Canım gece ikitane iç dedi doktor bana ama inan banamisin demediKızlar eczaneden prilam aldım, eczacı tok 1tane iç dedi. Arkadaşıma da aç demişler. Nasıl kullanmam lazım acaba? Prospektüste iki tane filan yazıyor gece yatmadan
Ben kalp atışını 6+4 de duydum, o gün iki hafta sonrasına randevu veriyorum, ondan sonra artık ayda bir çağıracağım demişti.Kalp atışına kadar her hafta gittim duyunca 1 ay sonra dedi çok uzun gibi geldi bana da normal mi diye merak ettim
Valla bende 1 saat önce içtim bir tane, şükür hafifledi rahatım. Bu sefer mutluluktan ağlamak istiyorum, şaka gibiEczacı da aç dedi, prospektüs de aç karnına diyor kuzum. Ben de bugün başladım, sabah bi tane aç içtim çok kötüydüm iyi geldi
5week 5day yani 5 hafta 5gün oluyormuş o canım. Burdan Bi arkadaşımız söylemişti, bende burda öğrendimKızlar bırsey soracağım bende de ultrason kağıdında 5w5d yazıyor ama doktor 5 haftalık demıstı neden
Tedirgin olma benim de sat 7 ocak, dün baktırdım sadece kese göründü, merak etme haftaya görünür insallahEkim anneleri merhaba, ben bugün dr a gittim kese göründü ancak bebek görünürde yok dr bu durumun normal olduğunu söyledi 5+3 günlük diye yazıyor ultrason görüntüsünde.takip ettiğim program var 5+6 görünüyor orada da. Sizce bu durum normal mi? tedirgin oldum rahatlayamıyorum(sat 7 ocak 28 günde bir regli olurum)
İnsallah kanama cok degilse birsey yoktur insallah dikkatli olmak gerek :)O yüzden kanamam oldu galiba yarın muayenem var inşallah güzel şeyler söyler.
Rize de değilim ama rizeliyimRize de olan var mı arkadaşlar
Bir de ben bu ilacı içiyorum uygun mudur
Memnun oldum o zaman hemşerimRize de değilim ama rizeliyim
Pişmiş nohutmu canım
Yani haşlanmamisYok cig nohut demişti kadın canım
Gayet normal ve her şey olması gerektiği gibi. Ultrason ile sata göre gebelik haftası arasında fark olabilir bu normal durumdur bir hafta önde ve ya bir hafta geride olabilir. 5-6 hafta arası kese görünür kese gözüktükten bir hafta 10 gün sonra bebek görünür sonrasında da kalp atışları gözükür karından bakılan usg ile.Ekim anneleri merhaba, ben bugün dr a gittim kese göründü ancak bebek görünürde yok dr bu durumun normal olduğunu söyledi 5+3 günlük diye yazıyor ultrason görüntüsünde.takip ettiğim program var 5+6 görünüyor orada da. Sizce bu durum normal mi? tedirgin oldum rahatlayamıyorum(sat 7 ocak 28 günde bir regli olurum)
Bebekler sandığımız kadar kırılgan değiller.. hiç bir sıkıntı olmamıştır. İçini ferah tutMerhaba kizlar. 6 haftalık hamileyim.ya az önce film izliyorduk bir anda şak diye silah sesi adam öldü ben çok irkildim ayağım elim ayağım boşaldı gibi bir korku oldu sonra moralim bozuldu. Eşim de hep böyle kaygılı mı olacaksın bir şey olmaz inşallah diyor. Ama ani korkunun tehlikeli oldugunu biliyorumsizce korkmali miyim
Insallah canim. Bu arada az önce okudum yorumunu ben de 5+5 haftalik hamileyim sat 8 ocak. Ancak yumurtlamam 18.gün gibi oldu ve hamile kaldigim gunu biliyorum. aslinda 5+1 hamile kaldigim güne göre ama esas kabul edilen sat imiş. benim de dün kese göründü sadece. 10 gün sonraya kalp atışına gel dediBebekler sandığımız kadar kırılgan değiller.. hiç bir sıkıntı olmamıştır. İçini ferah tut
Evet canım öyle demiştiYani haşlanmamis
Arkadaşlar bugün kalp atışını duyduk. Çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallahgözün aydın canım kaç haftaliksinhaftaliksin
Gözün aydın canım kaç haftaliksinArkadaşlar bugün kalp atışını duyduk. Çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım 7+2 yimGözün aydın canım kaç haftaliksin
Ben cumaya randevu aldım ama o zamana 6+4 olcam cokmu erkn olur acabaSağol canım 7+2 yim