Cam rende cok mu kullanissiz kizlar ben mi yapamiyorum. Cok efor sarfediyorum birsey cikmiyor
Şimdilik sadece formül sütle yapıyorum, doktorumuz vermişti. Sonradan eklemeler de yaparımBende. Gidip aldım bakalım sevecekmi içine sen meyve falan katıyormusun
siz bebeleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine body, üstüne alt üst takım (uzun kollu) giydiriyorum, acaba artık fazla mı diye düşünüyorum?Aldım :) kargoda henüz.
Aslında evde giyebileceği iki kıyafet daha var. 3 güne 3 kıyafet. Yeni aldığım baya yazlık hava şartlarına göre üzerine hırka içine badi giydiririm artık.
siz bebeleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine body, üstüne alt üst takım (uzun kollu) giydiriyorum, acaba artık fazla mı diye düşünüyorum?
Ya bende oyle yapiyordum. Catalla armut suyu fln cikmadigi icin aldim sirf. Irmikle yaptigimda begenmiyor suyu cikinca sever diyeBen almadım bilearkadaşlarım çatalla ez daha iyi dediler öyle yapıyorum ben de.
Üstündeki tarife göremi yapıyorsun bende formül sütle yapım bari hergün veriyormusun pekiŞimdilik sadece formül sütle yapıyorum, doktorumuz vermişti. Sonradan eklemeler de yaparım
İçeriği temizmiş şaşırdım. Ben böyle bi ürünü incelediğimde içinde bitkisel yağlar görmüştüm bu o değilmiş meğersem.Burda yazıyor canım
Kocaman. Bir masallahNazar değecek belkide, yazdığıma çok pişman olucam ama paylaşmam lazım
Maşşallah diyin önce lütfen
Ben bugün oğlumu hiç sallamadım uyuturken. Yatağa yanına yattım döne döne uyuduuykusu gelince en son gelip koynuma girdi, boynuma doğru sarıldı öyle uyudu. Nasıl mutluyummm
Öncesinde yüzümü az tekmelemedi hee
Maşallllaaahhhhn Çınar sana maşallllaaahhhhnNazar değecek belkide, yazdığıma çok pişman olucam ama paylaşmam lazım
Maşşallah diyin önce lütfen
Ben bugün oğlumu hiç sallamadım uyuturken. Yatağa yanına yattım döne döne uyuduuykusu gelince en son gelip koynuma girdi, boynuma doğru sarıldı öyle uyudu. Nasıl mutluyummm
Öncesinde yüzümü az tekmelemedi hee
Annem bunu almış canım, bayram gezmesinde bunu giydiricem.Kızlar bebeklere bayramlık elbise aldınızmı
Ya bende oyle yapiyordum. Catalla armut suyu fln cikmadigi icin aldim sirf. Irmikle yaptigimda begenmiyor suyu cikinca sever diye
İçeriği temizmiş şaşırdım. Ben böyle bi ürünü incelediğimde içinde bitkisel yağlar görmüştüm bu o değilmiş meğersem.
Sadece fiyatı bi tık pahalı oluyormuş benim aldığım şekle göre okadar.
Ya bu arada ben sepet beşikten daha yeni park yatağa geçtim. Ay çocuğa resmen işkence ediyormuşuz, başta çok geniş geldi yadırgadı ama şimdi döne döne uyuyor yavrum büyük insan gibi
Odaları 6. aydan sonra ayırırım diyordum ama çok erkenmiş sanki ya. Oda ayırma planlarımı 1. yaşa erteledim şimdilik bakalım.
Annenin aldığı cok güzelmiş canım ama bebek hiç rahat olmuyor Böyle pantolonlarda bende dün LC alim dedim ama hiç begenemedim e bbekten birde bakıcqm bahçıvan model bulabilirsemAnnem bunu almış canım, bayram gezmesinde bunu giydiricem.
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Takim/5513706/2373739
Daha önce de bunu almıştım, yine bunu da giydirebilirim. Erkek bebede çok çeşit olmuyor maalesef, gömlek pantolon işte
https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Gomlek/5580119/2358842
Kız. Tabi cok erken ben 3 yastan sonra ayırmıştım 5 yaş olup hala ayırmayanları duydumYa bu arada ben sepet beşikten daha yeni park yatağa geçtim. Ay çocuğa resmen işkence ediyormuşuz, başta çok geniş geldi yadırgadı ama şimdi döne döne uyuyor yavrum büyük insan gibi
Odaları 6. aydan sonra ayırırım diyordum ama çok erkenmiş sanki ya. Oda ayırma planlarımı 1. yaşa erteledim şimdilik bakalım.
Canım yeğenim de nefret ederdi gömlekten yakalı şeylerden, hiç rahat edemezdiAnnenin aldığı cok güzelmiş canım ama bebek hiç rahat olmuyor Böyle pantolonlarda bende dün LC alim dedim ama hiç begenemedim e bbekten birde bakıcqm bahçıvan model bulabilirsem
Ay 3 yaş da çok yaaaa of neyse büyük konuşmayayımKız. Tabi cok erken ben 3 yastan sonra ayırmıştım 5 yaş olup hala ayırmayanları duydum
Kız kardeşim 8 aylıkken ayırdı oğlunun odasını. Aşırı rahat etti. Kamera taktı gece uyanınca emzirdi. Koridor ışığını kapalı tuttu hep. Oğlu 5 yaşında şuanda karanlıktan hiç korkmadı, sakin uykuları oldu hep. Benim odam yok bebek için yoksa kesinlikle bende ayırırdım odasını.Ya bu arada ben sepet beşikten daha yeni park yatağa geçtim. Ay çocuğa resmen işkence ediyormuşuz, başta çok geniş geldi yadırgadı ama şimdi döne döne uyuyor yavrum büyük insan gibi
6 ay çok erken değil miYa bu arada ben sepet beşikten daha yeni park yatağa geçtim. Ay çocuğa resmen işkence ediyormuşuz, başta çok geniş geldi yadırgadı ama şimdi döne döne uyuyor yavrum büyük insan gibi
Büyük konuşma. Valla insan kıyamıyor gerçektenAy 3 yaş da çok yaaaa of neyse büyük konuşmayayım