Canım yurtdışına makromeden duvar dekorları hazırlayıp yolluyorum. Çok tozuttuğu için bebeğin yanında yapamıyorum maalesef o yüzden zor oluyor, ben bile maskeyle yapıyorum. Ama paketlemeyi onunla beraber yapıyoruzNe iş yapıyosun canım, bebişle zor oluyo mu
Bende de Xiaomi var canım ama daha silmesini hiç kullanmadımGaliba. Robocoks alcam. Bende el süpürgesi ilk önce alim dedim. Eşim bu hem siliyor. Bu şuanlık yükü hafifletir diye bunu alcam bakalım
Ay bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?
Ay valla herkez yorumlarda cok cok iyi diyo ama bakalım. İnş yükümü hafifletir o saç dökülmemesi bendede var feci derecede Demir eksikliğinden. Dolayı. Oluyo malesefCanım yurtdışına makromeden duvar dekorları hazırlayıp yolluyorum. Çok tozuttuğu için bebeğin yanında yapamıyorum maalesef o yüzden zor oluyor, ben bile maskeyle yapıyorum. Ama paketlemeyi onunla beraber yapıyoruzOnun da eline birkaç karton veriyorum, deli gibi oynuyor kenarda
Bende de Xiaomi var canım ama daha silmesini hiç kullanmadımAçıkçası saçlarım çok dökülmeye başladığından beri çalıştırmıyorum çünkü iki saç toplasa hemen dolanıyor o saçlar içinde ve topladığı tozu da sonra sağa sola fırlatıyor, evi daha da rezil hale getiriyor. Roborock’tan herkes çok memnun, bence de onu al. Ben şimdi Dyson’ın normal süpürgesi var onunla süpürüyorum ama o da çok ağır, feci yoruyor. Ya robot ya da el süpürgesi olmalıymış gerçekten
Newvit minnoşa da huzursuzluk yaptı bikaç gün vermedim. Sonra bigün verdim bigün vermedim şekliyle devam ettim bir süre. 3 damlayla başladım. Artık dokunmuyor.Ay bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?
Ay 3 uykuya dişüremedim ben 2 uyku nasıl olucakUyku aralıklarını uzatmaya çalış canım o zaman otomatikman azalacak uyku sayısı . 3.5 4 saate bir uyutuyordum ben dün osman gönülal dinledim 6 aydan sonra 2 uyku yeterli olacaktır diyor.
Roborun silmesini kullanmıcaksın. Yok su doldur su tankı içinde beklmesin felan. O silene kadar da sinirlerin bozulup kalkıp kendin silersinGaliba. Robocoks alcam. Bende el süpürgesi ilk önce alim dedim. Eşim bu hem siliyor. Bu şuanlık yükü hafifletir diye bunu alcam bakalım
Bir süre ara ver bence canım ancak öyle anlarsın. Biz hiç demir damlası kullanmıyoruz, doktor yiyeceklerinden alacak demiri dedi.Ay bu demir damlası mı acaba problem, yok uyumuyor kızım, bayılmak üzereyim. Newvit diye bir damla verdi doktor, acaba başka damla alsam farkeder mi?
Canım benim kan değerlerim iyi aslında. Benim de duyduğum emzirmeyi bırakınca/azaltınca saç dökülmesinin de azaldığı. Biraz tuzlu ama katı şampuana geçtim, o da biraz azalttı gibi sanki.Ay valla herkez yorumlarda cok cok iyi diyo ama bakalım. İnş yükümü hafifletir o saç dökülmemesi bendede var feci derecede Demir eksikliğinden. Dolayı. Oluyo malesef
Benim saç dökülmem baya baya azaldı, hiçbir şey yapmadım. Bu bir süreç gerçekten canım geçiyor anidenCanım benim kan değerlerim iyi aslında. Benim de duyduğum emzirmeyi bırakınca/azaltınca saç dökülmesinin de azaldığı. Biraz tuzlu ama katı şampuana geçtim, o da biraz azalttı gibi sanki.
Onada bakim yer silme nasıl güzel siliyormu. Masallah bizim kızlar rahatmış hepsi robot kullanıyor nerdeyseSmjj benimki Roidmi . Roborock ile arasında kalmıştım bunu seçtim daha memnundu kullananlar. Gerçekten çok memnunum ben
Roborun silmesini kullanmıcaksın. Yok su doldur su tankı içinde beklmesin felan. O silene kadar da sinirlerin bozulup kalkıp kendin silersin
Ben şuanda sadece birini seçme şansım olsa el süpürgesini seçerim. Evde yerleri toplayıp robota hazır hale getirene kadar üstünden el süpürgesiyle süpürürm.
Valla silme işini hiç kullanmadım. Zamanla malzemeleri kötü olabiliyormuş metal olan yerler. Ben her gün robot kullanıyorum ama iki güne bir de kendim süpürüyorum kedilerim var malumOnada bakim yer silme nasıl güzel siliyormu. Masallah bizim kızlar rahatmış hepsi robot kullanıyor nerdeyse
Hahahah ya benim oğlumu anlatmışsın resmen3 e düşürmeye çalışıyorum bir haftadır ama zorla 4 uyku uyuyor maalesef. Uyanık kalma süresi 1,5 saat ile 2,5 saat arasında değişiyor. Gece uykusundan önce bi enerji geliyor ki o biçimuykuları da 30 dk ile 1 saat arasında değişiyor.
Mop pro kullanıyorum ama memnun değilim. Kafası çok sık karışıyor. Yazılımsal hata var bu modelde. Offline olma sıkıntısı yaşadım, birçok kişi yaşamış. Kızkardeşimde mop pro kullanıyor onunki tamire gitti kamerası arızalanmış. Roborocs5 almalısın gerçekten aradaki farka değer. Aylarca çalıştırmadım bıktım da. İkinci elden satıcam galiba.
Ben bide bosch el süpürgesi aldım. Harika harikaaagün içerisinde defalarca açıp kullanıyorum. Dysn almaya bütçem yetmez ki yedek parçası tamiri de çok fazla geldi. Bi dysn asla değil ama iyiki almışım diyorum. Tozu da onunla alıyorum. Bugün sürekli yerde bişiler görünce alıp durdum elime, hç yorulmadan ev tertemiz.
Ama huysuzlaşıyo ya uyumayınca o kadar nasıl uyanık durucak onu düşünüyorumUyku aralıklarını uzatmaya çalış canım o zaman otomatikman azalacak uyku sayısı . 3.5 4 saate bir uyutuyordum ben dün osman gönülal dinledim 6 aydan sonra 2 uyku yeterli olacaktır diyor.
Gereksiz. Diyorsun kız valla kafam karıştı almim ben kaliteli el süpürgesi alsam daha iyi olurValla silme işini hiç kullanmadım. Zamanla malzemeleri kötü olabiliyormuş metal olan yerler. Ben her gün robot kullanıyorum ama iki güne bir de kendim süpürüyorum kedilerim var malumhatta günlük hem süpürge hem robot yaptığım oluyor. Çok da rahat sayılmam yani
Yo hiç de gereksiz demiyorum, neresinde yaziyor mesajıminGereksiz. Diyorsun kız valla kafam karıştı almim ben kaliteli el süpürgesi alsam daha iyi olur
Kız yer silmiyor dedin benim için en zor kısım yer silmeYo hiç de gereksiz demiyorum, neresinde yaziyor mesajıminhayat kurtarıcı gerçekten.
Hahah ilahi yaOnada bakim yer silme nasıl güzel siliyormu. Masallah bizim kızlar rahatmış hepsi robot kullanıyor nerdeyse
Dikey mop lardan almadin miKız yer silmiyor dedin benim için en zor kısım yer silme
Kız yer silmiyor dedin benim için en zor kısım yer silme
Silmiyor demedim ben silmiyorum, kullanan gayet kullanıyor