2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Her seferinde seni bir daha disari cikartmayacagim diyorum ama

Ondan ziyade ekstra birseyle ugrasmak bana iyi geliyor. Ben aksam olsun da eşim gelsin diye 4 gozle saat sayiyorum bana aksam olmuyor sabaari gune erken basladigimiz icin surekli ayni tekrarlarda ben bunaliyorum. Ek gida derken ne yapiyorsun ki ?
Ben altini alip mamasini icirip cikariyorum. Disarda uyusun hava alsin diye. O esnada inatlasiyor ama bebek arabasinda.
Disari cikmak zorluyor aslinda canta hazirla su mama koy. Ustunu giymek istemiyor fln ama bana iyi geliyor.
Ben sadece gun icerisinde kendime vakit ayiramiyorum yemek yeme konusunda. Veya kendime birseyler hazirlama konusunda.

Yaz geliyor diye mutluyum en azindan hergun usutme derdi olmadan direk banyoda yikayabilirim. Aksamlari esimle beraber bebek arabasi ile turlayabiliriz.

Kız 23 nisanamı götürdün valla matmazel masallah yamansın :)

Ben o şekerlemeyi yapmasın diye akşam saatlerinde dışarı çıkarıyorum canım, bebek arabasında dışarıyı izlemeyi sevdiği için öyle oyalanıyor. Yoksa evde uykulu haliyle uğraşması gerçekten çok zor.
Ben de hemen hemen her gün çıkarıyorum canım. Çıkmaya hazırlanması - özellikle giyinme faslı biraz bunaltıyor ama dışarı çıkınca çok ferahlıyorum. Eşim dışarıda iftara gittiği günlerde ben de oğluşla dışarıda yemek yedim mesela çok keyifliydi. Vakti biraz sen kendin yaratmaya çalışacaksın yoksa o boş vakit asla gelmez. Yemeğini de bir gün önceden hazırla, hatta kavanoza koy. Çıkın parka gidin orada yedir bence, mis gibi hava onlara da çok iyi geliyor.

Kızlar karartma perdesi iyi mi kötü mü anlayamadım. O kadar alışmış ki bugün kayınvalidemlerde kaldık. Sabah 6 da evet 6 da uyandı. Çünkü her yer aydınlık ve uyanma zamanı sandı çocugun şimdiye dek bu saatte hiç kalktığını hatırlamıyorum ya.

Kız 23 nisanamı götürdün valla matmazel masallah yamansın :)
Öğretmenim ben arkadaşlarımı da özledim. Bir de tıllardır içimde uktedir herkes bebeğiyle gelir, çocuğunun bayraklı fotoğrafını pylaşır. Bayraklı kıyafet aldım giydirdim nasıl mutluydu ama nasıll
Benim oğlum bebek arabasına binince eve dönerken muhakkak uyuyor. Uykusu yoksa da uyuyor

Dün gece misafirim vardı oğlum inat etti uyumamak için. Saatlerce uğraştım uyumadı. 11 banyo yaptırdım içerde misafirler oturuyor. 12 de uyudu. Çok zorlandım çok. Çocuk kalabalık seviyor, içerde insanlar otururken o da oturmak istiyor

Ben de kendim için çıkarıyorum valla evde dön dolaş aynı şeyler. Mızmızlanıyor en azından dışarıda ilgisi dağılıyor.
Buda dün sabahtan

Yaa maşallah biz de geçen eşimin okuluna götürdük. Nasıl iyi geldi heyecanlandı tören seslerine. Onların da bizim de ihtiyacımız var o coşkuya

Arkadaşlar, ya kızım dişlerini kaşırken meme ucunu çok fena ısırıyor.
Kaç gündür meme ucu kremi kullanıyordum bi tarafınki geçiyor rahatlıyor, diğer tarafınki geçmedi bir türlü bugün ayrıntılı baktım ucu iltihaplı yaraya dönüşmüş. Ne yapmam lazım
İlk zaman yara olmadı derken 7.ayda başardık dişlerimi sıka sıka emziriyordum zaten. Şimdi ucunda enfeksiyon da olunca nasıl emzireceğim tehlikeli değil mi?

Canım o memene gümüş kapak kullansan varsa 1 gün boyunca emzirmemeyi denesen. Benim memeyle her sıkıntımı o çözdüğü için herkese tavsiye eder oldum. Geçen doğum yapan tanıdığımız o kadar kremler vs almış sohbet ederken anlattı çok kötü falan diye kapakları 1 haftalığına ona verdim dua ediyor hiç bişeyim kalmadı diye

Ya gümüş kapak almamıştım.
Ne kadar kötü bilmiyorum inan o iltihap ucundan gidiverse çok rahatlayacağım.
Bir gün boyunca emzirmesem çok zorlanırım elimle sağmam mı gerekir öyle bir durumda..

Masallah yerim ben bu yakışıklıyı hevesini aldın merak etme daha cok götürüp getirecen insana gına geliyor artık
Ya sanki bu heyecanım hiç gitmeyecekmiş gibi geliyor 32 yaşımda anne oldum ilkdefa. Çok uzun süre bekledim çınarımı, hiçbirşeyinden bıkmayacak gibi hissediyorum

Seni çok yormuşlar ama sende haklısın. Dün akşam misafirim vardı annem gündüzden geldi iki çeşit yemeği varmış tatlısı varmış evde getirdi.
Evde yemeği beraber yaptık, akşamda ben bebekle uğraşırken evimi mutfağı toplayıp öyle gitti. Ben daha ne isterim ki

Var ya iyi insanlar hep olsunlar.
Ben de dün eşimin tarafı ile büyüüük bir aile iftarı yapıldı. Sen bebekle yorulmuşsundur deyip bebeği aldılar ilgilendiler, ben de yedim içtim bir de uyudum misler gibi :) kimse de ayıplamadı.

Bugune kadar cok uyumuş bence aramiza hosgeldin Maya

Ya gümüş kapak almamıştım.
Ne kadar kötü bilmiyorum inan o iltihap ucundan gidiverse çok rahatlayacağım.
Bir gün boyunca emzirmesem çok zorlanırım elimle sağmam mı gerekir öyle bir durumda..
Yani ya elle ya pompayla bir şekilde boşaltmak gerekir. Keşke alsaydın bilmiyorum ya benim bebiş doğduğundan bu güne iyi ki almışım dediklerimin ilk başında geliyor o kapaklar ..bi yakınında falan yok mu hani acil bir kaç günlüğüne temin etsen ya da eşin falan alsa çünkü çok zor bi acı göğüs acısı hele bir de iltihap falan diyosun dayanılmaz ona

İlk doğduğunda ihtiyaç hissedersem alırım demiştim de çok şükür o zaman hiç ihtiyaç hissetmedim. Ara ara hassasiyet yaşadım onda da bir krem vermişti emzirme danışmanı onu kullandım. Bi arkadaşım soğan sür dedi boyutu büyük değil. Evde bir iki doğal yöntem deneyeceğim olmazsa alırım gümüş kapak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…