- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.596
Asla yalnız değilsin bunu bil. Yaklaşık 9-10defa sadece mukuslu ve kanlı kaka aldim bugun cok halsiz, ateşli. Kaka bekliyorum tahlil icin. Allah yardımcımız olsun.
Yaa çok geçmiş olsun
Rota vs mi yoksa alerjik bir gıda mı ki...
Rabbim şifa versin.
Kizlar psikolojik olarak yardima ihtiyacim var.
Sanirim ben hala lohusa depresyonundayim.
Cok cici hayat dolu bir anne olamiyorum. Mutsuzum. Bazi gunler daha hayat dolu olup bu kadar dipte olmuyorum. Bazen neden bilmiyorum asiri tahammulsuz oluyorum.
Bebegim zor bir bebek en basindan beri.
Bende bebekli hayata ve ustumdeki yuklere alisamadim. Kendimi cikmazda caresiz olarak hissediyorum. Ve bunu bebegimede yansitiyorum. Sonra cok pisman oluyorum. Ozellikle uyutma zamanlarinda cok geriliyorum.
Uyutma zamanları gelince oturup ağlayasım geliyordu özellikle ramazandan önce. Havalar müsaade ettiği sürece ilk uykudan sonra kahvaltısını yaptırıp dışarı çıkarıyorum. Bebek arabasında parka yada kafeye götürüyorum. Açık hava biraz daha rahatlatıyor sanırım. Belki beni rahatlatıyordur havam değişip geliyorum başka türlü çekilmiyor. Bugün uzun zaman sonra arkadaşlarımla buluştum bebeğimle birlikte. Dönüşte kaza yaptım. Sanki hak etmiyorum annesin sen otur oturduğun yerde gibi bir şey hissettim. Ya çocuğa bir şey olsaydı dedim resmen 1 saniye önce gitsem perttik, eşim rahatlattı ama tabi üzüldük hepimiz.
Kaç gündür geceleri de uykumuz yok oturuyoruz öylece ancak kendin için bir şeyler yap yoksa çekilmiyor. O ruh hali devam ediyor. Ne günlerden geçtim hamilelik doğum sonrasında sağlık sorunları. İnsanlarla konuşmayı unutmuşum. Yenice açılıyorum ki çok sosyal bir insandım.