Insallah kuzum. Allah yardimcin olsun.
Hakikaten ya yazik bu bebelere
Gerci ben de yumurta sarisi ve labneyi karistryrm
Evet kinamasak da geliyor benceİştahsız çocuğa belki yapacak bir şey yoktur çaresi tükenmiştir diye kınamıyorum. Başımıza gelmesin diye
Zira gebelik ve bebekle ilgili ne abartılı dediysem başıma geldi.
Afiyet olsun kuzuya. 9 ay diyor cogu doktor ama bence genel olarak alerjik bunyeye sahip degilse yavas yavas verilebilir ya.Ay yumurta sarısı demişken ben bugün beyazını denedim kızıma
Doktorlara sordum deneyebilirsin diyen de var 1 yaşı bekleyen diyen de.
İstanbul canımAnkaralı mısınız
Ben ücretsiz izin aldım. Raporu doğru bulmuyorum. O süreç içinde maaş yatiyor çünkü. Devletin parasını hileyle almış oluyoruz diye düşünüyorum.Kızlar merhaba içinizde memur olup Ekim'de dogum yapıp yeni ise başlayacak olan var mı. Rapor falan mı aldınız
Yapıyom ediyom diye yazmışsınız ya ondan sordum. Ankara'da böyle konuşuyorlar daİstanbul canım
Benimki uykusu geldiğinde gözlerini kasıyor, ben uykusu geldiğini tek burdan anlıyorum, başka sinyal yok.Kizlar benim bebisim uyutacagim zaman veya memeye geldiginde surekli gozlerini kaşiyor cilginlar gibi. Ayaklarini birbirine surtuyor cogu zaman.
Birde memedeyken birden cikarip kafasini arkaya dogru atip ciglik atiyor ( instada bir doktor kulak enfeksiyonu olabilir demis ) ( Ben yeterince süt gelmedigi icin kizdigindan yaptigini dusunuyorum ama )
Sizde de bu durumlar var mi ? Endiselenmem gereken bir sey varmi ?
Evet kinamasak da geliyor bence
Afiyet olsun kuzuya. 9 ay diyor cogu doktor ama bence genel olarak alerjik bunyeye sahip degilse yavas yavas verilebilir ya.
Bazen ozeniyorum eskiler ne guzel kafa rahatmis herseyi yedir gecresmen anne degil kaygigirl oluyoruz
Kizlar benim bebisim uyutacagim zaman veya memeye geldiginde surekli gozlerini kaşiyor cilginlar gibi. Ayaklarini birbirine surtuyor cogu zaman.
Birde memedeyken birden cikarip kafasini arkaya dogru atip ciglik atiyor ( instada bir doktor kulak enfeksiyonu olabilir demis ) ( Ben yeterince süt gelmedigi icin kizdigindan yaptigini dusunuyorum ama )
Sizde de bu durumlar var mi ? Endiselenmem gereken bir sey varmi ?
Ben yıllık iznimin ni kısmını kullanıp ücetsize ayrıldım. Boş yere rapor almak etik gelmiyo banaKızlar merhaba içinizde memur olup Ekim'de dogum yapıp yeni ise başlayacak olan var mı. Rapor falan mı aldınız
Ben ücretsiz izin aldım. Raporu doğru bulmuyorum. O süreç içinde maaş yatiyor çünkü. Devletin parasını hileyle almış oluyoruz diye düşünüyorum
Tabi o sizin düşünceniz. Bir bebek dünyaya geliyor ve zor bir süreç atlatiyoruz. Ekonomide belli tabi..Ben yıllık iznimin ni kısmını kullanıp ücetsize ayrıldım. Boş yere rapor almak etik gelmiyo
Aynı çocuğu her doğum yapan büyütüyor. Ekonomi herkese kötü. Devlet keşke böyle boşa maaş ödediklerini tespit edip bir yaptırım uygulayabilse, asla hakkımı helal etmiyorum. Neticede memur maaşlarında muhakkak hepimizin vergisi carti curtu var. Neyse ortamı germek istemiyorum. Siz de daha fazla bunu savunmayin. Bir işe yarar mı bilmem ama şikayet ederim.Tabi o sizin düşünceniz. Bir bebek dünyaya geliyor ve zor bir süreç atlatiyoruz. Ekonomide belli tabi..
Ben pandemi döneminde idari izinli olduğumda bile ise gitmiş biriyim. Raporda doktorum verdi iki defa doğumm çok zor geçmişti toparlnamam uzun sürdü. Ama şikayet etmek isterseniz kesinlikle edin etrafınizdakileri sizi kimse engellemesinAynı çocuğu her doğum yapan büyütüyor. Ekonomi herkese kötü. Devlet keşke böyle boşa maaş ödediklerini tespit edip bir yaptırım uygulayabilse, asla hakkımı helal etmiyorum. Neticede memur maaşlarında muhakkak hepimizin vergisi carti curtu var. Neyse ortamı germek istemiyorum. Siz de daha fazla bunu savunmayin. Bir işe yarar mı bilmem ama şikayet ederim.
Ee ben de çalıştım nedir yani. Üstelik hiç bilmediğim bir şehirde, yanımda ne eşim ne de tanıdığım bir kişi dahi yokken ve kız öğrenci yurdunda yaşayarak , 37. haftaya kadar. Detaylandirayim mi daha? Çevremdeki pek çok insan da çalıştı. Ama haksız bir maaş yemeliyim çünkü en çok ben mağdurum diyemiyorum, kul hakkı diye bir şey var ya hani. Şurada üç beş muhabbetimiz var hepimizin diye şikayet etmeden uyardım sizi. Ha dediğim gibi ülkemizde pek adalet olduğuna inanmadığım için edeceğim şikayet bir işe yaramayacaktir ama yediğiniz para helal değil, bunu bilin diye yazıyorum.Ben pandemi döneminde idari izinli olduğumda bile ise gitmiş biriyim. Raporda doktorum verdi iki defa doğumm çok zor geçmişti toparlnamam uzun sürdü. Ama şikayet etmek isterseniz kesinlikle edin etrafınizdakileri sizi kimse engellemesin
Ee ben de çalıştım nedir yani. Üstelik hiç bilmediğim bir şehirde, yanımda ne eşim ne de tanıdığım bir kişi dahi yokken ve kız öğrenci yurdunda yaşayarak , 37. haftaya kadar. Detaylandirayim mi daha? Çevremdeki pek çok insan da çalıştı. Ama haksız bir maaş yemeliyim çünkü en çok ben mağdurum diyemiyorum, kul hakkı diye bir şey var ya hani. Şurada üç beş muhabbetimiz var hepimizin diye şikayet etmeden uyardım sizi. Ha dediğim gibi ülkemizde pek adalet olduğuna inanmadığım için edeceğim şikayet bir işe yaramayacaktir ama yediğiniz para helal değil, bunu bilin diye yazıyorum.
Anladım Hanımefendi saygı duyuyor ve kendiminde haksız rapor almadığını söylüyorum. Hakkım olan raporu aldım hastaydım diyorum. Alıp gezmelere gitmedim. Sadece rapor kullandınız mı diye sordum. Neyse hiç bir anneyi kırmak istemem insanı kırmak istemem asıl. 10 yıllık meslek hayatımda toplam 50 g un rapor almışımdir belki. O da 3 defa düşük yaptım onlarda kullandım.bu kadarı yeterli diye düşünüyorum. Size iyi günler.Ee ben de çalıştım nedir yani. Üstelik hiç bilmediğim bir şehirde, yanımda ne eşim ne de tanıdığım bir kişi dahi yokken ve kız öğrenci yurdunda yaşayarak , 37. haftaya kadar. Detaylandirayim mi daha? Çevremdeki pek çok insan da çalıştı. Ama haksız bir maaş yemeliyim çünkü en çok ben mağdurum diyemiyorum, kul hakkı diye bir şey var ya hani. Şurada üç beş muhabbetimiz var hepimizin diye şikayet etmeden uyardım sizi. Ha dediğim gibi ülkemizde pek adalet olduğuna inanmadığım için edeceğim şikayet bir işe yaramayacaktir ama yediğiniz para helal değil, bunu bilin diye yazıyorum.
Kızlar 7 aylık bebeklerinizin baş çevresi kaç bugün doktor baba büyük dedi canım sıkıldı
E nabızda persentil kısmında yazıyordu. Persentik sınırları dahilinde mi, genetik olarak belki daha büyüktür. Büyük olması neyse sebep oluyormuş doktor ne dedi ki?
Benim bebek zaten büyüktü başı . 46 cm çıktı bas çevresi büyük ama dedi bende dedim 2 aylıkken ultrason temiz çıktı her ay zaten 1 cm büyüyor birdaha ultrasyon istedi . Bende yaptırmadım kendi çocuk doktorumuza göstercem bizim kendi doktorumuz sorun yok hersey güzel gidiyor demişti . Valla Zeyno bu doktorlar hepsi farklı konuşuyor bebek hasta diye götürdüm ciğerler temiz bogazı biraz kızarmış dedi hemen antibiyotik yaZdı bu çocuk daha gecen ayda antibiyotık kullandıE nabızda persentil kısmında yazıyordu. Persentik sınırları dahilinde mi, genetik olarak belki daha büyüktür. Büyük olması neyse sebep oluyormuş doktor ne dedi ki?
Benimkinin tam kaç bilmiyorum ama kafası tombul yani. Doğarken de tombuldu. Bence kendi doktoruna göster, hiç sorun etme.Benim bebek zaten büyüktü başı . 46 cm çıktı bas çevresi büyük ama dedi bende dedim 2 aylıkken ultrason temiz çıktı her ay zaten 1 cm büyüyor birdaha ultrasyon istedi . Bende yaptırmadım kendi çocuk doktorumuza göstercem bizim kendi doktorumuz sorun yok hersey güzel gidiyor demişti . Valla Zeyno bu doktorlar hepsi farklı konuşuyor bebek hasta diye götürdüm ciğerler temiz bogazı biraz kızarmış dedi hemen antibiyotik yaZdı bu çocuk daha gecen ayda antibiyotık kullandı