- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
Merhaba ben de goruyorum dis cikardigini ruyamda 3 seferdir. Hemen sana tabirliyeyim surekli aklimizda dis dis cikmasi gerek ne zaman cikar, seninki cikti mi benimki cikmadi vs konusuldugu veya dusunuldugu icin benceSelamm güzel annelerr, nasılsınız hem bebişler hem sizler umarım iyisinizdir ortaya karışık yazıcam. Önce rüya gördüm onu anlatayım size: Kızım 16sında 7 aylık oluyor ve dişimiz cıkmadı daha.Kaşınmalar şişme ler var ama o meshur diş dönemi yok galiba. Rüyamda kızımı güldürürken altta 2 dişini görüyorum aa Azra annecim dişlerin mi çıkmış diyorum heyecanla, elimle dudaklarını kaldırıyorum veee görüyorum ki üstte meger 4 tane daha var çok tuhaf oldum tabi ne ara 4 tane üstte cıktı diye uyandım. Bilen gören neye yorumlanır yazsın bakalımm :)) Onun dışında 2 soru sorucam sizlere : yürüteçe koyanlar var etrafımda ama erken oldugunu düşünüyorum. Kaç aylıkken yürüteçe koymalıyız? Günde yarım saatten fazla tutmicam pek yürüteç taraftarı degilim zaten de satın alıcam yine de. Ve 2. Sorum da şu dondurma istiyorum artık doya doya Bi kilo yicem diyorum eşime (( ennnnnn cok özlediğim şey dondurmaa.. 3 4 kaşık yemeye bile korkuyorum. Bu emziren yiyemez diye kim cıkardı Allah askına? Yiyim mi yemiyim mi? Süt dogur cocuk meme reddi yapar dediler korktum
Ben dondurma yedim yiyorum birsey olmadi. Ne oluyor mus ki ?