2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Mide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
Ben de 5+5deyim, benim de bulantım yok şükür sadece ayakta kalınca biraz ağrım oluyor, 5+1de karından kese görünmedi, bugun 5+5 sadece kese göründü, sizin kese ya da kalp atımı göründü mü

İyi akşamlar kızlar . Bugün bir makalede kese de yolk ve saç varsa bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş . Bu konuda bilginiz varmı ???
Merhaba, yolk sac boş gebelik ihtimalini ortadan kaldırıyor. kısa süre sonra bebiş görünüyor ❤ benim geçen hafta kese ve yolk sac görünmüştü. Çok şükür bu hafta miniği de kalp sesini de duyduk ❤

Ben de 5+5deyim, benim de bulantım yok şükür sadece ayakta kalınca biraz ağrım oluyor, 5+1de karından kese görünmedi, bugun 5+5 sadece kese göründü, sizin kese ya da kalp atımı göründü mü
Bende en son geçen Pazartesi gittim tam 5 haftalıktı karından kese gözüktü sadece. Bir hafta sonra gel dedi Yarın gideceğim kısmetse bakalım kalp atışları be bebeği görebilmek için.
ama ben şuna inanıyorum ki 8 haftadan önce gidince boşuna stres oluyoruz. Kafa karışıyor.
Benim bir önceki gebeliğimde 8. Haftamda gitmiştim ilk kontrole ve bir hafta geriden geliyordu. Geç döllenme durumu olmuştu.
böyle şeyler olabiliyor

Canm kacınca hafta kalp atışını duyabiliyorlar
Genelde 6 hafta dolduğunda karından kalp atışları duyulur. Ama bu sata göre değil bebeğin gelişimine göre yani mesela geç döllenme olduysa sata göre 6 haftalık olmana rağmen kese 5 haftalık olabilir o zaman gözükmez bir hafta daha beklemen gerekir

Kızlar youtube da anne tv var .Ceyda Düvenci ve hamilelik koçu aynı zamanda ebe olan Ayşe öner beraberliğinde hafta hafta hamilelik videoları çekmişler.Beslenme önerileri ,dikkat edilmesi gereken durumlar ,bulantı (5haftadaydı) durumunda neler yapılabilir , tavsiye ve bilgilendirici içerikler var .Bir bakın isterseniz.

Merhaba. Senin de gebeliğin hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah
Çok normal 5 haftalıkken ancak kese gözükür. Bende de aynı şekilde oldu 5 haftalıktı kese göründü 10 gün önce yarın tekrar gideceğim kalp atışları için

Ancak yaşayanlar anlar ne kdr güzel aciklamissinz ..
Guzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum size de sağlıklı doğumlar diliyorum..
Rabbim tüm evlatları korusun

Sizinle günümüz aynı ben geçen perşembe kese gördüm kalp atışı için 1 marta randevu verdi.. umarım sağlıkla ilerler süreciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…