2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selamm güzel annelerr, nasılsınız hem bebişler hem sizler umarım iyisinizdir 😍🌸 ortaya karışık yazıcam. Önce rüya gördüm onu anlatayım size: Kızım 16sında 7 aylık oluyor ve dişimiz cıkmadı daha.Kaşınmalar şişme ler var ama o meshur diş dönemi yok galiba. Rüyamda kızımı güldürürken altta 2 dişini görüyorum aa Azra annecim dişlerin mi çıkmış diyorum heyecanla, elimle dudaklarını kaldırıyorum veee görüyorum ki üstte meger 4 tane daha var 😁😁😍 çok tuhaf oldum tabi ne ara 4 tane üstte cıktı diye uyandım. Bilen gören neye yorumlanır yazsın bakalımm :)) Onun dışında 2 soru sorucam sizlere : yürüteçe koyanlar var etrafımda ama erken oldugunu düşünüyorum. Kaç aylıkken yürüteçe koymalıyız? Günde yarım saatten fazla tutmicam pek yürüteç taraftarı degilim zaten de satın alıcam yine de. Ve 2. Sorum da şu dondurma istiyorum artık doya doya Bi kilo yicem diyorum eşime :KK43:(( ennnnnn cok özlediğim şey dondurmaa.. 3 4 kaşık yemeye bile korkuyorum. Bu emziren yiyemez diye kim cıkardı Allah askına? Yiyim mi yemiyim mi? Süt dogur cocuk meme reddi yapar dediler korktum
Merhaba ben de goruyorum dis cikardigini ruyamda 3 seferdir. Hemen sana tabirliyeyim 😅 surekli aklimizda dis dis cikmasi gerek ne zaman cikar, seninki cikti mi benimki cikmadi vs konusuldugu veya dusunuldugu icin bence 😅

Ben dondurma yedim yiyorum birsey olmadi. Ne oluyor mus ki ?

Kızlar ben mamayı biraz fazla almışım 🤣 6 ayı geçse de hala 1 numara mamayı bitirmeye uğraşıyorum. Çok fark eder mi, kalanı atıp 2 numaraya mı geçsem ne dersiniz?

Benim elimde de kaldı 1 numara mama. Yavrukuş mamayı bıraktı biberonu reddediyor resmen ben de irmikli mama yapınca içine atıyorum :KK70:

Kızlar 7 aylık bebeklerinizin baş çevresi kaç bugün doktor baba büyük dedi canım sıkıldı
Canım benım kızım minnoş🥰
Ama yinede soyleyeym:) 42 baş cevresi (ki alt sınırda dedi cocuk doktorumuz) 68 cm boy 7 bucukta kılosu🥰
Kızlar ben mamayı biraz fazla almışım 🤣 6 ayı geçse de hala 1 numara mamayı bitirmeye uğraşıyorum. Çok fark eder mi, kalanı atıp 2 numaraya mı geçsem ne dersini?
Benımde 6 ayı gecmısti
Bn bıtırdm canım🙈 eskıden anneler prınc unundan mama yapıyomus😅 ay takıbı falanda yok 😝 dedım ne zararı olabılır ki en fazla bı kac kalorı eksıktır🫠

Kızlar ben mamayı biraz fazla almışım 🤣 6 ayı geçse de hala 1 numara mamayı bitirmeye uğraşıyorum. Çok fark eder mi, kalanı atıp 2 numaraya mı geçsem ne dersini?
1 numara mama icerikleri digerine gore daha temizdi sanirim. Bazi doktorlarin 1 numara ile devam edebilirsiniz tarzi yorumlari vardi. Bir ara bende dusundum. 1 ve 2 numara mamalari inceledigimde ek olarak kalori farki vardi. Bazi vitaminlerde ufak fazlalkklar vardi cok buyuk fark yoktu sadece 6 ay ustunde daha fazla enerji harcadiklari icin sanirim enerji/kcal daha fazlaydi. Bir sorun olacagini dusunmuyorum. Bende elimdeki mamalari bitirdim. Direk 6 ay da gecmedim.
Paketi açılmadı öyle duruyor 1 tanesi.
Diğerinin dibi kaldı o bugün yarın biter de.
Biraz da reflü mama var. 2 ay oldu açalı. Karanlıkta oda ısısında düşük yerde bir şey olur mu ki?
Hipp te acildiktan sonra 3 hafta yaziyordu. Diger mamalarin ustunde yaziyordur muhtemelen. Nemlenme ve topaklanma olup tazeligini kaybeder. Ben riske atmazdim sahsen evet muhtemelen birsey olmaz ama aksi durumda acaba mamadan mi diye dusunmemek icin kullanmazdim. Biz nasil bir sure acilmis olan paketli gidalari kullanmiyorsak onlarin mideleri daha hassas oldugu icin durgun urunler rahatsiz edebilir.

Ben hala 1 numara mama kullanıyorum canım, doktorumuz devam et dedi. Bir şey olmaz bence. 1 numara mama ile yulaf/5 tahıllı katıştırp kavanoz mama yapıyorum

1 numara mama icerikleri digerine gore daha temizdi sanirim. Bazi doktorlarin 1 numara ile devam edebilirsiniz tarzi yorumlari vardi. Bir ara bende dusundum. 1 ve 2 numara mamalari inceledigimde ek olarak kalori farki vardi. Bazi vitaminlerde ufak fazlalkklar vardi cok buyuk fark yoktu sadece 6 ay ustunde daha fazla enerji harcadiklari icin sanirim enerji/kcal daha fazlaydi. Bir sorun olacagini dusunmuyorum. Bende elimdeki mamalari bitirdim. Direk 6 ay da gecmedim.

Hipp te acildiktan sonra 3 hafta yaziyordu. Diger mamalarin ustunde yaziyordur muhtemelen. Nemlenme ve topaklanma olup tazeligini kaybeder. Ben riske atmazdim sahsen evet muhtemelen birsey olmaz ama aksi durumda acaba mamadan mi diye dusunmemek icin kullanmazdim. Biz nasil bir sure acilmis olan paketli gidalari kullanmiyorsak onlarin mideleri daha hassas oldugu icin durgun urunler rahatsiz edebilir.

Dediğin gibi direk de hiç içmiyor artık. Yeni paketi olmazsa birine vereyim. Bizim kedi de aşırı seviyor mamayı :KK70: gerçi kızımın olan herşeyi istiyor meyve artığı kızımınsa yemiş olarak buluyorum.

Merhaba ben de goruyorum dis cikardigini ruyamda 3 seferdir. Hemen sana tabirliyeyim 😅 surekli aklimizda dis dis cikmasi gerek ne zaman cikar, seninki cikti mi benimki cikmadi vs konusuldugu veya dusunuldugu icin bence 😅

Ben dondurma yedim yiyorum birsey olmadi. Ne oluyor mus ki ?
Ya korkuttular ne bileyim soguk yenmez denir ya hep.. Hamileyken cok yedim de emzirirken cesaret edemedim kimse duymamış burdan da şaşırdım.. Yicem zaten ya karar verdim bişey olmaz

Kizlar hepinize merhaba ya uzun zamandir yazmiyorum uygulamayi sildigim icin acikcasi ozlemisimde 😃🥰gecenin korunde yazdim aklima takilan birsey var ve bence bana siz guzel yorumlarinizla yardimci olursunuz ben bebegimi ramazanda suten kestim acikcasi ondan b8 ay once de sutum cok azdi ve bebegim emek istemiyordu ama ben hala nedense emzirmek istiyorum ve bu gun dus alirken elimle sagdim bi sut geliyor ama sari acaba tekrar emzirsem sut gekir mi ve o sari sut bebegime zarar verir mi internete biraz arastirdim yapanlar oluyormus ama tabi zorlu bi sureccmis reelaktasyon mu ne oyle birsey siz daha emzoriyormusnuz benim gibi olan var mi aranizda

Kizlar hepinize merhaba ya uzun zamandir yazmiyorum uygulamayi sildigim icin acikcasi ozlemisimde 😃🥰gecenin korunde yazdim aklima takilan birsey var ve bence bana siz guzel yorumlarinizla yardimci olursunuz ben bebegimi ramazanda suten kestim acikcasi ondan b8 ay once de sutum cok azdi ve bebegim emek istemiyordu ama ben hala nedense emzirmek istiyorum ve bu gun dus alirken elimle sagdim bi sut geliyor ama sari acaba tekrar emzirsem sut gekir mi ve o sari sut bebegime zarar verir mi internete biraz arastirdim yapanlar oluyormus ama tabi zorlu bi sureccmis reelaktasyon mu ne oyle birsey siz daha emzoriyormusnuz benim gibi olan var mi aranizda
Neden kestin ben onu tam anlayamadım konu hakkında bir fikrim yok ama merak ettim. Keşke azaldı diye bırakmak yerine devam etseydin şuan ki süreçten daha kolay olur du:)

Ya kızlar bebem büyüdükçe daha çok kucakta uyumak istiyor, yerinde en fazla 10 dk uyuyor gündüz uykularında😭 Önceden koyardım en az 1 saat uyurdu, şimdi resmen yapıştı. Büyüdükçe tam tersi olması gerekmiyor muydu yaa çok mağdurum gerçekten 😅😅😅

X