2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Eczacı da aç dedi, prospektüs de aç karnına diyor kuzum. Ben de bugün başladım, sabah bi tane aç içtim çok kötüydüm iyi geldi
Valla bende 1 saat önce içtim bir tane, şükür hafifledi rahatım. Bu sefer mutluluktan ağlamak istiyorum, şaka gibi
Kızlar bırsey soracağım bende de ultrason kağıdında 5w5d yazıyor ama doktor 5 haftalık demıstı neden
5week 5day yani 5 hafta 5gün oluyormuş o canım. Burdan Bi arkadaşımız söylemişti, bende burda öğrendim

Tedirgin olma benim de sat 7 ocak, dün baktırdım sadece kese göründü, merak etme haftaya görünür insallah

Merhaba kizlar. 6 haftalık hamileyim.ya az önce film izliyorduk bir anda şak diye silah sesi adam öldü ben çok irkildim ayağım elim ayağım boşaldı gibi bir korku oldu sonra moralim bozuldu. Eşim de hep böyle kaygılı mı olacaksın bir şey olmaz inşallah diyor. Ama ani korkunun tehlikeli oldugunu biliyorum sizce korkmali miyim

Gayet normal ve her şey olması gerektiği gibi. Ultrason ile sata göre gebelik haftası arasında fark olabilir bu normal durumdur bir hafta önde ve ya bir hafta geride olabilir. 5-6 hafta arası kese görünür kese gözüktükten bir hafta 10 gün sonra bebek görünür sonrasında da kalp atışları gözükür karından bakılan usg ile.

Bebekler sandığımız kadar kırılgan değiller.. hiç bir sıkıntı olmamıştır. İçini ferah tut

Bebekler sandığımız kadar kırılgan değiller.. hiç bir sıkıntı olmamıştır. İçini ferah tut
Insallah canim. Bu arada az önce okudum yorumunu ben de 5+5 haftalik hamileyim sat 8 ocak. Ancak yumurtlamam 18.gün gibi oldu ve hamile kaldigim gunu biliyorum. aslinda 5+1 hamile kaldigim güne göre ama esas kabul edilen sat imiş. benim de dün kese göründü sadece. 10 gün sonraya kalp atışına gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…