2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de sanırım Ekim annesi olacağım daha yeni gebelik testleriyle öğrendim cuma günü kan vereceğim daha doktora da gitmedim🙂
Yaş 34
3. Çocuk 2 kızım var 🙏
Sat 25 Ocak
Tahmini doğum tarihi Ekim sonu uygulamalarda ama sezeryan olacağı için Ekim ayına yetişecek inşallah 🙏🙏
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar

Eklentiler

• IMG_20210217_153043.jpg
    IMG_20210217_153043.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar evde gebelik testi yapmistim pozitifti sağlık ocağında kan verdim beta hcg 179.5 cikti beni korkutan tsh 5,17 çıkmış bir problem olur mu bilginiz var mi daha dr sonuclari gosteremedim
Dahiliye doktoruna giderseniz düşürmek için ilaç verecektir. Hamilelikte TSH yükselmesi olabiliyor, doktor kontrolünde ilaç kullandıktan sonra endişe etmenize gerek yok.

Sat18.01.2021
İlk cocuk
Cinsiyet bilinmiyor
Tahmini doğum 25.10.2021 🤗🤗🤗
Hayırlı olsun canım, en kısa zamanda eklerim ♥️🙏
Kızlar çok şiddetli bulantı koku hassasiyeti var siz neler yaptınız
Canım ben ayva, elma, beyaz leblebi, kraker, çiğ badem denedim. Anlık hafifletiyor ama asla çare olmuyordu. Bunları bir dene istersen, inşallah sana iyi gelir.
Benide eklermisniz😊
Yaşım 26
Sat 16.01.2021
İlk gebeligim
Tahmini doğum 23.10.2021

Benide eklermisiniz
Sat 1 şubat
Ikinci gebelik
Tahmini doğum:11.10.2021

Ben de sanırım Ekim annesi olacağım daha yeni gebelik testleriyle öğrendim cuma günü kan vereceğim daha doktora da gitmedim🙂
Yaş 34
3. Çocuk 2 kızım var 🙏
Sat 25 Ocak
Tahmini doğum tarihi Ekim sonu uygulamalarda ama sezeryan olacağı için Ekim ayına yetişecek inşallah 🙏🙏
Hayırlı olsun hanımlar, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun ♥️🙏en kısa zamanda eklerim, not aldım ♥️🙏
Merhaba hanımlar
Doktordan geldim. Kalp atışları gördük. Ger şey yolunda 6+1 bugün
Maşallah ya darısı bize 😍sağlıkla büyüsün miniğin canım

Kızlar eczaneden prilam aldım, eczacı tok 1tane iç dedi. Arkadaşıma da aç demişler. Nasıl kullanmam lazım acaba? Prospektüste iki tane filan yazıyor gece yatmadan

Ben kalp atışını duyduktan sonra (7+4)doktor 1 ay sonra gel dedi. Sizler ne kadar sonra gittiniz acaba ?

Yaş 34
3. Çocuk 2 kızım var 🙏
Sat 25 Ocak
Benim de böyleydi regl günüm baya belirginleşti hemen kana gittim 🥰 hayırlı olsun sanada 🥰

Ben kalp atışını duyduktan sonra (7+4)doktor 1 ay sonra gel dedi. Sizler ne kadar sonra gittiniz acaba ?
Normalde ilk haftalar 2 haftada bir kontrol iyidir. Sonrasında aylık kontrol yapılır. 1 ay çok uzun süre bence 3 hafta daha idealdir diye düşünüyorum

Gözün aydın canım. Karındanmi duyuldu kalp atışı
Teşekkür ederim hepinize darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Evet karından gördük dr görmeyi beklemiyordu ama minicik kalbi ekranda yanıp sönüyordu sesini daha net duymadık biraz arka duvarda dedi o yüzden net ekmedi ama yine de az da olsa duyduk sesini.

Ekim anneleri merhaba, ben bugün dr a gittim kese göründü ancak bebek görünürde yok dr bu durumun normal olduğunu söyledi 5+3 günlük diye yazıyor ultrason görüntüsünde.takip ettiğim program var 5+6 görünüyor orada da. Sizce bu durum normal mi? tedirgin oldum rahatlayamıyorum 🙈 (sat 7 ocak 28 günde bir regli olurum)

Kızlar çok şiddetli bulantı koku hassasiyeti var siz neler yaptınız
Ben insagramda bı fenomenden görmüştüm hamileyken midesi çok bulaniyormus bı takipçisi demiştik 1 tane nohut yut kadın demiş sonra paylaştı gerçekten anında bulantım gitti yani piskolojikmi bilmiyorum ama benim bulantım gitti demişti

Ekim anneleri merhaba, ben bugün dr a gittim kese göründü ancak bebek görünürde yok dr bu durumun normal olduğunu söyledi 5+3 günlük diye yazıyor ultrason görüntüsünde.takip ettiğim program var 5+6 görünüyor orada da. Sizce bu durum normal mi? tedirgin oldum rahatlayamıyorum 🙈 (sat 7 ocak 28 günde bir regli olurum)
Bende 6. Haftanın sonlarında olmam gerekirken 5+3 cıktı ultrasonda canım. Kese göründü bebek görünmedi. 10 gün sonra tekrar gidicem burda normal dediler. Bende tedirgin olmustum. Ama
Arastirma sonucu biraz rahatladım. Sende stres yapma inşallah görürüz bebeklerimizi😊

Bende 6. Haftanın sonlarında olmam gerekirken 5+3 cıktı ultrasonda canım. Kese göründü bebek görünmedi. 10 gün sonra tekrar gidicem burda normal dediler. Bende tedirgin olmustum. Ama
Arastirma sonucu biraz rahatladım. Sende stres yapma inşallah görürüz bebeklerimizi😊
Kızlar bırsey soracağım bende de ultrason kağıdında 5w5d yazıyor ama doktor 5 haftalık demıstı neden

Teşekkür ederim hepinize darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Evet karından gördük dr görmeyi beklemiyordu ama minicik kalbi ekranda yanıp sönüyordu sesini daha net duymadık biraz arka duvarda dedi o yüzden net ekmedi ama yine de az da olsa duyduk sesini.
Bende cuma 6+4 olcam ins bizde duyriz

Bende haftaya carsamba kalp atışı için gidecegım 7+2 de galıba. Burda da ılk aylarda ayda iki defa kontrol oluyor 3 aydan sonra ayda bir oluyor sanırım
Kalp atışına kadar her hafta gittim duyunca 1 ay sonra dedi çok uzun gibi geldi bana da normal mi diye merak ettim

X