2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne iş yapıyosun canım, bebişle zor oluyo mu
Canım yurtdışına makromeden duvar dekorları hazırlayıp yolluyorum. Çok tozuttuğu için bebeğin yanında yapamıyorum maalesef o yüzden zor oluyor, ben bile maskeyle yapıyorum. Ama paketlemeyi onunla beraber yapıyoruz Onun da eline birkaç karton veriyorum, deli gibi oynuyor kenarda
Galiba. Robocoks alcam. Bende el süpürgesi ilk önce alim dedim. Eşim bu hem siliyor. Bu şuanlık yükü hafifletir diye bunu alcam bakalım
Bende de Xiaomi var canım ama daha silmesini hiç kullanmadım Açıkçası saçlarım çok dökülmeye başladığından beri çalıştırmıyorum çünkü iki saç toplasa hemen dolanıyor o saçlar içinde ve topladığı tozu da sonra sağa sola fırlatıyor, evi daha da rezil hale getiriyor. Roborock’tan herkes çok memnun, bence de onu al. Ben şimdi Dyson’ın normal süpürgesi var onunla süpürüyorum ama o da çok ağır, feci yoruyor. Ya robot ya da el süpürgesi olmalıymış gerçekten

Ay bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?

Bence iki marka denedim ikisi de aynı etkiyi yaptı.
Bence sorun şu demir emilimi yaparken bağırsakları zorlanıyor o da muhtemelen ağrı yada huzursuzluk yapıyor.
Ben vermeye devam edemedim. Biraz daha büyüsün tekrar deneyeceğim. Ocean'dan devam edeceğim.
Geçen pekmez denedim. Pekmez bile çocukta huzursuzluk ve yanaklarında fısırtılar oldu. Değil ki demir damlası.
Normal yemeklerinde muhakkak kuzu kıyma, kemik suyu ekliyorum.

Ay valla herkez yorumlarda cok cok iyi diyo ama bakalım. İnş yükümü hafifletir o saç dökülmemesi bendede var feci derecede Demir eksikliğinden. Dolayı. Oluyo malesef

Ay bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?
Newvit minnoşa da huzursuzluk yaptı bikaç gün vermedim. Sonra bigün verdim bigün vermedim şekliyle devam ettim bir süre. 3 damlayla başladım. Artık dokunmuyor.
Uyku aralıklarını uzatmaya çalış canım o zaman otomatikman azalacak uyku sayısı . 3.5 4 saate bir uyutuyordum ben dün osman gönülal dinledim 6 aydan sonra 2 uyku yeterli olacaktır diyor.
Ay 3 uykuya dişüremedim ben 2 uyku nasıl olucak
Galiba. Robocoks alcam. Bende el süpürgesi ilk önce alim dedim. Eşim bu hem siliyor. Bu şuanlık yükü hafifletir diye bunu alcam bakalım
Roborun silmesini kullanmıcaksın. Yok su doldur su tankı içinde beklmesin felan. O silene kadar da sinirlerin bozulup kalkıp kendin silersin
Ben şuanda sadece birini seçme şansım olsa el süpürgesini seçerim. Evde yerleri toplayıp robota hazır hale getirene kadar üstünden el süpürgesiyle süpürürm.

Ay valla herkez yorumlarda cok cok iyi diyo ama bakalım. İnş yükümü hafifletir o saç dökülmemesi bendede var feci derecede Demir eksikliğinden. Dolayı. Oluyo malesef
Canım benim kan değerlerim iyi aslında. Benim de duyduğum emzirmeyi bırakınca/azaltınca saç dökülmesinin de azaldığı. Biraz tuzlu ama katı şampuana geçtim, o da biraz azalttı gibi sanki.

Smjj benimki Roidmi . Roborock ile arasında kalmıştım bunu seçtim daha memnundu kullananlar. Gerçekten çok memnunum ben

Canım benim kan değerlerim iyi aslında. Benim de duyduğum emzirmeyi bırakınca/azaltınca saç dökülmesinin de azaldığı. Biraz tuzlu ama katı şampuana geçtim, o da biraz azalttı gibi sanki.
Benim saç dökülmem baya baya azaldı, hiçbir şey yapmadım. Bu bir süreç gerçekten canım geçiyor aniden

Ya ben silmeyi kendi bazamın altı için kullanıyorum. Mümkün değil mopla falan uğraşmıyordum. Mis gibi yapıyor. Bazen de Mutfağın yerleri için kullanıyorum mutfağım baya uzun bem içeride otururken o hallediyor

Onada bakim yer silme nasıl güzel siliyormu. Masallah bizim kızlar rahatmış hepsi robot kullanıyor nerdeyse
Valla silme işini hiç kullanmadım. Zamanla malzemeleri kötü olabiliyormuş metal olan yerler. Ben her gün robot kullanıyorum ama iki güne bir de kendim süpürüyorum kedilerim var malum hatta günlük hem süpürge hem robot yaptığım oluyor. Çok da rahat sayılmam yani

Hahahah ya benim oğlumu anlatmışsın resmen gece uyumadan önce kuduruyor, gündüz de 4 uyku en fazla 2 - 2 buçuk saat uyanıklık süresi benimkinin de

Uyku aralıklarını uzatmaya çalış canım o zaman otomatikman azalacak uyku sayısı . 3.5 4 saate bir uyutuyordum ben dün osman gönülal dinledim 6 aydan sonra 2 uyku yeterli olacaktır diyor.
Ama huysuzlaşıyo ya uyumayınca o kadar nasıl uyanık durucak onu düşünüyorum

Gereksiz. Diyorsun kız valla kafam karıştı almim ben kaliteli el süpürgesi alsam daha iyi olur

Benim minnoş iki saat boyunca çığlık atatak oynadı. Uyutmam öyle zor oldu ki anlatamam. Hırpaladım biraz uyutmaya çalışırken şimdi de vicdan yaptım mutsuz uyudu diye. Ama uykuya direniyor çok uzun günlerdir. Zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…