2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Öyle ya doktordan doktora değişiyor.
O yüzden Allah karşımıza iyi doktorlar çıkarsın diyorum hep. Boğazı biraz kızarmış da enfeksiyon var mı yok mu gerekli açıklamayı yapsa ilaç meselesi de kafamıza takılmadan kullanırız. Eğer belirtileri varsa kullan tabi antibiyotiği de.

Sen kendi doktorunuza götürünce tekrar sorarsın da muhtemelen sorun yoktur.

Benim kızımın gözü çekik.
Doktorun biri down sendromlu olabilir dedi sen ne diyorsun
Doktora "beyefendi bana ve babasının yüzüne bakarsanız down sendromu değil genetik olduğunu anlarsınız" diye çemkirdim. Eşim de ya varsa sakin ol dedi adama bunun öyle bir şey olmadığını anlatana kadar uğraştım bir de

The sana katiliyorum. Hepimiz bu düşüncede olursak zaten ulkemiz belki daha yaşanabilir bir hal alir.
S senaaa250634 Şuan senin durumunu bilmiyorum canim ama bu konuya dahil olup yorum yazmamin sebebi gercekten ihtiyaci olmadigi halde bu haksiz haklari kullanan kisilerden okuyan olursa ki olacaktir yanlişa bir nebzede olsa dur demek.

Özel sektorde calismak zaten sikintili iken devlet te olup ekstra haklar harici bu tarz yanaşımlarda bulunmak 83 milyonun hakkina girmek bence.
Buradan devlette olanlar zaten şansli gibi yanlis bir yoruma cekilmesin sozum. Her yerin, her isin, her sektorun kendine gore zorluklari +/- leri mevcut.

Ancak torpil, adam kayirma, haksiz yere alinan issizlik odenekleri, isgoremez odenekleri vb. Ve en buyuk sorun vergi kaciran sirketler !
Çocuklarimiza daha yasanabilir bir ulke birakmak istiyorsak cok dikkat etmeliyiz.

Ki aklima gelmisken arkadaslar her yerden fiş faturanizi isteyin. Fiş fatura istemek istemiyorsaniz kredi karti ile yapinki alisverisinizi kayitlara girsin. Kacirilan her bir vergi bizden caliniyor. Lutfen 1 tl demeyin 0.50 kr demeyin. Milyon kisi gunde alisveris yapiyor cok buyuk kayip.

Smjj Canim 7.ay kontrolunda 45 cm cikti yanlis degilse aksiyse konyrol ettigimde soylerim.
Boy kilo kaç canım senin

Eczacı bayan 2 gün bekle kullanmA dedi zaditenle bide bitkisel şurupla devam et dedi baktın şikayetler devam etti o zaman başlarsın kullanmaya diye . Valla Allah iyi doktorla karşılaştırsın bizim ben gene içim rahat etmicek kendi doktorumuzada baktıracam

Smjj Benim oğlumun hamilelikten beri kafasına hep büyük diyolardı 37 de kendi doğmasaydın 2 doktor sezeryana sıcak bakıyodu, babasına çekmiş koca kafalı oğlum yanlış hatırlamıyorsam 6.ayda 45di boyu kilosu nasıl seninkinin

Aynen aynen benimde öyleydi canım ya. Doktor en son çatı muanesi yaptı doğrursun dedi . Kilo 9 boy 72

Senin erkekmi canım kaç aylık

Kızlar, bazılarınız bebeklerine kehribar kolye takıyor. Şu takip ettiğim doktoru dinlemenizi rica ediyorum, aşağıda story sinin linkini koydum. O kolyelerin hiç bir faydası olmadığı gibi, Allah korusun boğulmaya sebep olabilir, bir anlık boşluğunuza gelir. daha önceden seyrettiğim bir belgeselde de kehribarın hiç bir etkisi olmadığını ve kehribar kolyeden boğulup ölen bebeği anlatmışlardı. ya da küpe taktırmak için kulağını deldiren vardı, Küpe vesaire de çok riskli, batabilir yutabilir

Selamm güzel annelerr, nasılsınız hem bebişler hem sizler umarım iyisinizdir ortaya karışık yazıcam. Önce rüya gördüm onu anlatayım size: Kızım 16sında 7 aylık oluyor ve dişimiz cıkmadı daha.Kaşınmalar şişme ler var ama o meshur diş dönemi yok galiba. Rüyamda kızımı güldürürken altta 2 dişini görüyorum aa Azra annecim dişlerin mi çıkmış diyorum heyecanla, elimle dudaklarını kaldırıyorum veee görüyorum ki üstte meger 4 tane daha var çok tuhaf oldum tabi ne ara 4 tane üstte cıktı diye uyandım. Bilen gören neye yorumlanır yazsın bakalımm :)) Onun dışında 2 soru sorucam sizlere : yürüteçe koyanlar var etrafımda ama erken oldugunu düşünüyorum. Kaç aylıkken yürüteçe koymalıyız? Günde yarım saatten fazla tutmicam pek yürüteç taraftarı degilim zaten de satın alıcam yine de. Ve 2. Sorum da şu dondurma istiyorum artık doya doya Bi kilo yicem diyorum eşime (( ennnnnn cok özlediğim şey dondurmaa.. 3 4 kaşık yemeye bile korkuyorum. Bu emziren yiyemez diye kim cıkardı Allah askına? Yiyim mi yemiyim mi? Süt dogur cocuk meme reddi yapar dediler korktum

Ben 4,5-5 aylıkken kalça ile ilgili doktora gitmiştim. Sıkıntı yok deyince ara ara 5-10 dakika koyuyorum. Özel olarak dakika tutmadım ama yarım saati geçmiyordur gün içinde.
Dondurma niye meme reddi yapsın ki. Amaaan... Hamileyken de yeme çocuk üşür dediler. Herşeyi duymaya gerek yok.

Ya ben de böyle düşünüp almadım almadım. Ki kendim doğal taş kullanan seven birisiyim. Bebeğim diş sürecini öyle zor geçiriyor ki baya baya çaresiz kaldım. İki gün denerim olmazsa kendim takarım diye aldım. Akşam taktım sabaha salyası kesildi. O aşırı ağlayan hali de azaldı.

Kizlar bebegin burnu akiyordu gun icinde simdi öksürüyor ne yapabilirim ates yok ama.
Biz de 3 gündür öyleyiz canım ama ilaç vermedik sadece serum fizyolojik ile burnunu açın dedi doktor.
Canım bana doktor direkt “Yürüteç alma” dedi ama sen bilirsin. Bir de dondurma konusunu ilk defa senden duydum Doğurduğumdan beri yiyorum, hatta biraz sonra ayıptır söylemesi yine yiyeceğim, meme reddiyle ne alakası var anlamadım Millet bunu nerelerinden uyduruyor çok merak ediyorum yav… Ye gitsin canım sefan olsun

Canım rüyanı bilmiyorum, bence sen kızının diş çıkarmasını heyecan yapmışsın Yürüteç alma, hiç önerilmiyor. Dondurma olayını ilk defa senden duyuyorum, ye tabi, ben hep yedim

Ben bu kesilmelerin tesadüf ya da plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum, çünkü gerçekten hiç bir etkisi olamaz diş sancısına

Ben bu kesilmelerin tesadüf ya da plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum, çünkü gerçekten hiç bir etkisi olamaz diş sancısına
Yutma vs konusunda kesinlikle haklısın ama şu konuda yanlış anlaşılma var. Burda mesele kehribarın vücuda geçmesi değil, elbette ciltten emilmez yani bu doğal taşların etkisi olarak etki edebilir ancak. Enerji, sinerji ne diyorsan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…