- 30 Aralık 2020
- 937
- 978
Baya oldu yazınca bi an panik yaptımNormal ama ya bazısı taa 1 yaşında çıkarıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya oldu yazınca bi an panik yaptımNormal ama ya bazısı taa 1 yaşında çıkarıyor.
Yok ya ne geç olacak. Benimkinde de bir belirti yok henüz. 6.5 aylıkBaya oldu yazınca bi an panik yaptım
Ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı oluyormuş diyorlar ama bilmiyorum artık Ben de geç çıkarmışımYok ya ne geç olacak. Benimkinde de bir belirti yok henüz. 6.5 aylık
Valla bilmiyorum canım anne karnında çıkaran olduğu gibi 1 yaşında çıkaran da var.Ne kadar geç çıkarsa o kadar sağlıklı oluyormuş diyorlar ama bilmiyorum artık Ben de geç çıkarmışım
Kız yok sen bi ara resim atmıstın damakları baya şişmişti doktorda patlamak üzere sana dinince hala patlamyınca şaşırdım. Ondan öyle yazdım benBaya oldu yazınca bi an panik yaptım
Yaa nasıl hatırlıyorsun vay bee evet kandırmış bizi resmen doktora her gittiğimizde dişler geliyor diyor o da bir şeyden anlamıyor herhaldeKız yok sen bi ara resim atmıstın damakları baya şişmişti doktorda patlamak üzere sana dinince hala patlamyınca şaşırdım. Ondan öyle yazdım ben
He kız hafızam kuvvetli ) bence geç çıkması daha iyi en geç 8 ayda patlar merak etme ah ah KESK’e benim bebekte geç çıkarsaydıYaa nasıl hatırlıyorsun vay bee evet kandırmış bizi resmen doktora her gittiğimizde dişler geliyor diyor o da bir şeyden anlamıyor herhalde
Yok ya ne geç olacak. Benimkinde de bir belirti yok henüz. 6.5 aylık
Erken çıkınca başımıza gelenler de bambaşkaHe kız hafızam kuvvetli ) bence geç çıkması daha iyi en geç 8 ayda patlar merak etme ah ah KESK’e benim bebekte geç çıkarsaydıe
Panikleme hiç. Gayet normalBaya oldu yazınca bi an panik yaptım
Ama sürekli bi sancısı var böyle de daha zor benceHe kız hafızam kuvvetli ) bence geç çıkması daha iyi en geç 8 ayda patlar merak etme ah ah KESK’e benim bebekte geç çıkarsaydı
Kulagı için bi aile hekimine götür baktır benceAma sürekli bi sancısı var böyle de daha zor bence
Bidaha baksana belki çıkmıştırAma sürekli bi sancısı var böyle de daha zor bence
Yok kuzum baktım ama maalesef görünürde bir şey yokBidaha baksana belki çıkmıştır
Benimde öyle 8 ay gibi tamamen otururlar . 2 dakka desteksiz oturuyor birsey uzanınca devriliyorKızlar bebeğin desteksiz oturması demek hiç devrilmemesi demek mi oluyor? Oğlum 6 ayına girdiğinden beri desteksiz oturuyor ama yanlardan bir şey alacağı zaman devrildiği de oluyor bu şekilde desteksiz sayılıyor mu ?
Aynen benimki de öyleBenimde öyle 8 ay gibi tamamen otururlar . 2 dakka desteksiz oturuyor birsey uzanınca devriliyor
Kızlar bebeğin desteksiz oturması demek hiç devrilmemesi demek mi oluyor? Oğlum 6 ayına girdiğinden beri desteksiz oturuyor ama yanlardan bir şey alacağı zaman devrildiği de oluyor bu şekilde desteksiz sayılıyor mu ?
Benimki muhtemelen emekleme basamağını es geçecek çünkü hiiiç çabası yok , yürümek istiyor aynı seninki gibi.Benimki 7 aylıktan sonra oturur hale geldi ki hala yıkılıyor. 8 aylık olmak üzere. Annem 9 aylıkken iyice oturur dedi.
Mama sandalyesine oturması, yastıklarla oturması yeterli sanırım şu an.
Normalmiş şu yıkılması. Beli tam tutabilse sıralayıp yürüme telaşında ah bi görsen. Ben tutuyorum bazen arkadan koltuktan sehpadan tutunuyor ne kadar mutlu görünüyor totosunun üzerinde oturmak gibi bir derdi yok zaten sıpamın.
Hemşire benimkinide oturur koydu içim gitti ya düşerse diyeBenimki muhtemelen emekleme basamağını es geçecek çünkü hiiiç çabası yok , yürümek istiyor aynı seninki gibi.
Devrilmesi normalse sorun yok, bir sorayım dedim. 6 ay kontrolünde kilosunu ölçerken direk oturur pozisyonda koydum , hemşire aa oturuyor mu dedi. Halbuki bizim bebelerin hepsi oturuyor gayet baksana maşallah