Kızlar bir süredir bakamadım buraya. Ramazandı, bayramdı derken arada birde telefonum arızalandı. Günlerim de aşırı yorgun geçiyor . İnşallah herkes çok iyidir, minnoşlar çok iyidir.
Benim kız geçen gün ilk kez ilk adım arabasına tutunup ayağa kalktı, birkaç adım attı arabadan tutunarak. O tutundukça araba da ilerlediği için adımladı biraz. Sonra yorulup bıraktı ve yürümekten vazgeçti.
Büyüdükçe tehlikeli bir hal almaya başladı. Ben uyurken eşime bırakmıştım. O da halıya bırakıp bilgisayara dalmış. Bizimki de emekleyerek kedinin suyuna gitmiş ve içmiş.
Allahtan mama tabağı boştu, mamaları yememiş. Tabak seslerine eşim bakıyor ki kızımız kedimizin suyunu içiyor. Elinden tabağı zor aldık asla bırakmıyor.
Kedili köpekli annelere tavsiyem bebeğe çok dikkat etsinler. Allah korusun mamaları yutarlar, boğazlarına filan kaçmasın. Sürekli nerde tehlikeli iş var orda. Kediyi kovalıyor, kanepelerin arkasına giriyor, sehpaları çekip deviriyor.
peşinde koşmaktan yoruluyorum resmen. Kafama uygun bir huni bulup takacağım yakında.