2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya kızlar bebiş doğru düzgün emmiyor beni. Resmen bırakacak emmeyi😔 aç bekliyor vermiyorum yemek de gene emmiyor. Çok üzülüyorum elimde olmadan. Millet mememi açınca heyecanlanıyor felan diyor. Benimki kaçmaya başlıyor😔

• Üzgünüm
Reactions: The
Ya kızlar bebiş doğru düzgün emmiyor beni. Resmen bırakacak emmeyi😔 aç bekliyor vermiyorum yemek de gene emmiyor. Çok üzülüyorum elimde olmadan. Millet mememi açınca heyecanlanıyor felan diyor. Benimki kaçmaya başlıyor😔
Gece de mi emmiyor canım? Benimki gündüz emmiyor ama gece emiyor. Güngüz yemeklerden memeye vakit kalmıyor : çorba, yoğurt, meyve, mama derken gün bitiyor.

Gece de mi emmiyor canım? Benimki gündüz emmiyor ama gece emiyor. Güngüz yemeklerden memeye vakit kalmıyor : çorba, yoğurt, meyve, mama derken gün bitiyor.
Sen bilirsin ama doğru yapmıyorsun canım. Anne sütü her şeyden kıymetli. 6-9 ay aralığında tadım kafi zaten, amaç doyurmak değil. Ömrü boyunca yemek yiyecek zaten tüm günü ek gıda ile geçirmek niye 😐

Sen bilirsin ama doğru yapmıyorsun canım. Anne sütü her şeyden kıymetli. 6-9 ay aralığında tadım kafi zaten, amaç doyurmak değil. Ömrü boyunca yemek yiyecek zaten tüm günü ek gıda ile geçirmek niye 😐
Ben de öyle düşünüyorum ama doktorumuz verdi bu menüyü. Haftaya cuma randevumuz var, soracağım o zaman

Bizim doktorda ilk zamanlar herseyden tatması yeter diye
Aslında benim gördüğüm duyduğum doktorların çoğu böyle diyor, aksini hiç duymadım. Ancak sütü yetmeyen veya farklı durumu olan bebekler bu aylarda doyasıya ek gıda yiyorlar. Daha süt kuzusu bunlar 🐮😂

Arkadaşlar merhaba. Ben 39 yaşındayım. Ve 2.oğluma hamileyim.17+4. Haftamdayım. 9 yıl önce ilk oğlumu çatın dar normal doğuramazsın dedikleri için çok istememe rağmen sezeryan oldum. Sonrasında ise hep ssvd hayalim oldu ama 9 yıl sonra hayatımda çıktığım en çok kiloda(110 kg) hamile kaldım. Şimdi de bu kilo ssvd yapmama engel olabilir. Aranızda varmı böyle kilolu özellikle ssvd doğum yapan

Ay millete bakma matmazel.
Sen bebişinle zihninin sakin olduğu vakitleri geçir.
Ara ara hepimiz memeyle soğukluk yaşadık.
Öyle zamanlarda üst tarafı tamamen çıkarıp yatakta oyun oynat. Emzirmeye asla çalışma. Tırmansın tenine dokunsun.
İnan faydasını göreceksin.

Ben de öyle düşünüyorum ama doktorumuz verdi bu menüyü. Haftaya cuma randevumuz var, soracağım o zaman

Gündüz mama yerine anne sütü versen aslında sütün de artar.
Ben de tam tersi kafadayım evet ek gıda verelim. Ki erken başlayanlardanım. Sabah ilk anne sütü, ilk uykudan sonra kahvaltılık, sonra anne sütü 2 yada 3. uykudan sonra ihtiyaç hissedersem meyve yoksa onu da vermiyorum anne sütü devam. Akşam da bizimle akşam yemeği veriyorum.
Mamaya karşı da değilim ama şu an çalışmıyorsan anne sütünden de o kadar uzak kalması mantıklı gelmiyor doktorun dediği.

Bizim doktorda ilk zamanlar herseyden tatması yeter diye

Evet damak tadı oluşturmak çok önemli bu aylarda. Tabi hareketleri arttığı içinde orantılı bir şekilde protein başta olmak üzere süte engel olmayacağı şekilde beslemek lazım.
Kizlar gun icerisinde saat kacta neler veriyorsunuz ?

Yorumun ilk kısmına yazmıştım.:)
İlkyardım biliyor musun? Ben cesaret edemem henüz sçıkçası

Ay ben ilk yardım biliyorum. Kaç tane sertifikam var. Ama gel gör ki eşim ve ailesi sürekli tedirgin oldukları için ben de çekiniyorum ya boğazına kaçarsa diye. Yine de minik minik başladım.
Arkadaşlar merhaba. Ben 39 yaşındayım. Ve 2.oğluma hamileyim.17+4. Haftamdayım. 9 yıl önce ilk oğlumu çatın dar normal doğuramazsın dedikleri için çok istememe rağmen sezeryan oldum. Sonrasında ise hep ssvd hayalim oldu ama 9 yıl sonra hayatımda çıktığım en çok kiloda(110 kg) hamile kaldım. Şimdi de bu kilo ssvd yapmama engel olabilir. Aranızda varmı böyle kilolu özellikle ssvd doğum yapan

Ssvd şart mı bilemem ama güvenilir bir doktorla başlamak ve kendinizi teslim etmek en doğrusu.
Normal doğum oldu diye artı bir şey olmuyor yada sezaryen oldu diye eksik parçası olmuyor bebeğin.
Rabbim nasıl sağlıkla verecekse o şekilde nasip etsin.

Ssvd şart mı bilemem ama güvenilir bir doktorla başlamak ve kendinizi teslim etmek en doğrusu.
Normal doğum oldu diye artı bir şey olmuyor yada sezaryen oldu diye eksik parçası olmuyor bebeğin.
Rabbim nasıl sağlıkla verecekse o şekilde nasip etsin.
Tabiki şart değil ama çok istediğim bir doğum. Israrcı olmamakla birlikte doktor direktiflerine de uyacağım ama denemeden de direk sezeryan olmak istemiyorum. Zaten ssvd doktoru bile uygun görmezse denemem. Yani hayırlı doğal bir doğum istiyorum

X