- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.596
Ben de sakınıyorum çok, korona var diye kimseyle görüştürmüyorum, görenlere de elletmiyorum. 43 yaşında anne olunca iyice kıymete biniyor
Yaa maşallah maşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sakınıyorum çok, korona var diye kimseyle görüştürmüyorum, görenlere de elletmiyorum. 43 yaşında anne olunca iyice kıymete biniyor
Çalkalıyor, yoğuruyor, ısırıyor, sallayıp havaya atıyor. En çok ısırıldığında gülüyor benimkiAy nasıl kusuyor çocuğu çok mu çalkalıyor soda şişesi gibi
Kız ben neden sakiniyorum bu kadar bilmiyorum. Görmemişin çocuğu diyeceğim ama görmedim napiyim
Kız sakın havaya indirip kaldırmasın bi akrabanın bebeği şuan bu sebebten yoğun bakımdaÇalkalıyor, yoğuruyor, ısırıyor, sallayıp havaya atıyor. En çok ısırıldığında gülüyor benimki
Eğer memnun olmasaydı bebiş asla müsade etmezdim ama doğduğundan beri bende hırpalayarak seviyorum garibim sevilmeyi böyle sanıyor
Valla haklısın ama nazlı olursa da ileride seni zorlar biraz. Tabi huy mizaç doğuştan geliyor değiştiremezsin ama az sıkıştırılmaya da alışması lazım maalesef.
Benim kide hemen hergün çarpıyorYa ben naptımm
Çocuk kucağımda koridorda yürüyordum kapı mesafesini ayarlayamadım çocuğun kafasını kapıya vurdum.
İlk bi şok yaşadım tabi inmeler indi bana resmen, baktım oğlanda en ufak ifade yok. Kafası kıpkırmızı oldu ama ağlamadı. Herhalde çocuğum sıkıltırşmaktan fazlasıyla antremanlı
Aa neden, nolduKız sakın havaya indirip kaldırmasın bi akrabanın bebeği şuan bu sebebten yoğun bakımda
Ay valla beyni sarsılmış. Bebeğin o yüzdenAa neden, noldu
Ama sevilmeyi böyle ogrenmesin istiyorum ben . Çünkü şu an onun gözünde sevmek böyle bir şey. İlerde arkadaşlarını o da böyle sevecek, ben demiyom doktorlar diyoÇalkalıyor, yoğuruyor, ısırıyor, sallayıp havaya atıyor. En çok ısırıldığında gülüyor benimki
Eğer memnun olmasaydı bebiş asla müsade etmezdim ama doğduğundan beri bende hırpalayarak seviyorum garibim sevilmeyi böyle sanıyor
Valla haklısın ama nazlı olursa da ileride seni zorlar biraz. Tabi huy mizaç doğuştan geliyor değiştiremezsin ama az sıkıştırılmaya da alışması lazım maalesef.
Benimkinin geçen gün yüzü yere DEĞDİ Aman Allahım gerisini anlatmak istemiyorumYa ben naptımm
Çocuk kucağımda koridorda yürüyordum kapı mesafesini ayarlayamadım çocuğun kafasını kapıya vurdum.
İlk bi şok yaşadım tabi inmeler indi bana resmen, baktım oğlanda en ufak ifade yok. Kafası kıpkırmızı oldu ama ağlamadı. Herhalde çocuğum sıkıltırşmaktan fazlasıyla antremanlı
Evet ya benim ailem çünkü çiçek sever gibi seviyorlar. Eşimin ailesinin zaten anlattım. Galiba bu yüzden çok farklıyım iki tarafa karşıİçten içe kendi ailenin bebeğe zarar vermeyeceğini hissediyorsundur da o yüzden.
Eş ailesine ister istemez daha kaygılı oluyor insan. Kendi ailesini 30 sene onları 3-5 sene tanıyorsun gibi...
Bence kendini rahatlatmaya bak. Çok hırpalamadıkları sürece iki tarafta evladının evladını seviyor, yediriyor ona zarar gelmesini istemezler. Elbette kötü insanlar değillerse.
Evet ya benim ailem çünkü çiçek sever gibi seviyorlar. Eşimin ailesinin zaten anlattım. Galiba bu yüzden çok farklıyım iki tarafa karşıbrm d
Canım ben de o kadar nazik olmama taraftarıyım, el bebek büyüdükten sonra okulda ezikleniyorlar bu sefer de. Yeğenim dayak yiyip duruyor, “Sen niye karşılık vermiyorsun” diyorum “Ben arkadaşlarıma vuramam” diyor Sıra arkadaşı canı sıkıldıkça bunu ısırıyormuş mesela, ne çocuklar var anlatamam. Arasını bulmak lazım bence, karakteri de belirliyor tabii ama çocuğu canı pek yetiştirmek lazım bence. Biz çok nazik davranıyoruz seviyoruz ama okulda karşılarına çıkan arkanlarının bazıları gerçekten mağarada büyümüş gibi olacak. Bu okul hikayelerini duydukça okul dönemi ben çok kavga edicem gibi geliyor bakalım ama hayırlısıAma sevilmeyi böyle ogrenmesin istiyorum ben . Çünkü şu an onun gözünde sevmek böyle bir şey. İlerde arkadaşlarını o da böyle sevecek, ben demiyom doktorlar diyo
O konuda çok haklısın arayı bulmak lazım ama nasıl bilmiyorum. Dayak yerse ben de çok sinirlenirim . Ne durduk yere kavga etsin ne de eziklensin istiyorum , hayırlısıCanım ben de o kadar nazik olmama taraftarıyım, el bebek büyüdükten sonra okulda ezikleniyorlar bu sefer de. Yeğenim dayak yiyip duruyor, “Sen niye karşılık vermiyorsun” diyorum “Ben arkadaşlarıma vuramam” diyor Sıra arkadaşı canı sıkıldıkça bunu ısırıyormuş mesela, ne çocuklar var anlatamam. Arasını bulmak lazım bence, karakteri de belirliyor tabii ama çocuğu canı pek yetiştirmek lazım bence. Biz çok nazik davranıyoruz seviyoruz ama okulda karşılarına çıkan arkanlarının bazıları gerçekten mağarada büyümüş gibi olacak. Bu okul hikayelerini duydukça okul dönemi ben çok kavga edicem gibi geliyor bakalım ama hayırlısı
Avakado tek başına verdim önce sevmedik bizde yoğurt ve irmikle karışım yapınca sevdi tek tatsız sevmediBu arada herkese iyi bayramlar arkadaşlar...
Ek gıda denemeleri sürüyor. Avakado aldım bugün 3.gün ve gayet severek yedi.
İlk gün tadım yaptırdım. Çok sevmedi.
Dün yumurta sarısı ile birlikte verdim.
Bugün de muz ve kendi yaptığım bebe bisküvisi ile püre yaptım.
Evet ya benim ailem çünkü çiçek sever gibi seviyorlar. Eşimin ailesinin zaten anlattım. Galiba bu yüzden çok farklıyım iki tarafa karşı
Avakado tek başına verdim önce sevmedik bizde yoğurt ve irmikle karışım yapınca sevdi tek tatsız sevmedi
Okul donemine kadar etmezsen bence harika.Canım ben de o kadar nazik olmama taraftarıyım, el bebek büyüdükten sonra okulda ezikleniyorlar bu sefer de. Yeğenim dayak yiyip duruyor, “Sen niye karşılık vermiyorsun” diyorum “Ben arkadaşlarıma vuramam” diyor Sıra arkadaşı canı sıkıldıkça bunu ısırıyormuş mesela, ne çocuklar var anlatamam. Arasını bulmak lazım bence, karakteri de belirliyor tabii ama çocuğu canı pek yetiştirmek lazım bence. Biz çok nazik davranıyoruz seviyoruz ama okulda karşılarına çıkan arkanlarının bazıları gerçekten mağarada büyümüş gibi olacak. Bu okul hikayelerini duydukça okul dönemi ben çok kavga edicem gibi geliyor bakalım ama hayırlısı
Allah allah çok şaşırdım. Napmışlar ki öyle bebeğe?Kız sakın havaya indirip kaldırmasın bi akrabanın bebeği şuan bu sebebten yoğun bakımda
Ben ileride öyle seven kitleye dahilim işteAma sevilmeyi böyle ogrenmesin istiyorum ben . Çünkü şu an onun gözünde sevmek böyle bir şey. İlerde arkadaşlarını o da böyle sevecek, ben demiyom doktorlar diyo
Benimkinin geçen gün yüzü yere DEĞDİ Aman Allahım gerisini anlatmak istemiyorum