Canım bana aç sabah akşam aç dedi drBende düzenli kullanmayalım, bünye alışmasın diyorum ama onu içmeyince de rahat etmiyor midem.Öğlen 12 gibi tok içmiştim, 5.30da aç içtim ama hâlâ öğürüyorum afedersin. Etki eder inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bana aç sabah akşam aç dedi drBende düzenli kullanmayalım, bünye alışmasın diyorum ama onu içmeyince de rahat etmiyor midem.Öğlen 12 gibi tok içmiştim, 5.30da aç içtim ama hâlâ öğürüyorum afedersin. Etki eder inşallah
![]()
Maşallah kızlar aman diyim belirti yok demeyin 6 haftada şurum kaydı resmen aynada kendimi tanıyamıyorum bitik haldeyim maşallah diyin kızlar böyle devam etsin hiç belirti aramayın ciddenBenim 5+3 hiç bir belirti yok unutuyorum bile bazen bende anlamadım![]()
Benim 1.5 yıl önce çok yavaş arttı kese göründü ama bebek görünmediEvet bende öyle ama daha az artipta devam eden varmı diye merak ettim
Bu arada biz de bugün 6+2de vajinal yolla keseyi gördük ve kalp atışını duyduk.
Doktor doğrudan vajinal baktı çünkü 5-6 gündür kahverengi akıntı vardı. Doktor kanama alanı var dedi, düşük iğnesi ve progestan fitil verdi. Haftaya perşembe yine çağırdı. İnşallah her şey yolundaysa kan tahlillerini yapacağız.
Canım betan çok güzel artmış maşallah ben buralarda çok okudum altıncı hafta bitmek üzereyken yada yedinci haftasında kesesini sorunsuz bir şekilde gören korkma inşallah 10 gün içinde görürsün Allah’ın izniyle![]()
Benim bilgim yok ama iyi dileklerimi iletmeye geldim. Hafta henüz o kadar küçük ki yorum yapması doktorlar için bile zor. Doktorlar bile bu kadar erken haftalarda bir şeylerin sebebini tam açıklayamıyorlar. Sen içini ferah tutmaya çalış. Bebeğinin sağlıklı olması için dua et. Değilse yapacak bir şey yok. Bu hepimiz için geçerli. En güvendiğimiz alanlardan biri bilim ama onlar bile açıklama yapamıyor. Gözümüzle bile göremiyoruz, ancak cihazlarla. En sağlıklı giden gebelik için bile bu kesin sağlıklı dünyaya gelir denmiyor. Anneler, doktorlar, babalar var güçleriyle bebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi için uğraşıyorlar. O yüzden de aklı başında doktor bu kadar erken yorum yapmıyor, çünkü bebek sağlıklı olduktan sonra ne olursa olsun sağlıkla büyüyüp dünyaya gelebilecek imkanlarını yaratabiliyor. Elimizden gelen en iyi şey inanmak ve güzel dualar etmek. Sen elinden geleni yap, inşallah her şey yolunda gidiyordur. Naçizane böyle düşünüyorum.
Canım, benim de durumum benzer. Kanama alanı olduğu için kese az büyümüştü. Sanırım senin haftandayken 10 mmden bile azdı. Doktorum bebek sağlıklıysa korkacak bir şey yok ama eğer bir sıkıntısı varsa ne senin ne benim elimden bir şey gelir dedi.
Ben de geriliyorum bazen, endişeleniyorum. Ama yukarıda da yazdım. Henüz dua etmekten ve sağlıklı bir bebek dilemekten başka yapacak bir şeyimiz yok. Biraz daha büyümelerini beklemek ve durumu gözlemlemek zorundayız. İnşallah bir sonraki kontrolünde çok güzel haberler alırsın ve için rahatlar.
AminSelam kizlar bende bugün ultrasyonda gördüm keseyi 5 haftalık hamileymisim. 2.5 sene uğraştan sonra büyük sürpriz oldu bizim için inşallah hep birlikte kucağımıza alırız Ekim ayında bebislerimizi
Herkese Merhaba,
Ben Beta hcg oranım konusunda sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.
Adetim 2 gün geçtikten sonra 15 Şubat'da yapılan teste sonucum 326 çıktı.
tam 1 hafta sonra 22 Şubat'da yani bugün yaptırdığım test 4.000 çıktı. Bugün doktorum alttan yaptığı muayene de keseyi göremedi. Perşembe tekrar doktora gideceğim 1 haftada bu kadar artış normal mi? Bu şekilde fazla artış yaşauanlarınız var mı? Ve keseyi görmemek normal mi acaba? Yorum yazarsanız sevinirim. :)
Yani kan değerleri çok önemli e sonra sonlandırıldimi kaçıncı haftadaBenim 1.5 yıl önce çok yavaş arttı kese göründü ama bebek görünmedi
Anladım çok zor bu bebek isi rabbim yardimcimiz olsun bilmediğimiz okadar çok şey varki çocuk doğurmak resmen mucizekeseniz gunde 1mm den az buyuyosa sorun oluyo ilerisinde.normalde 7gunde 7mm buyume beklenir benimki 8 gunde 6mm buyuyodu.kalp atimi falan duyulsada haftasina gore kucuk kaliodu embriyo boyutuna gore 7+2 de kalp atimi durmus.( o gün 8 bucuk hafta olmam gerkiyordu saglikli bir ilerleyiş olsaydi).
8.haftada kese kendiliğinden düştü. Sizin ne durumda kan değerlerinizYani kan değerleri çok önemli e sonra sonlandırıldimi kaçıncı haftada
Tüh bizde heveslenmiştik neyse artık8.haftadan sonra steteskopla duymak imkansız bende doppler var 12-15haftalarda duyuluyo steteskoptan daha hassasKedilervekitaplar o senın nabzındır göbekte atar :)
Bende öyle yapmaya başladım artık canım yetmiyor çünkü tek hap.Canım ben sabah öyle akşam bir içiyorum artık
Bende aç içmeye başlayacağım mecbur, tokken çok geç etki ediyor çünküCanım bana aç sabah akşam aç dedi dr
Bende aynı hiçbir şey hissetmiyorum baş ağrısı dışında bi kere bile midem bulanmadıKızlar hiç belirti yaşamayan var mi önceleri göğüs hassasiyetim vardı şimdi sadece sabah çok hafif bulantı var doktora göre 5+6 oldum bugün sat a göre 6+3 anlamadım bu belirtisizlik durumu bazen endişelendiriyorvar mi böyle geçiren bu zamanlari?
Bende 5+6 yım yemek yiyene kadar sorun yok yemek yedikten sonra aşırı mide bulantılarım oluyorbenim de ilk defa bugun basladi bulantilar.sabah uyandim baya midem bulaniodu cubuk kraker yedim hemen 4-5 tane.kesti bulantimi.(6.haftanin icindeyim)
Fazla artmamis ki canım olması gerektiği gibi artmış 2 kat yani. 4000 beta da normalde kese gözükür ben 3000lerdeyken görmüştümHerkese Merhaba,
Ben Beta hcg oranım konusunda sizlerin yorumlarına ihtiyacım var.
Adetim 2 gün geçtikten sonra 15 Şubat'da yapılan teste sonucum 326 çıktı.
tam 1 hafta sonra 22 Şubat'da yani bugün yaptırdığım test 4.000 çıktı. Bugün doktorum alttan yaptığı muayene de keseyi göremedi. Perşembe tekrar doktora gideceğim 1 haftada bu kadar artış normal mi? Bu şekilde fazla artış yaşauanlarınız var mı? Ve keseyi görmemek normal mi acaba? Yorum yazarsanız sevinirim. :)
Nazar değdirmeyin benim çoğu arkadaşım öyle geçirdi. Bu çok güzel bişey keyfini çıkarınBende aynı hiçbir şey hissetmiyorum baş ağrısı dışında bi kere bile midem bulanmadı![]()