2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aldım :) kargoda henüz.
Aslında evde giyebileceği iki kıyafet daha var. 3 güne 3 kıyafet. Yeni aldığım baya yazlık hava şartlarına göre üzerine hırka içine badi giydiririm artık.
siz bebeleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine body, üstüne alt üst takım (uzun kollu) giydiriyorum, acaba artık fazla mı diye düşünüyorum?

siz bebeleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben içine body, üstüne alt üst takım (uzun kollu) giydiriyorum, acaba artık fazla mı diye düşünüyorum?

Aslında günden güne değişiyor havalar.
İç anadoluda yaşıyorum. Epeyce ısındı havalar. İçine kısa kollu yada sıfır kollu zıbın üzerine de uzun kollu tulum/alt üst takım giydiriyorum. Geçen çok sıcaktı direk tişört giydirdim. Serinlerse diye yanımda hep yelek kapşonlu hırka oluyor.

Nazar değecek belkide, yazdığıma çok pişman olucam ama paylaşmam lazım
Maşşallah diyin önce lütfen

Ben bugün oğlumu hiç sallamadım uyuturken. Yatağa yanına yattım döne döne uyudu uykusu gelince en son gelip koynuma girdi, boynuma doğru sarıldı öyle uyudu. Nasıl mutluyummm
Öncesinde yüzümü az tekmelemedi hee

Kocaman. Bir masallah paşaya

Maşallllaaahhhhn Çınar sana maşallllaaahhhhn

Ya bu arada ben sepet beşikten daha yeni park yatağa geçtim. Ay çocuğa resmen işkence ediyormuşuz, başta çok geniş geldi yadırgadı ama şimdi döne döne uyuyor yavrum büyük insan gibi

Odaları 6. aydan sonra ayırırım diyordum ama çok erkenmiş sanki ya. Oda ayırma planlarımı 1. yaşa erteledim şimdilik bakalım.

Ya bende oyle yapiyordum. Catalla armut suyu fln cikmadigi icin aldim sirf. Irmikle yaptigimda begenmiyor suyu cikinca sever diye

Armutu pişiriyorum. Daha çok seviyor pişince :)

Ben de senin dediğinden sandım.
Onlar sanırım şu meyveli vs olanlar.
Bir de bu mama işinde en temiz içerikli hipp oluyor, kavanoz mamaları da güzel içerik olarak.

Ay geçen o faslı düşündüm diğer odaya nasıl bırakırım ben çocuğu diye gereksiz bir duygusallığa büründüm

Annenin aldığı cok güzelmiş canım ama bebek hiç rahat olmuyor Böyle pantolonlarda bende dün LC alim dedim ama hiç begenemedim e bbekten birde bakıcqm bahçıvan model bulabilirsem

Kız. Tabi cok erken ben 3 yastan sonra ayırmıştım 5 yaş olup hala ayırmayanları duydum

Annenin aldığı cok güzelmiş canım ama bebek hiç rahat olmuyor Böyle pantolonlarda bende dün LC alim dedim ama hiç begenemedim e bbekten birde bakıcqm bahçıvan model bulabilirsem
Canım yeğenim de nefret ederdi gömlekten yakalı şeylerden, hiç rahat edemezdi Deneme için giydirdim birkaç kere sesini çıkarmadı, bayram gününden umutluyum o yüzden Pantolon normalde de giydiriyorum buna benzer alışık benimki. Bahçıvan ebebekte vardı diye hatırlıyorum geçen gittiğimde görmüştüm sanki, en tatlıları da o bahçıvan modeller gerçekten

Kız kardeşim 8 aylıkken ayırdı oğlunun odasını. Aşırı rahat etti. Kamera taktı gece uyanınca emzirdi. Koridor ışığını kapalı tuttu hep. Oğlu 5 yaşında şuanda karanlıktan hiç korkmadı, sakin uykuları oldu hep. Benim odam yok bebek için yoksa kesinlikle bende ayırırdım odasını.

6 ay çok erken değil mi oğlum da 4 yaşında ayırddık kendi heveslendi hatta odam olacak felan diye ben çok tedirgindim korktuğum gibi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…