- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
Tipe bakkkBak bakim ya diş mi değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tipe bakkkBak bakim ya diş mi değil mi
Altta bişiy yok üste baktınmıBak bakim ya diş mi değil mi
Ben demesem bak diye hiç anlamıcaktınBu kaşık testini hiç beceremedim çocuğun dişler kocaman olunca anladım
Kız yandaki beyazı diyorsan onlar şimdi patLAMzAy yerleşmiş bir tanesi patlayacak sanki Smjj tecrübelisşn sen yanlış mı gördüm :)
Gece de mi emmiyor canım? Benimki gündüz emmiyor ama gece emiyor. Güngüz yemeklerden memeye vakit kalmıyor : çorba, yoğurt, meyve, mama derken gün bitiyor.Ya kızlar bebiş doğru düzgün emmiyor beni. Resmen bırakacak emmeyi aç bekliyor vermiyorum yemek de gene emmiyor. Çok üzülüyorum elimde olmadan. Millet mememi açınca heyecanlanıyor felan diyor. Benimki kaçmaya başlıyor
Bıyıkları çıkmış kız bebeninBak bakim ya diş mi değil mi
Sen bilirsin ama doğru yapmıyorsun canım. Anne sütü her şeyden kıymetli. 6-9 ay aralığında tadım kafi zaten, amaç doyurmak değil. Ömrü boyunca yemek yiyecek zaten tüm günü ek gıda ile geçirmek niyeGece de mi emmiyor canım? Benimki gündüz emmiyor ama gece emiyor. Güngüz yemeklerden memeye vakit kalmıyor : çorba, yoğurt, meyve, mama derken gün bitiyor.
Ben de öyle düşünüyorum ama doktorumuz verdi bu menüyü. Haftaya cuma randevumuz var, soracağım o zamanSen bilirsin ama doğru yapmıyorsun canım. Anne sütü her şeyden kıymetli. 6-9 ay aralığında tadım kafi zaten, amaç doyurmak değil. Ömrü boyunca yemek yiyecek zaten tüm günü ek gıda ile geçirmek niye
Sen bu doktora fazla güveniyorsun canım hadi bakalım neyse karışmıyorumBen de öyle düşünüyorum ama doktorumuz verdi bu menüyü. Haftaya cuma randevumuz var, soracağım o zaman
Bizim doktorda ilk zamanlar herseyden tatması yeter diyeSen bu doktora fazla güveniyorsun canım hadi bakalım neyse karışmıyorum
Aslında benim gördüğüm duyduğum doktorların çoğu böyle diyor, aksini hiç duymadım. Ancak sütü yetmeyen veya farklı durumu olan bebekler bu aylarda doyasıya ek gıda yiyorlar. Daha süt kuzusu bunlarBizim doktorda ilk zamanlar herseyden tatması yeter diye
İlkyardım biliyor musun? Ben cesaret edemem henüz sçıkçasıKızlar bugün blw denedim . Bogulacak gibi oldu. Ödüm koptu
Kız yandaki beyazı diyorsan onlar şimdi patLAMz
Bugün ilk yardım videolarına baktım oyuncak bebekle deneme yaptım . Ama öyle bir durumda. Hayat duruyo cok panik oluyor insanİlkyardım biliyor musun? Ben cesaret edemem henüz sçıkçası
Ya kızlar bebiş doğru düzgün emmiyor beni. Resmen bırakacak emmeyi aç bekliyor vermiyorum yemek de gene emmiyor. Çok üzülüyorum elimde olmadan. Millet mememi açınca heyecanlanıyor felan diyor. Benimki kaçmaya başlıyor
Ben de öyle düşünüyorum ama doktorumuz verdi bu menüyü. Haftaya cuma randevumuz var, soracağım o zaman
Bizim doktorda ilk zamanlar herseyden tatması yeter diye
Kizlar gun icerisinde saat kacta neler veriyorsunuz ?
İlkyardım biliyor musun? Ben cesaret edemem henüz sçıkçası
Arkadaşlar merhaba. Ben 39 yaşındayım. Ve 2.oğluma hamileyim.17+4. Haftamdayım. 9 yıl önce ilk oğlumu çatın dar normal doğuramazsın dedikleri için çok istememe rağmen sezeryan oldum. Sonrasında ise hep ssvd hayalim oldu ama 9 yıl sonra hayatımda çıktığım en çok kiloda(110 kg) hamile kaldım. Şimdi de bu kilo ssvd yapmama engel olabilir. Aranızda varmı böyle kilolu özellikle ssvd doğum yapan
Tabiki şart değil ama çok istediğim bir doğum. Israrcı olmamakla birlikte doktor direktiflerine de uyacağım ama denemeden de direk sezeryan olmak istemiyorum. Zaten ssvd doktoru bile uygun görmezse denemem. Yani hayırlı doğal bir doğum istiyorumSsvd şart mı bilemem ama güvenilir bir doktorla başlamak ve kendinizi teslim etmek en doğrusu.
Normal doğum oldu diye artı bir şey olmuyor yada sezaryen oldu diye eksik parçası olmuyor bebeğin.
Rabbim nasıl sağlıkla verecekse o şekilde nasip etsin.