demedi canim.benim 5+0 iken 4+3 ile uyumlu demisti.5mm yaziodu 4 gun eksik demisti.simdikinde 14mm de 5+5 yaziyor 6+0 olmam gerekli 4 gun fark 2 gune düşmüş ama bence hala geridemerhaba bugun benim de 6+0 da 14.4 mm cıktı kese.. ve doktor 4+5 görünüyor dedi size de böyle bir şey dediler mii? yani keseye göre daha küçük haftalık dedi mi doktorunuz
Benimkinde de bir gün farkediyordu ama daha çok minik oldukları için ölçümler cok net olmayabilir bence bir iki günlük farklarin önemli olduğunu sanmıyorum hemde döllenme günü de herkesin aynı olmayabilir sekli düzgün ve yerleşim yeri iyiyse gerisini dert etmeyin simdilik
doktor hiç olumsuz bi şey söylemedi kese güzel henüz küçük 4+5 görünüyor dedii ama geç döllenme ihtimali olmuyor sanırım çünkü tüp bebekGeç döllenme olmuş olabilir mi doktorunuz yorum yaptı mı
benimde gec dollenme yok canim.ama bi doktora yazmistim internette.bu haftalarda kese olculeri herkesde farklilik gosterio demisti.onemli olan bebegin gorunmesi onun uyumlu olmasiymis.beklicez mecburdoktor hiç olumsuz bi şey söylemedi kese güzel henüz küçük 4+5 görünüyor dedii ama geç döllenme ihtimali olmuyor sanırım çünkü tüp bebek30 ocakta transfer oldum. beta değerlerim de küçük başladı ama düzenli arttı çok şükür.. bir şekilde geç tutunma falan mı oluyor acaba nasıl oluyor hiç anlamadım.. olumsuz bir şey olmaz inşallah
bu erken zamanlarda bikaç gün farklı görülmesi belki cihaza ölçüme göre çok hassas ve değişkendir diye motive edelim bari kendimizidemedi canim.benim 5+0 iken 4+3 ile uyumlu demisti.5mm yaziodu 4 gun eksik demisti.simdikinde 14mm de 5+5 yaziyor 6+0 olmam gerekli 4 gun fark 2 gune düşmüş ama bence hala geridebebek gorulsün die bekliom o bebek boyu tam gunu verecek diye dusunuyorum
nasıl beta değerleri kiminde çok yüksek başlayıp kiminde düşük değerlerle başlıyorsa bu da öyle bir şey demekki yeterki güzelce gelişsinler sağlıklabenimde gec dollenme yok canim.ama bi doktora yazmistim internette.bu haftalarda kese olculeri herkesde farklilik gosterio demisti.onemli olan bebegin gorunmesi onun uyumlu olmasiymis.beklicez mecbur
Bir gebelik uygulamasinda yazıyordu bu bilgi ben de şaşırmıştım tabi konuya hiç hakim değilim:)8.haftadan sonra steteskopla duymak imkansız bende doppler var 12-15haftalarda duyuluyo steteskoptan daha hassas @Kedilervekitaplar o senın nabzındır göbekte atar :)
En az %60 artmış olması bekleniyor diye biliyorumKizlar beta düzenli artmadigi da 2ye katlamadiginda kese gorunsede gebelik ilerlemezmi bilgisi olan varmı?
Evet bende öyle ama daha az artipta devam eden varmı diye merak ettimEn az %60 artmış olması bekleniyor diye biliyorum
Çok çok teşekkür ederim değerli tavsiyen için, mutlaka gideceğim. Haber veririmMerhaba benim 10 yıldır tsh değerim yüksek çıkıyor 25 mg ile başladım. 150 ile devam ediyordum. Tüp bebek tedavisine başladığımda 150 mg ilaçla 1 di değerim. Tedavim olumlu sonuçlandı fakat tsh değerim 15 e fırladı. Acilen endokrinolojiye yönlendirdi çünkü bebekte zeka geriliği oluyormuş. 2 hafta 200 mg kullandım düzene girdi. İhmal etmeden endokrinolojiye git dahiliyeden daha detaylı bakar. Değerlerin çok yüksek değil ama gebelikte takipte olmakta fayda var. Zeka geriliği ve düşük yapma riski oluyormuş endokrin doktorumun dediği.
hayırlı olsun canım güzel haberler alırsın inşAllah
benim yuzde 30 artmisti ileriki haftalarda düsukle sonlandiEvet bende öyle ama daha az artipta devam eden varmı diye merak ettim
Himm yani ilerde problem oluyor gelisemedegi içinde düşüyor yani kaç haftalikti dusugunuzbenim yuzde 30 artmisti ileriki haftalarda düsukle sonlandi
keseniz gunde 1mm den az buyuyosa sorun oluyo ilerisinde.normalde 7gunde 7mm buyume beklenir benimki 8 gunde 6mm buyuyodu.kalp atimi falan duyulsada haftasina gore kucuk kaliodu embriyo boyutuna gore 7+2 de kalp atimi durmus.( o gün 8 bucuk hafta olmam gerkiyordu saglikli bir ilerleyiş olsaydi).Himm yani ilerde problem oluyor gelisemedegi içinde düşüyor yani kaç haftalikti dusugunuz
Belli oldumu cinsiyetinizBenm erkek gözüküyor oğlumda da erkekti şimdide erkek bakalım ne çıkacak doğrusu
Benim 5+3 hiç bir belirti yok unutuyorum bile bazen bende anlamadımKızlar hiç belirti yaşamayan var mi önceleri göğüs hassasiyetim vardı şimdi sadece sabah çok hafif bulantı var doktora göre 5+6 oldum bugün sat a göre 6+3 anlamadım bu belirtisizlik durumu bazen endişelendiriyorvar mi böyle geçiren bu zamanlari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?