2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ben bu ek gıdaya direk blw olarak başladım, doğru mu yapıyorum sizce 🧸

Böyle önüne koyuyorum, döke saça yiyor. Çoğunlukla parmak gıda şeklinde veriyorum. Yoğurdu da kaşığa koyup eline veriyorum.
Ya ben blw yi hiç düşünmedim. Ama bugün biraz yoğurt vereyim dedim oğlana. Ay çocuk kaşığı kaptı elimden hapur hupur götürdü yoğurdu anında🤣 Kaşık görünce çok heyecanlanıyor zaten. İstemeyerek de olsa ben de blw olarak başlayacağım gibi gözüküyor.

Ya ben blw yi hiç düşünmedim. Ama bugün biraz yoğurt vereyim dedim oğlana. Ay çocuk kaşığı kaptı elimden hapur hupur götürdü yoğurdu anında🤣 Kaşık görünce çok heyecanlanıyor zaten. İstemeyerek de olsa ben de blw olarak başlayacağım gibi gözüküyor.
Neden düşünmedin ki ben en baştan hep böyle yesin istemiştim, şükür ki öyle ilerliyor. Küçük kardesim var benim, sürekli yemek tutmaya çalışmak gerçekten bir yerden sonra zor oluyor. Blw ile ilerleyen çocuklar çevremde hep güzel yemek yiyorlar bilmiyorum tesadüf değilse ☺️ annemler kardeşimden çok çektiler, yemek konusunda gerçekten sorun yaşamak istemiyorum. Aciksin, yesin , kalksın istiyorum 😂

Neden düşünmedin ki ben en baştan hep böyle yesin istemiştim, şükür ki öyle ilerliyor. Küçük kardesim var benim, sürekli yemek tutmaya çalışmak gerçekten bir yerden sonra zor oluyor. Blw ile ilerleyen çocuklar çevremde hep güzel yemek yiyorlar bilmiyorum tesadüf değilse ☺️ annemler kardeşimden çok çektiler, yemek konusunda gerçekten sorun yaşamak istemiyorum. Aciksin, yesin , kalksın istiyorum 😂
Daha ilerleyen zamanda düşünüyordum canım yoksa dediğin gibi hep senden bekleyince çok zor oluyor. 6 yaşındaki yeğenimi mesela o tablet izlerken hala ailesi elleriyle besliyor, onun kardeşi olan 2 yaşındaki de blw yaptılar bu yüzden. Ama o da hala yoğurdu, pilavı eliyle yemeğe filan çalışıyor her yer pislik🤣🤣 Ortasını tuttururuz inşallah 😅

İnşallah iyi olur. Kolay geçirirsiniz hepiniz bu süreci de. Ani ve zor gibi görünen şeyler bazen daha iyi olur. Diğer meseleleri halledebildiniz mi? Biraz daha iyi hissediyor musun?
Ins vardir bunda da bi hayir. Anlasmali bosanma icin dilekce vercez pazartesi. Annemler geldi bayramda saolsunlar buruktu ama yine de daha iiyim
Canım eminim zordur ama annen bakacakmis için rahat olsun sıkma canını ☺️ benim annem benden kolay uyutuyor bazen oğlumu. Eminim senin de öyle olacak zamanla
Ewt cok sukur annem yanimda. Ins benmkide iyle olur simdiye kadar hep ben uyuttum.

D daldandala Canim siz baya ciddisiniz sanirim bu konuda. Problemler çözülmedi sanirim. Erkekler bizden daha cok lohusa depresyonunda sanirim. Daha onceleri sorunlariniz varmiydi kuzum ? Boyle soruyorum kusura bakma. Hakkinizda hayirli olan neyse o olsun insallah.

Daha ilerleyen zamanda düşünüyordum canım yoksa dediğin gibi hep senden bekleyince çok zor oluyor. 6 yaşındaki yeğenimi mesela o tablet izlerken hala ailesi elleriyle besliyor, onun kardeşi olan 2 yaşındaki de blw yaptılar bu yüzden. Ama o da hala yoğurdu, pilavı eliyle yemeğe filan çalışıyor her yer pislik🤣🤣 Ortasını tuttururuz inşallah 😅
Evet evet kesinlikle. Ya kardeşim 7 yaşında, bazen hala babam veriyor 🥴 itidalli olmak lazım kesinlikle. Yoğurdu da eliyle yemesin tabi 😂

Ins vardir bunda da bi hayir. Anlasmali bosanma icin dilekce vercez pazartesi. Annemler geldi bayramda saolsunlar buruktu ama yine de daha iiyim

Ewt cok sukur annem yanimda. Ins benmkide iyle olur simdiye kadar hep ben uyuttum.
Alışır zamanla merak etme 💝 sen zeynonun dediği gibi kendini kasma, o zaman hissediyorlar. Rahat olunca onlar da rahatlıyor

Kızlar bebeklerinizin ne tarz oyuncakları var ? Benimki artık oyun halısını hiç sevmiyor. Çıngırak falan mevsimi biteli çok oldu zaten. Gözdesi şu an cırt cırtlı kitaplar. Onun dışında oynatabileceğim bir oyuncak yok , ne önerirsiniz? 🐣

D daldandala Canim siz baya ciddisiniz sanirim bu konuda. Problemler çözülmedi sanirim. Erkekler bizden daha cok lohusa depresyonunda sanirim. Daha onceleri sorunlariniz varmiydi kuzum ? Boyle soruyorum kusura bakma. Hakkinizda hayirli olan neyse o olsun insallah
Sorun cozmekten ziyade saygi sevgi kalmadi artik. Cok kotu laflar edildi malesef. Hayirlisi boyleymis. Su an gercekten daha huzurluyum

Kızlar bir süredir bakamadım buraya. Ramazandı, bayramdı derken arada birde telefonum arızalandı. Günlerim de aşırı yorgun geçiyor . İnşallah herkes çok iyidir, minnoşlar çok iyidir. :KK200:
Benim kız geçen gün ilk kez ilk adım arabasına tutunup ayağa kalktı, birkaç adım attı arabadan tutunarak. O tutundukça araba da ilerlediği için adımladı biraz. Sonra yorulup bıraktı ve yürümekten vazgeçti. 😂 Büyüdükçe tehlikeli bir hal almaya başladı. Ben uyurken eşime bırakmıştım. O da halıya bırakıp bilgisayara dalmış. Bizimki de emekleyerek kedinin suyuna gitmiş ve içmiş. 😂 Allahtan mama tabağı boştu, mamaları yememiş. Tabak seslerine eşim bakıyor ki kızımız kedimizin suyunu içiyor. Elinden tabağı zor aldık asla bırakmıyor. 😂 Kedili köpekli annelere tavsiyem bebeğe çok dikkat etsinler. Allah korusun mamaları yutarlar, boğazlarına filan kaçmasın. Sürekli nerde tehlikeli iş var orda. Kediyi kovalıyor, kanepelerin arkasına giriyor, sehpaları çekip deviriyor. 😂peşinde koşmaktan yoruluyorum resmen. Kafama uygun bir huni bulup takacağım yakında. 😂

Ayy maşallah maşallah 😍 kedimize çok üzülüyorum sürekli peşinde benim kızım da.

Kızlar bebeklerinizin ne tarz oyuncakları var ? Benimki artık oyun halısını hiç sevmiyor. Çıngırak falan mevsimi biteli çok oldu zaten. Gözdesi şu an cırt cırtlı kitaplar. Onun dışında oynatabileceğim bir oyuncak yok , ne önerirsiniz? 🐣

Bize çok fazla amigurumi hediye gelmişti.
Diş kaşıyıcılarla oynuyor. Kız kardeşimden kalan bir kaç peluş var. Minik kitapları çok seviyoruz. Cırtlı kitapların cırtlarınj söküp yemeye çalıştığı için cırtsız veriyorum 🤣İki tane de sesli oyuncağı var. Onu genelde çantaya koyuyorum dışarıda zor durumda olursa kullanmak için.
Çok oyuncak almadan süreci geçirmek istiyorum. Bu ahşap bul taklardan alacağım gelecek aydan itibaren yapabilir zannediyorum.
Genel itibariyle kitap çeşitleri üzerinden gidiyorum. Büyük sorular mesela büyük resimli olduğu için çok seviyor, sincap simi vs serisinden birlaç tane var. Gözleri olunca onları çok seviyor. Ne ihtiyacı var ne alalım diyenlere genelde kitap alın diyorum :KK70:

Bebek bezi, ıslak mendil paketi, karton, bilimum poşet ve etiket, yakalayabilirse bizim terlikler, patpat… 🤣🤣 Oyuncaklardan da en basitleri ile daha çok zaman geçiriyor. Çocuk oyunla ilgili bir ara eğitim almıştım, onda da zaten çocuğa ne yapmasını söyleyen oyuncaklardan çocukların çok çabuk sıkıldığını söylemişlerdi o yüzden çok oyuncak almamaya çalışıyorum.

Bebek bezi, ıslak mendil paketi, karton, bilimum poşet ve etiket, yakalayabilirse bizim terlikler, patpat… 🤣🤣 Oyuncaklardan da en basitleri ile daha çok zaman geçiriyor. Çocuk oyunla ilgili bir ara eğitim almıştım, onda da zaten çocuğa ne yapmasını söyleyen oyuncaklardan çocukların çok çabuk sıkıldığını söylemişlerdi o yüzden çok oyuncak almamaya çalışıyorum.

AA bak haklısın ıslak mendil, pet şişe dururken diğerlerinin esmesi okunmaz.

Pet şişeye mercimek koydum onu da pek seviyor 😅

Benimki de böyle şeylerle oynuyor 😂 yani aslinda böyle elit analardan olup yapbozlu, hayal güçlu şeyler yapmak istiyordum ama erken herhalde daha. Çünkü ne bulsa ağzına aliyor. Cırtlı kitaplarını bile tek amacı ağzına almak, o yüzden artık cirtsiz sevmiyor. Okuyup duruyorum faydası olur umarım 😂

Ayy maşallah maşallah 😍 kedimize çok üzülüyorum sürekli peşinde benim kızım da.

Bize çok fazla amigurumi hediye gelmişti.
Diş kaşıyıcılarla oynuyor. Kız kardeşimden kalan bir kaç peluş var. Minik kitapları çok seviyoruz. Cırtlı kitapların cırtlarınj söküp yemeye çalıştığı için cırtsız veriyorum 🤣İki tane de sesli oyuncağı var. Onu genelde çantaya koyuyorum dışarıda zor durumda olursa kullanmak için.
Çok oyuncak almadan süreci geçirmek istiyorum. Bu ahşap bul taklardan alacağım gelecek aydan itibaren yapabilir zannediyorum.
Genel itibariyle kitap çeşitleri üzerinden gidiyorum. Büyük sorular mesela büyük resimli olduğu için çok seviyor, sincap simi vs serisinden birlaç tane var. Gözleri olunca onları çok seviyor. Ne ihtiyacı var ne alalım diyenlere genelde kitap alın diyorum :KK70:
Ya ben cırtlı kitapları aldım alalı çocuk başka hiçbir kitapla ilgilenmiyor. Dakikalarca o cirtlari sökmek ve itinayla yere firlatmakla meşgul oluyor. Başka kitap verdiğim an ağlıyor, cırtlilar için. Pişman oldum resmen 😂

Ya ben cırtlı kitapları aldım alalı çocuk başka hiçbir kitapla ilgilenmiyor. Dakikalarca o cirtlari sökmek ve itinayla yere firlatmakla meşgul oluyor. Başka kitap verdiğim an ağlıyor, cırtlilar için. Pişman oldum resmen 😂

Diş meselesi başlayınca yiyorlar cırtları :KK70:

Normal battaniyenin üzerine yatırıyorum yanına da ben yatıyorum kitaba bakarken ben okuyorum.seviyor baya.

Diş meselesi başlayınca yiyorlar cırtları :KK70:

Normal battaniyenin üzerine yatırıyorum yanına da ben yatıyorum kitaba bakarken ben okuyorum.seviyor baya.
Benimki de yiyor hatta bir hayvanın kuyruğunu kopardı geçen 😂 yanındayken veriyorum eline sadece onları o yüzden tam yiyemeden alıyorum 😁

Buyuk sorular kitabini cok seviyo kizim yapraklari kalin oldugu icin de yerken sorun olmuyo. Kitap seviyo genelde ama agzina almak icin cildiriyo bazen normal kitaplari da hemen yumusatip parcaladigi icin korkuyorum temkinli yaklasiyorum. Tam isirmalik diye satilan yirtilmayan kitabi var 2 tane bayiliyo ceviriyo yiyo. Onu tavsiye ederim gercekten yirtilmiyo. Ksilifon almistim biraz erken ama onla da oynuyo sadece sopasi inceydi onun yerine de tahta bal kasigi verdim.vuruyo eviriyo ceviriyo. Ama en cok pet sise seviyo

X