2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bekleyelim bakalım doktor onay verdi diyorum bana diyoki ben ondan daha iyi hissediyorum şu an yapmamalıyız diyor müneccim de oldu kurban olduğum
Hahahaha doktora bir daha sorarken esin olsun orda bence belki ikna olur yoksa ilk 3 ay yapamayacak gibi duruyor

ahahahhdhdh olabilir canım sende mide bulantısı varsa ondan enerji kalmıyordur yakında düzelir inşallah
Ay inşallah şu midem düzelsin de
Yaaa sonra da korkarsa napcaz 9 ay bende dedim zaten ona sen şimdi korkuyorsan karnım büyüyünce napıcaksın dedim vay halimize
Aman bunlarda böyle şeylerden korkuyor ya doktor tamam dediği halde bu erkekleri anlamak zor

Kızlar prilamı kaç tane kullanıyorsunuz günde ve aç mı tok mu? Bana artık bir tane yetmemeye başladı.

İnşallah inşallah canım
Inşallah güzel haberler olcak canım. Bazen yolunda gidenlerin gebeliği bozuluyor kimininde zor geçerken güzel oluyor üzme kendini inşallah çarşamba güzel sonuçlar alcaz❤

Yaa gerçek mi? doğruluk payı varmı? canım benim solda gözüküyor. Çok heyecenlandım

Ben çok bulantım olduğunda, aç karna 1 tane alıyorum. Doktorum sabah aksam al zararı yok dedi ama ben düzenli kullanmaya cesaret edemedim canım
Bende düzenli kullanmayalım, bünye alışmasın diyorum ama onu içmeyince de rahat etmiyor midem. Öğlen 12 gibi tok içmiştim, 5.30da aç içtim ama hâlâ öğürüyorum afedersin. Etki eder inşallah

Kedilervekitaplar
Yaşınız 31
SAT 29 Ocak
Kaçıncı Çocuk 2. Çocuk
Cinsiyet -
Tahmini Doğum Tarihi 29 ekim

İyi akşamlar arkadaşlar bugün kan testiyle yeni öğrendim gebeliğimi çok erken gerçi ama b-hcg 21 çıktı.2-3 gün sonra tekrar kan vericem.Rabbim herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak nasip olsun yarın bilgisayarı açınca eklerim inşallah canım

8 haftadan sonra steteskop ile duyulabildigine göre olabilir gibi geldi bana :))

Kızlar bir kaç hafta ara ile tsh değerlerim şu şekilde çıktı,

3.1 - 2.7 - 3.2

Ilaç gerekiyor sanırım, değeri böyle olan var mı? Dahiliye yolları göründü gibi..

8 haftadan sonra steteskop ile duyulabildigine göre olabilir gibi geldi bana :))
Kalp atışı dır inşallah ne diyeyim
Kızlar bir kaç hafta ara ile tsh değerlerim şu şekilde çıktı,

3.1 - 2.7 - 3.2

Ilaç gerekiyor sanırım, değeri böyle olan var mı? Dahiliye yolları göründü gibi..
Canım 2.5 altı olmasını istiyor sanırım doktorlar. Ama yine de çok yüksek değil, ilaçla çabucak düşer inşallah

Selam kızlar lutfen yardımcı olun.5+6 yim bugün.bugun tekrar doktora gittim yine karindan görülmedi vajinal bakti cok net görünmüyor ama çok minik bir kese gibi görünüyor 10 gün sonra tekrar gel dedi saglikli bir gebelik de diyemem sagliksiz da diyemem henüz dedi beta artis hızımin yavasligina yorum yapmadi bu haftalarda kesesi gorunmeyen var mı?beta değerlerim
6 subat 94
10 subat 593
18 şubat 3800
son adet tarihi 12 ocak

Kullan canım ben iki düşükten sonra kullandım çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçirdim doktorunuz ne derse ihmal etmeyin

Ben de 6+3 te gittim canım kese göründü ultrasonda 6+1 çıktı kalp atışı duyulmadı niye üzüldün bu kadar cihazların yanılma payı elbette var
Kesenin bu haftada 15 mm üstünde olsun isteriz genelde dedi benim 10 mm çıktı kalp atışınıda sadece tık tık tık dedi tam üç kez sonra cihazı kapattı sonra baktım hep internetten küçük keseyle ilgili bir şey yok sadece bi yerde bebek ile kese boyutu arasında en az 5 mm fark olmalı diyor benim kese 10 mm bebek 3,5 mm çıktı belki de haftasına göre geriden geliyordur olabilir değil mi böyle bir şey ama bi de tüp bebek diyorum tüp bebekte geriden gelme oluyor mu onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…