2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kız yok sen bi ara resim atmıstın damakları baya şişmişti doktorda patlamak üzere sana dinince hala patlamyınca şaşırdım. Ondan öyle yazdım ben
Yaa nasıl hatırlıyorsun vay bee🥰 evet kandırmış bizi resmen😂 doktora her gittiğimizde dişler geliyor diyor o da bir şeyden anlamıyor herhalde

Yaa nasıl hatırlıyorsun vay bee🥰 evet kandırmış bizi resmen😂 doktora her gittiğimizde dişler geliyor diyor o da bir şeyden anlamıyor herhalde
He kız hafızam kuvvetli :KK66:) bence geç çıkması daha iyi en geç 8 ayda patlar merak etme ah ah KESK’e benim bebekte geç çıkarsaydı

Yok ya ne geç olacak. Benimkinde de bir belirti yok henüz. 6.5 aylık

Öyle tabi geçi erken yok ki her bebek farklı. Ben 3 aylıkken çıkarmışım benim bebe 6.aya girmeden hemen önce çıkarttı. Ablam 1 yaşında çıkarmış. Genetik kodlarımız aynı bu insanlarla 😅 birbirimizi telaşa düşürmeye hiç gerek yok.

• Beğen
Reactions: The
Kızlar bebeğin desteksiz oturması demek hiç devrilmemesi demek mi oluyor? Oğlum 6 ayına girdiğinden beri desteksiz oturuyor ama yanlardan bir şey alacağı zaman devrildiği de oluyor 😂 bu şekilde desteksiz sayılıyor mu ?

Kızlar bebeğin desteksiz oturması demek hiç devrilmemesi demek mi oluyor? Oğlum 6 ayına girdiğinden beri desteksiz oturuyor ama yanlardan bir şey alacağı zaman devrildiği de oluyor 😂 bu şekilde desteksiz sayılıyor mu ?
Benimde öyle 8 ay gibi tamamen otururlar . 2 dakka desteksiz oturuyor birsey uzanınca devriliyor

• Beğen

Benimki 7 aylıktan sonra oturur hale geldi ki hala yıkılıyor.😅 8 aylık olmak üzere. Annem 9 aylıkken iyice oturur dedi.
Mama sandalyesine oturması, yastıklarla oturması yeterli sanırım şu an.
Normalmiş şu yıkılması. Beli tam tutabilse sıralayıp yürüme telaşında ah bi görsen. Ben tutuyorum bazen arkadan koltuktan sehpadan tutunuyor ne kadar mutlu görünüyor 😅 totosunun üzerinde oturmak gibi bir derdi yok zaten sıpamın.

• Beğen
Benimki 7 aylıktan sonra oturur hale geldi ki hala yıkılıyor.😅 8 aylık olmak üzere. Annem 9 aylıkken iyice oturur dedi.
Mama sandalyesine oturması, yastıklarla oturması yeterli sanırım şu an.
Normalmiş şu yıkılması. Beli tam tutabilse sıralayıp yürüme telaşında ah bi görsen. Ben tutuyorum bazen arkadan koltuktan sehpadan tutunuyor ne kadar mutlu görünüyor 😅 totosunun üzerinde oturmak gibi bir derdi yok zaten sıpamın.
Benimki muhtemelen emekleme basamağını es geçecek çünkü hiiiç çabası yok , yürümek istiyor aynı seninki gibi. 😂
Devrilmesi normalse sorun yok, bir sorayım dedim. 6 ay kontrolünde kilosunu ölçerken direk oturur pozisyonda koydum , hemşire aa oturuyor mu dedi. Halbuki bizim bebelerin hepsi oturuyor gayet baksana maşallah 😂

Benimki muhtemelen emekleme basamağını es geçecek çünkü hiiiç çabası yok , yürümek istiyor aynı seninki gibi. 😂
Devrilmesi normalse sorun yok, bir sorayım dedim. 6 ay kontrolünde kilosunu ölçerken direk oturur pozisyonda koydum , hemşire aa oturuyor mu dedi. Halbuki bizim bebelerin hepsi oturuyor gayet baksana maşallah 😂
Hemşire benimkinide oturur koydu içim gitti ya düşerse diye 🥶

• Beğen
X