- 14 Mart 2019
- 8
- 22
- 37
Ben de 5+5deyim, benim de bulantım yok şükür sadece ayakta kalınca biraz ağrım oluyor, 5+1de karından kese görünmedi, bugun 5+5 sadece kese göründü, sizin kese ya da kalp atımı göründü müMide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
Merhaba, yolk sac boş gebelik ihtimalini ortadan kaldırıyor. kısa süre sonra bebiş görünüyor ❤ benim geçen hafta kese ve yolk sac görünmüştü. Çok şükür bu hafta miniği de kalp sesini de duyduk ❤İyi akşamlar kızlar . Bugün bir makalede kese de yolk ve saç varsa bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş . Bu konuda bilginiz varmı ???
Canım neler denedin? Ona göre içinde olmayanlar varsa bildiklerimizi yazalımKızlar bulantı için doğal ne varsa denedim, fayda etmiyor.Çok açım ama yemek yiyemiyorum, yüzüm bembeyaz ruh gibiyim. Önerisi olan var mı ya, gerçekten sinirden ağlıyorum.
7+2 deyim bugüne kadar bulantım olmadı bugün biraz vardı ama kusacak gibi değil içten içe bulantı hissi vardı akşama kadar da sürdü şuan yok :)Mide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
Canm kacınca hafta kalp atışını duyabiliyorlarArkadaşlar kalp atışını aldık çok şükürDarısı tüm isteyenlere
Bende en son geçen Pazartesi gittim tam 5 haftalıktı karından kese gözüktü sadece. Bir hafta sonra gel dedi Yarın gideceğim kısmetse bakalım kalp atışları be bebeği görebilmek için.Ben de 5+5deyim, benim de bulantım yok şükür sadece ayakta kalınca biraz ağrım oluyor, 5+1de karından kese görünmedi, bugun 5+5 sadece kese göründü, sizin kese ya da kalp atımı göründü mü
Genelde 6 hafta dolduğunda karından kalp atışları duyulur. Ama bu sata göre değil bebeğin gelişimine göre yani mesela geç döllenme olduysa sata göre 6 haftalık olmana rağmen kese 5 haftalık olabilir o zaman gözükmez bir hafta daha beklemen gerekirCanm kacınca hafta kalp atışını duyabiliyorlar
Geçmiş olsun , inşallahdinleniyorum bol bol
Benim de kesildi çok şükürBende öyle, inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, bugün daha iyi benim iyice kesildi
Bende 5+5 im Benimde başlamadı 7.haftada başlar diye düşünüyorum sabahları bulanıyor ama açlıktanMide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
Bana da iki embriyo transfer edildi. Doktor Pazartesi çağırdı. Zor bekliyorumAy bana da iki embriyo transfer edildi .Ben daha keseyi görmeye gitmedim .Kese ve kalp atışına birlikte gideceğim ama çok merak ediyorum ikiz mi diye .
Merhaba. Senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallahKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Herkesin gebeliği hayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Allahbugün dr gitim 5 buçuk haftalık dedi keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi normal mi acaba
Ancak yaşayanlar anlar ne kdr güzel aciklamissinz ..Düşükten sonra 1 ay bekledik, 3 ay sonra hamile kaldım. O arada çok stres yapmıştım, umutsuzca hamile olmayı istiyordum. Ama dünya/evren/düzen böyle işlemiyormuş. Ne zaman ki hayırlısı olsun, hayırlı zamanda olsun dedim, teslimiyet haline bürünmeye başladım ve stresi bıraktım o ay hamile kaldım. Naçizane söylüyorum. Üzerinden zaman geçtikten hem de çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçirdikten sonra konuşması kolay. Ama yaşarken zordu, bir anım bir anımı tutmuyordu. Elimden geldiğince çabaladım. Ama insanız, hata yapmamak mümkün değil. Çok şükür oğluma kavuştum. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse. Darısı başınıza. Umarım sorunsuz bir şekilde hamile kalır, doğum yapar ve sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz.
Sizinle günümüz aynı ben geçen perşembe kese gördüm kalp atışı için 1 marta randevu verdi.. umarım sağlıkla ilerler sürecinizSelamlar bende Ekim annesiyim.. Adet: 8 Ocak , 5 Hafta 5 günlügüm :) , Yas 34 , İkinci cocugum.. Geçen gittim bende keseyi çok net gördük 10 gun sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını duyalım.. Birde bir dünya test istedi saglik ocagından.. Şuanlik sorun yok çok şükür..