2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Nisastali urunler isitildiginda zehirliyordu sanirim. Gerci biz hep isitip yeriz ama 😅

Ac karnina 1 cay kasigi zeytinyagi veriyormusun canim ? Benim kizimda zorlaniyor zeytinyagini yemeklerine ekliyorum ama direk icirmek kadar etkili olmuyor
Veriyodum canım ama bu aralar unuttum onu , veriyim yine işe yarar inşallah ya

Biz de gece boyu hiç uyumadık bende birazdan çıkartıcam bakalım 🥰 maşallah 🥰
Merak ettim canım nerede oturuyorsun, patik falan var ya ayağında ondan sordum 😄 bizim burası çok sıcakta bugün tişört kısa pantalon verdim babasına dışarı çıkarttı sabah güneş geçirmeyen şapka falan ondan şaşırdım
Ankara canım. Hava çok sıcak da sabah erken saatte çıktık, rüzgar vardı ne olur ne olmaz diye giydirdim. 😅

Benimki de dışarda güneşte mayışıp yatıyor evde bu aralar cok kriz geçirerek yatıyor . Canım sende baston arabamı kullanıyon
Kabin boy canım. Travel almadım. İki gündür bizimkinin uykuları da felaket

Ankara canım. Hava çok sıcak da sabah erken saatte çıktık, rüzgar vardı ne olur ne olmaz diye giydirdim. 😅
Anladım canım, Ankara nın da havası kuru değişik bişey,çok nem olmadığından güneş te cayır cayır sıcak gölge de serin 😊

• Beğen
Reactions: The
Kızlar, diş çıkaran bebenizi gece nasıl uyutuyorsunuz? Ben bayılmak üzereyim, gündüz de çalışıyorum, kafam binbeşyüz

Kızlar, diş çıkaran bebenizi gece nasıl uyutuyorsunuz? Ben bayılmak üzereyim, gündüz de çalışıyorum, kafam binbeşyüz
Karanfil yağı su yada zeytinyağı ile çözdürüp sürdüm.
Çok çok sancılı olduğu süreçte calpol yada parol vermek zorunda kaldım. Başka türlü o acıyla baş edemedi.
Tetagil bizin eczacımız çok önermedi ama deneyebilirsin.
Hem çalışıp hem gece uyumamak çok zor Allah yardımcın olsun.
Kehribarı da takmak zorunda kaldım salyası da o deli sancısı da kesildi.

Karanfil yağı su yada zeytinyağı ile çözdürüp sürdüm.
Çok çok sancılı olduğu süreçte calpol yada parol vermek zorunda kaldım. Başka türlü o acıyla baş edemedi.
Tetagil bizin eczacımız çok önermedi ama deneyebilirsin.
Hem çalışıp hem gece uyumamak çok zor Allah yardımcın olsun.
Kehribarı da takmak zorunda kaldım salyası da o deli sancısı da kesildi.
Canım eczacınız neden önermedi tetagili? Bir kaç kere verdim ben, bir faydası oldu mu ondan da emin değilim.
Bir de güvenilir gerçek karanfil yağını nasıl buldun, ne marka kullanıyorsun? Bir yan etkisi var mı acaba yağın, doktora danıştın mı? Alerjik reaksiyon filan göstermesin bebe

Canım eczacınız neden önermedi tetagili? Bir kaç kere verdim ben, bir faydası oldu mu ondan da emin değilim.
Bir de güvenilir gerçek karanfil yağını nasıl buldun, ne marka kullanıyorsun? Bir yan etkisi var mı acaba yağın, doktora danıştın mı? Alerjik reaksiyon filan göstermesin bebe

İlvina diye bir marka var ben de ama kendim almadım babam hamileyken getirmişti bana.
Muhtemelen güvenilirdir.
Dikkat eder öyle şeylere.

Tek başına kullanılsa çok yoğun zaten. Çok yakar.
O yüzden zeytinyağı, hindistancevizi yağı yada su ile çözdürmek lazım.

Diş hekimi bir iki arkadaşıma danıştım.
O da 1 damla karanfil yağı 10 damla su gibi yapabilirsin ortalama göz kararı ayarlıyorum. 3 aylıkken başladım hala ihtiyaç hissedince yapıyorum.

Çocuk doktoruna sordum bu şekilde yapıyorum diye en uygunu o, minimum katkı maddesi dedi.
Çok ağrı çekerse jel sürebilirsin dedi.
Ama onlarda lidokain var ben de yok yere kullanmak istemem.

Tetagilin o kadar anlatıldığı kadar masum olmadığını söyledi ve kendi çocuğuma kullanmam dedi.

Soğuk havuç hatta meyve emziğine dondurulmuş anne sütü bile koyabilirsiniz diye de önerdi.

Kızlar oğlum sürekli kulaklarını çekiştiriyor son bi haftadır, özellikle dünle bugün çok daha fazlalaştı. Geceleri 5 de bir uyanıyor bi daha dalması çok zor oluyor, dişten midir acaba yoksa kulak enfeksiyonu olabilir mi nerden anlayabilirim? Dişlerde şişlik vs yok çünkü

Kızlar oğlum sürekli kulaklarını çekiştiriyor son bi haftadır, özellikle dünle bugün çok daha fazlalaştı. Geceleri 5 de bir uyanıyor bi daha dalması çok zor oluyor, dişten midir acaba yoksa kulak enfeksiyonu olabilir mi nerden anlayabilirim? Dişlerde şişlik vs yok çünkü
Diş agrısı kulaga vuruyo canım muhtemelen kulakları kızarmıştır

X