2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya kızlar brokoli aldım yarın verim diyorum sizce nasıl verim direk blw olarakmı. Çorba olarakmı fikir verin

Buharda haslayip verdim eline biraz fazla haslamisim ama ona ragmen parcalaya parcalaya yedi. Kendimize de haslayip limonlu tuzlu yapiyodum. Dun kizimla birlikte sossuz yedim lezzetliydi brokolinin turunden galiba normalde sossuz sevmem
Brokolinin çiçekleri bebeğin boğazına kaçabilir, bence o şekilde verme canım (çorbasını yapabilirsin)

Kızlar benim kızım hala dönmüyor desteksiz, 1-2 kere döndü, ama o kadar, bıraktı. Öyle emekleyerek bir yerlere gitme de yok, yüzüstü koyunca geri geri gidiyor nedense. Bir tane diş kaşıyıcı aldım, mısır şeklinde, onu da tutup dişini kaşıyamıyor. Acaba gelişimi geri mi kaldı diye üzülüyorum...

Kızlar benim kızım hala dönmüyor desteksiz, 1-2 kere döndü, ama o kadar, bıraktı. Öyle emekleyerek bir yerlere gitme de yok, yüzüstü koyunca geri geri gidiyor nedense. Bir tane diş kaşıyıcı aldım, mısır şeklinde, onu da tutup dişini kaşıyamıyor. Acaba gelişimi geri mi kaldı diye üzülüyorum...
Dönmek , emeklemek bir gelişim basamağı değil diyor uzmanlar avaz avaz. Bu konuda endişelenmene gerek yok diye düşünüyorum.

Boşuna. Endişeleniyorsun canım cok bebek gördüm emeklemeden direk yürüyen hepsinin gelişimi farklı

Sorun cozmekten ziyade saygi sevgi kalmadi artik. Cok kotu laflar edildi malesef. Hayirlisi boyleymis. Su an gercekten daha huzurluyum
anladim canim. Hayirlisi boyleymis.
Ya kızlar brokoli aldım yarın verim diyorum sizce nasıl verim direk blw olarakmı. Çorba olarakmı fikir verin
Ben havuc brokoli pirinc haslayip biraz ezmistim. Oyle sevdi. Blw vermedim o psikolojiye sahipdegilim. Cunku giydirp cikarmk sorun bizimkini.
Bi arkadasimin bebegi 8.ay dönmus mesela. Doktor kontrolleri normalsesenin gordugun anormal bir durum yoksa bebeginin sakinligindendir canim. Bazi bebek daha uysal bazisi hareketli. Ki geri geri gitneside bid basamak bu aylarda bwnim gordugum neredeyse her cocuk yapiyor onu.

anladim canim. Hayirlisi boyleymis.

Ben havuc brokoli pirinc haslayip biraz ezmistim. Oyle sevdi. Blw vermedim o psikolojiye sahipdegilim. Cunku giydirp cikarmk sorun bizimkini.

Bi arkadasimin bebegi 8.ay dönmus mesela. Doktor kontrolleri normalsesenin gordugun anormal bir durum yoksa bebeginin sakinligindendir canim. Bazi bebek daha uysal bazisi hareketli. Ki geri geri gitneside bid basamak bu aylarda bwnim gordugum neredeyse her cocuk yapiyor onu.
Ay benim bebek elbise çıkarmayı seviyor giydirmeyi hiç sevmiyor. Bizimde sorun

Merhaba kızlar, 2021 kasım anneleri konusunu bulamadığım için buraya yazıyorum. Benim kızım başını tutuyor ama dik duramıyorum kollarını kullanmakta güçlük çekiyor ve göz takibi biraz zayıf. Götürdüğüm fzt bi sıkıntı olmadığını söyledi ama en son gittiğimde çocuk doktorumuz gözlerde problem olabilir dedi nörolojiye gidicez. Kıpır kıpır bi bebek değil. O kadar uğraşıyorum ki hareketlensin tepki göstersin diye ve çok üzülüyorum bişey çıkacak korkusu var. Kafam çok karışık hipotonik bebek belirtilerne bakıyorum uymuyo cp ye bakıyorum uymuyo. Umarım sadece bi tık geriden geliyodur rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Bebeğinde bu söylediklerimi gözlemleyeniniz var mı ne yapabilirim

Merhaba kızlar, 2021 kasım anneleri konusunu bulamadığım için buraya yazıyorum. Benim kızım başını tutuyor ama dik duramıyorum kollarını kullanmakta güçlük çekiyor ve göz takibi biraz zayıf. Götürdüğüm fzt bi sıkıntı olmadığını söyledi ama en son gittiğimde çocuk doktorumuz gözlerde problem olabilir dedi nörolojiye gidicez. Kıpır kıpır bi bebek değil. O kadar uğraşıyorum ki hareketlensin tepki göstersin diye ve çok üzülüyorum bişey çıkacak korkusu var. Kafam çok karışık hipotonik bebek belirtilerne bakıyorum uymuyo cp ye bakıyorum uymuyo. Umarım sadece bi tık geriden geliyodur rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Bebeğinde bu söylediklerimi gözlemleyeniniz var mı ne yapabilirim
Tek diyeceğim şey takibini iyi yapman vede iyi bir cocuk doktoruna götürmen inş hiç bir şey yoktur canım

Doktordan başkası bilemez.
Çocuğu ve kendi psikolojinizi çok daraltmadan takip edin.
Kendi kendimize şu var demek zaten mümkün değil.
Belki sadece sakin bir bebektir belki dr başka sorunların habercisidir. Erken tesbit etmek çözüm olur.

Kızlar bebeğim birkaç gündür sürekli yüzünü ekşitiyor, sanki limon yemiş gibi böyle. Bir de sürekli mızırdanma halinde. Acaba dişleri mi çıkacak, o dönem böyle mi oluyor?

Kızlar bebeğim birkaç gündür sürekli yüzünü ekşitiyor, sanki limon yemiş gibi böyle. Bir de sürekli mızırdanma halinde. Acaba dişleri mi çıkacak, o dönem böyle mi oluyor?
Kontrol etsene canım ışıkla bak daha net görürsün bence diş

Brokolinin çiçekleri bebeğin boğazına kaçabilir, bence o şekilde verme canım (çorbasını yapabilirsin)
Tesekkurler
Merhaba. Her cocuk farkli ins hicbiseyi yoktur. Ama erken teshis cok onemli. Bi arkadasimin da cocugunun gelisimi geriden geliyodu. Baya bi doktor gezdiler en son hormonlarda sorun oldugu tespit edildi. Endokrine gotur hormonlara baktir cnm ama dedigim gibi illa bisey olcak diye bisey yok ki ins yoktur. Sadece tedbir amacli gotur hem icin de rahat etsin. Yuz ustu durmasini tesfik edebilirsin yuz ustu suresini uzatmaya calis kollarini daha cok kullanir zamanla guclenir

Baktım canım da hiç anlamıyorum ki🥲 Öyle kızaran, şişen bir yer yok, göremedim ya da. Bir de öyle çirkin oluyor ki öyle yapınca, kendi çocuğumdan soğuyacağım🤣🤣
😂😂😂 kız baş kısmı beyaz oluyor çay kaşığıyla test et üst bide alt dişini

Eklentiler

• 3BF8F7A6-1A02-44AB-B413-12A16C843C5B.jpeg
    3BF8F7A6-1A02-44AB-B413-12A16C843C5B.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 63
  • CA2FBCDE-120D-422A-9463-BD201BA55A8A.jpeg
    CA2FBCDE-120D-422A-9463-BD201BA55A8A.jpeg
    70,3 KB · Görüntüleme: 65
X