Cok gecmis olsun Allah korumus sizi. Kaza adi ustunde her an hepimizin basina gelebilir
Geçmiş olsun Zeynozeynones Ben çocuk doğduktan sonra hiç araba kullanmadım ya korkuyorum malesef böyle bir şey yaşamaktan
Gecmis olsun ins hemen atlatirsiniz
Kızlar rotavirus testimiz pozitif maalesef cok üzgünümÇok geçmiş olsun canım
Sıvı takviyesi vereceklerdir canım eve göndermezler yatış vericeklerdir cok geçmiş olsunKızlar rotavirus testimiz pozitif maalesef cok üzgünümAlerjiden dolayi aşıyı onermedi doktoru ve yaptırmamıştık Hastaneye yatirirlar mi ne olur simdi bilen var mi
Kızlar rotavirus testimiz pozitif maalesef cok üzgünümAlerjiden dolayi aşıyı onermedi doktoru ve yaptırmamıştık Hastaneye yatirirlar mi ne olur simdi bilen var mi
Ah yawrum ya allah yardimcin olsun canim. Bebise tez zamanda allah sifa versin. Icinin nasil endiseli oldugunu tahmin edebiliyorum.Asla yalnız değilsin bunu bil. Yaklaşık 9-10defa sadece mukuslu ve kanlı kaka aldim bugun cok halsiz, ateşli. Kaka bekliyorum tahlil icin. Allah yardımcımız olsun.
Bende kendim icin cikiyorum aslinda cunku oyalaniyorum iyi geliyor. Yoksa hazirla cik uzun iste. Disarda da oyle cok mutlu degil aslinda kucakta gezmek istiyor. Cok gecmis olsun kuzum. Allah beterinden korusun. Keske olmasaydi insan uzuluyor ama yeterki can a gelmesin.Yaa çok geçmiş olsun
Rota vs mi yoksa alerjik bir gıda mı ki...
Rabbim şifa versin.
Uyutma zamanları gelince oturup ağlayasım geliyordu özellikle ramazandan önce. Havalar müsaade ettiği sürece ilk uykudan sonra kahvaltısını yaptırıp dışarı çıkarıyorum. Bebek arabasında parka yada kafeye götürüyorum. Açık hava biraz daha rahatlatıyor sanırım. Belki beni rahatlatıyordur havam değişip geliyorum başka türlü çekilmiyor. Bugün uzun zaman sonra arkadaşlarımla buluştum bebeğimle birlikte. Dönüşte kaza yaptım. Sanki hak etmiyorum annesin sen otur oturduğun yerde gibi bir şey hissettim. Ya çocuğa bir şey olsaydı dedim resmen 1 saniye önce gitsem perttik, eşim rahatlattı ama tabi üzüldük hepimiz.
Kaç gündür geceleri de uykumuz yok oturuyoruz öyleceancak kendin için bir şeyler yap yoksa çekilmiyor. O ruh hali devam ediyor. Ne günlerden geçtim hamilelik doğum sonrasında sağlık sorunları. İnsanlarla konuşmayı unutmuşum. Yenice açılıyorum ki çok sosyal bir insandım.
Insan ozluyor o zamanlari suan bile yenidogdugu zamanlari dusunuyorum da bazen ne yaparsam elimde olmuyor aslinda mantikki dusunebiliyorum ama uygulamada sikinti.Bilki yalnız değilsin canım insan ara ara böyle dönemlerden geçiyor biraz sosyelleşmek gerçekten insana cok iyi geliyor . İnan küçüklük hallerini Arıcan benim büyük oğlan 6 yaşında her hafta. Hasta artık bendede psikoloji diye birşey kalmadı o hasta olunca diğerine bulaşıyor tek basıma uğraşmaktan o kadar yoruldummki ona rağmen bir parka bile gitmek bana cok iyi geliyor
Hiç telaş etme. Şu an kontrol altında, böyle düşün ve rahatla.
Serumla sürekli takviye verecekler.
Biz zatürreden hastanede yatarken rotavirüslü çok çocuk gelmişti. Genelde serviste tedavi gördüler, çocukta sıvı kaybı çoksa yoğun bakıma aldılar. 1 hafta civarında taburcu ettiler.
Sağolun kızlar. Ne hissedeyim bilemiyorum, korkuyorum da açıkçası. Bağıra bağıra ağladım az önceAh yawrum ya allah yardimcin olsun canim. Bebise tez zamanda allah sifa versin. Icinin nasil endiseli oldugunu tahmin edebiliyorum.
Bende kendim icin cikiyorum aslinda cunku oyalaniyorum iyi geliyor. Yoksa hazirla cik uzun iste. Disarda da oyle cok mutlu degil aslinda kucakta gezmek istiyor. Cok gecmis olsun kuzum. Allah beterinden korusun. Keske olmasaydi insan uzuluyor ama yeterki can a gelmesin.
Insan ozluyor o zamanlari suan bile yenidogdugu zamanlari dusunuyorum da bazen ne yaparsam elimde olmuyor aslinda mantikki dusunebiliyorum ama uygulamada sikinti.
Canim benim ya kiyamam sana. Tahmin edebiliyorum ama merak etme geçicek.Sağolun kızlar. Ne hissedeyim bilemiyorum, korkuyorum da açıkçası. Bağıra bağıra ağladım az önce
Sağolun kızlar. Ne hissedeyim bilemiyorum, korkuyorum da açıkçası. Bağıra bağıra ağladım az önce
Çok geçmiş olsunSağolun kızlar. Ne hissedeyim bilemiyorum, korkuyorum da açıkçası. Bağıra bağıra ağladım az önce
HayırÇok geçmiş olsunnerden kapmış acaba, biliyor musun
Geçmiş olsun canım. En kısa sürede iyileşirsiniz umarım.Sağolun kızlar. Ne hissedeyim bilemiyorum, korkuyorum da açıkçası. Bağıra bağıra ağladım az önce
Sağolun kızlar. Ne hissedeyim bilemiyorum, korkuyorum da açıkçası. Bağıra bağıra ağladım az önce
Bende kendim icin cikiyorum aslinda cunku oyalaniyorum iyi geliyor. Yoksa hazirla cik uzun iste. Disarda da oyle cok mutlu degil aslinda kucakta gezmek istiyor. Cok gecmis olsun kuzum. Allah beterinden korusun. Keske olmasaydi insan uzuluyor ama yeterki can a gelmesin.
Yatırmadilar Zeyno bizi reflör ve zinco yazdi ishali 2gun daha sürerse getir yatiracaz dedi bol bol emzir ve su ver dediKendini yıpratma lütfen.
Bizi bi hatırla 50 günlük ve prematüre doğmuş bir bebekken zatürre geçirdi. Burnundan oksijen veriyorlardı. Bi sonraki aşaması entübe idi. Makineler, hortumlar o kadar büyük kalıyordu ki küçücük yüzündeziyaretçi de kabul etmiyorladı yoğun bakım olunca. ama ağlamak çözüm değildi.O haliyle küçücüktü şarkılar söyledim, kitap okudum anlamasa da.
Şimdi hareketli tabi, eline oyuncak vereceksin. Serumu eline alıp biraz gezdireceksin. Ziyaretçi saatinde eşin gelir ailen, arkadaşların ordaysa onlar gelir biraz zihnin dağılır. Sen ne kadar iyi olursan o kadar rahat geçirecekler. Hayatın kötü gerçekleri. Çok şükür ki geçici bir durum. Rabbim kalıcı hastalık, maraz vermesin.
bebeğe patates falan haşlayıp getirebilir. Her güne bir oyuncak şeklinde zihnini dağıtabilirsiniz.Verilen ilaçlar artı hastalık halsizliği biraz daha uyur da. İnşallah çok kısa süre içinde toparlar yavrucak.
Yatırmadilar Zeyno bizi reflör ve zinco yazdi ishali 2gun daha sürerse getir yatiracaz dedi bol bol emzir ve su ver dedi
Hepsini deniyorum kuzu inşallah iyileşir bebeğim bi an onceHaydi bakalım şifa olur inşallah.
Yedirebilirsen haşlanmış patates yedir.
Bir de su içirebilirsen... İnşallah iyi olur.
Gelmis geçmiş olsun bol emzir su ver iyileşecek demek ki bi daha hiç hasta olmaz kuzucuk inşallah.Yatırmadilar Zeyno bizi reflör ve zinco yazdi ishali 2gun daha sürerse getir yatiracaz dedi bol bol emzir ve su ver dedi
İnşallah canım inşallahGelmis geçmiş olsun bol emzir su ver iyileşecek demek ki bi daha hiç hasta olmaz kuzucuk inşallah.
Geçmiş olsun keşke bebekler hiç hasta olmasa bizde bir aylıkken rsvden hastanede yatmıştık. Gözünün önünde acı çektiğini gördükçe insan kahroluyo ama yatış verirlersde hiç korkma herşey iyileşmeniz için ❤Kızlar rotavirus testimiz pozitif maalesef cok üzgünümAlerjiden dolayi aşıyı onermedi doktoru ve yaptırmamıştık Hastaneye yatirirlar mi ne olur simdi bilen var mi