- 19 Kasım 2019
- 683
- 963
- 53
Bekleyelim bakalımZaten normaliz bence ama biraz beklecegiz ne yapalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim bakalımZaten normaliz bence ama biraz beklecegiz ne yapalım![]()
HahahahaBekleyelim bakalımdoktor onay verdi diyorum bana diyoki ben ondan daha iyi hissediyorum şu an yapmamalıyız diyor
müneccim de oldu kurban olduğum
![]()
Ay inşallah şu midem düzelsin deahahahhdhdh olabilir canım sende mide bulantısı varsa ondan enerji kalmıyordur yakında düzelir inşallah![]()
Aman bunlarda böyle şeylerden korkuyor ya doktor tamam dediği haldeYaaa sonra da korkarsa napcaz 9 aybende dedim zaten ona sen şimdi korkuyorsan karnım büyüyünce napıcaksın dedim
vay halimize
Aminnn inşallah canımHayırlısı olsun inşallah canım kesenin görünmüş olmasına çok sevindim inşallah daha güzel haberlerini de alırız![]()
Inşallah güzel haberler olcak canım. Bazen yolunda gidenlerin gebeliği bozuluyor kimininde zor geçerken güzel oluyor üzme kendini inşallah çarşamba güzel sonuçlar alcaz❤
Yaa gerçek mi? doğruluk payı varmı? canım benim solda gözüküyor. Çok heyecenlandımO kese şekline göre bende duymuştım birdr bebek sola yerleşirse erkek sağa yerleşirse kız mı ne diyorlardı vallaben kesemdende yerleşmedende bir şey anlayamadım şu yüzük şeysini yaptım ben merak işte
erkek çıktı
Ben çok bulantım olduğunda, aç karna 1 tane alıyorum. Doktorum sabah aksam al zararı yok dedi ama ben düzenli kullanmaya cesaret edemedim canımKızlar prilamı kaç tane kullanıyorsunuz günde ve aç mı tok mu? Bana artık bir tane yetmemeye başladı.![]()
Merhaba canım ultrason kağıdında nenehatun hastanesi yazıyor erzumdamısın acaba
Bende düzenli kullanmayalım, bünye alışmasın diyorum ama onu içmeyince de rahat etmiyor midem.Ben çok bulantım olduğunda, aç karna 1 tane alıyorum. Doktorum sabah aksam al zararı yok dedi ama ben düzenli kullanmaya cesaret edemedim canım
Çok yakın tarihlerde yüz ben 7 haftayı beklemeye çalışacağım bakalımAmin insallah. Ben de 1 martta gidecegim bir aksilik olmazsa. Günlerimiz de yakın![]()
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına almak nasip olsunKedilervekitaplar
Yaşınız 31
SAT 29 Ocak
Kaçıncı Çocuk 2. Çocuk
Cinsiyet -
Tahmini Doğum Tarihi 29 ekim
İyi akşamlar arkadaşlar bugün kan testiyle yeni öğrendim gebeliğimi çok erken gerçi ama b-hcg 21 çıktı.2-3 gün sonra tekrar kan vericem.Rabbim herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah![]()
8 haftadan sonra steteskop ile duyulabildigine göre olabilir gibi geldi bana :))Kızlar eşime gel bir karnımı dinle, nabız kalp atışı duyacak mısın diyorum. Karnımı dinliyor biraz. Pıt pıt sesler geliyor diyor. Acaba bağırsak sesleri mi diye düşünüp Aç ya da tokken denedik, ikisinde de duyuyorum diyor. Acaba kalp atışı olabilir mi, böyle deneyen var mı? Duyulur mu ki böyle ya?![]()
Kalp atışı dır inşallah ne diyeyim8 haftadan sonra steteskop ile duyulabildigine göre olabilir gibi geldi bana :))
Canım 2.5 altı olmasını istiyor sanırım doktorlar. Ama yine de çok yüksek değil, ilaçla çabucak düşer inşallahKızlar bir kaç hafta ara ile tsh değerlerim şu şekilde çıktı,
3.1 - 2.7 - 3.2
Ilaç gerekiyor sanırım, değeri böyle olan var mı? Dahiliye yolları göründü gibi..
8.haftadan sonra steteskopla duymak imkansız bende doppler var 12-15haftalarda duyuluyo steteskoptan daha hassas8 haftadan sonra steteskop ile duyulabildigine göre olabilir gibi geldi bana :))
Kullan canım ben iki düşükten sonra kullandım çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçirdim doktorunuz ne derse ihmal etmeyinMerhaba kızlar. Adet tarihine göre 7+1iz bugun doktora gitiik 1 hafta geride dedi dr 6 haftalık kalp atışını duyduk çok şükür...önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptım genetik test sonucumda bir şey çıkmadı ama dr yinede kan sulandırıcı hap iğne kullan dedi daha ilaçları almadım ne yazdı bilmiyorum ama aynı durumda olan arkadaşlar var mı yanı sadece önceki gebeliği düşük oldu diye sonrasında kan sulandırıcı iğne ilaç kullanan...inşallah hepimiz sağlıklı şekilde kavuşuruz bebeklerimize![]()
Kesenin bu haftada 15 mm üstünde olsun isteriz genelde dedi benim 10 mm çıktı kalp atışınıda sadece tık tık tık dedi tam üç kez sonra cihazı kapattı sonra baktım hep internetten küçük keseyle ilgili bir şey yok sadece bi yerde bebek ile kese boyutu arasında en az 5 mm fark olmalı diyor benim kese 10 mm bebek 3,5 mm çıktı belki de haftasına göre geriden geliyordur olabilir değil mi böyle bir şey ama bi de tüp bebek diyorum tüp bebekte geriden gelme oluyor mu onu da bilmiyorumBen de 6+3 te gittim canım kese göründü ultrasonda 6+1 çıktı kalp atışı duyulmadı niye üzüldün bu kadar cihazların yanılma payı elbette var