisasta iceren urunler tekrar isitmaya musait degil onlari eklememek lazim
Kizlar bu aksam bebisimin kakasinda yuvarlak yuvarlak birseyler vardi. Muz vermistim daha onceki gibi iplik ipllik cikti. O yuvarlaklar benzetmek gibi olmasin, kötü bir benzetme olacak ama kurufasulyeyi barbunyayi ezersiniz nasil olurya o sekilde
Kendi yedikten sonra oldu canım benim yememle sorun olmadı emdi hep yumurta da sıklıkla yedim. 1 hafta ara verip sonra tekrar vericem bakalım ne olacak
Aynen bende bi süre ara vereceğim ama çocuğum sevmişti güzel de yerken kesmek zorunda kalmak canımı sıktıBir arkadaşın bebeğine aynı şekilde anne yerken sorun olmadı. Bebek ek gıdaya geçince döküntü oldu. Annesi bebek için yumurtalı herşeyi kesti. 9 aylıkken tekrar denedi yine tepki verdi. 12 aylıkken verdi bu sefer sorun olmadı. Baktın alerji yapıyor vücut onu unutsun 3 ay sonra tekrar deneyebilirsin.
Hava ve antibiyotik de var diyince daha ileri gibi düşündüm canım. Aynen grip ilacı bu sadece bunu kullanmıştık bizZaten bu grip için değilmi biz normalde 10 gündür böyleyiz yani hastalık bitmeye yakın zaten doktora gittik . Canım sana birşey diyimmi bu doktorlar sırf ilaç satılsın diye çocuklara gereksız ilaçlar yazılıyor 3 doktora götürdüm geçenlerde 3 de farklı konuştu
Vallahi ben de çok kararsız kalıyorum ya, yulaf ezmesiyle bişeyler karıştırıp veriyorum bu ara kabız birazBu ara en büyük derdim. Ben de bulamıyorum.
Yumurta peynir veriyordum.
Bu ara onu reddediyor.
Geçen pırasa yedirdim
Kahvaltılık yemediyse, iştahı yoksa tarhana yada akşamdan kalan yemeğini veriyorum.
Biraz önce irmikli mama yaptım.
Hahaha en azından bir şey bulmuşsun her gün 2 saat düşünüyorum ne hazırlasam diyeAynı soruyu soracaktım bugün tarhana verdim kıymalı kahvaltıya bak.
Karıştırıp mı veriyorsun canım labneyi yumurta sarısını falanLabne, yumurta sarısı, armut lu muzlu elmalı avakadolu ne varsa evde irmikli muhallebi, ıhlamur, 7 ayda dut pekmezi veriyorum bir çay kaşığı
Bu dune özeldi bugün yumurta sarısı, erik ve kayısılı muhallebi ve kuşburnu çayı verdim canım gerçi çok severek yemedi olsun tarhana daha iyiydiHahaha en azından bir şey bulmuşsun her gün 2 saat düşünüyorum ne hazırlasam diye
Denesem mi ben de tarhanayıBu dune özeldi bugün yumurta sarısı, erik ve kayısılı muhallebi ve kuşburnu çayı verdim canım gerçi çok severek yemedi olsun tarhana daha iyiydi
Ek gıdada benimki de biraz zorlandı. Yani zeytinyağı vermedigimde zorlanıyor. O yüzden her yemeğine muhakkak koyuyorum. Mesela muz. Bayılıyor ama o gün zeytinyagi vermezsem çok karnı ağrıyor yapamıyorKızlar benim oğlum sürekli ıkınıyor ya, sürekli ama sürekli. Bu ara kabız yapıcak şeyler vermemeye de dikkat ediyorum. O kadar çok ıkınıyor ki terliyor baya çatlak oluşucak diye korkuyorum
Iste emiyordu bende anlamdim hangi akla hizmet keske hic mama vermeden denseydim diyorum ama cok insanlara uydum yaNeden kestin ben onu tam anlayamadım konu hakkında bir fikrim yok ama merak ettim. Keşke azaldı diye bırakmak yerine devam etseydin şuan ki süreçten daha kolay olur du:)
Baya bi arastirdim bebek emerse gelirmjs mesela vucutan sut nekadar cikarsa yerine o kadar gelirmis sut 45 gunde kesiliyormus gogusten benim de45 gun olmadi ama bebeisim hic ugrasmak bile istemiyor mide bulandiriyorO sari sut bence en basta kolostum denen sut olabilir. Fikrim bu yonde acikcasi. Ben gelir diye dusunuyorum canim. Ama arastirmak lazim
Biz de gece boyu hiç uyumadık bende birazdan çıkartıcam bakalım maşallahKızlar siz de hala uyku konusunda böyle psikopat misiniz evde uyutamadim, dışarı çıkardım uyusun diye. Eki Görüntüle 3067669
Nisastali urunler isitildiginda zehirliyordu sanirim. Gerci biz hep isitip yeriz amaNeden ısıtmamak gerekiyor ki
Ac karnina 1 cay kasigi zeytinyagi veriyormusun canim ? Benim kizimda zorlaniyor zeytinyagini yemeklerine ekliyorum ama direk icirmek kadar etkili olmuyorKızlar benim oğlum sürekli ıkınıyor ya, sürekli ama sürekli. Bu ara kabız yapıcak şeyler vermemeye de dikkat ediyorum. O kadar çok ıkınıyor ki terliyor baya çatlak oluşucak diye korkuyorum