- 21 Kasım 2018
- 645
- 910
- 34
Kan değeri artışın nasıldı ?Bende gördim fakat dr bana 2 kese demedi o yuvarlak içine aldığını kese dedi
Gerçi ikiz keseyle belli oluyor ama artışla ikizi olanlarda var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan değeri artışın nasıldı ?Bende gördim fakat dr bana 2 kese demedi o yuvarlak içine aldığını kese dedi
Gece yatmadan 2 tane. Toplamda 4 taneye kadar içebiliyorsun canımHayır olsun canım, not aldım en kısa zamanda ekleyeceğim
Ben 2 hafta sonra gideceğim doktora ama kendim eczaneden alıp içsem bir zararı olur mu ya? Bende çok zorlanıyorum
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm 2 düşük olunca hemen niye tüp bebeğe yöneliyorsun canım ya doktor mu önerdi? Sen hamile kalabiliyorsun, demekki sorun başka şeyde. Belki pıhtılaşma vardır, ona baktırdın mı?
Canım böyle kanama alanları olup doğum yapan çok kişi var. Biraz dinlenmen ve ilaçlarını kullanman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim bir komşum şiddetli kanama ile gitti 2 aylıkken, ilaçla dinlenme ile şuan sapasağlam. Geçmiş olsun kendini yorma
Yaaa çok güzel bişey bu maşallaahbenim de tahmini doğum 2 Ekim, benim fasulye de böyle olmuştur şimdi aay
Bende öyleyim, hiç yataktan çıkmak istemiyorum. Uyusam, uyusam ve şu mide bulantısı dönemi geçse keşke.
Merhabalar canım, aramıza hoş geldin güzel duaların için teşekkürler, amiiin en kısa zamanda ekliyorum canım, not aldım
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah not aldım en uygun zamanda ekleyeceğim canım.
Baya da yükselmiş ya doktordan iyi bilecek değiliz de sanki iki kese gibi yaŞöyleydi canım 198.96 dı cuma pazartesi verdiğim 1138 olmuştu 2 kez verdim beta zaten sonrada dr gerek kalmadı demişti
Hahhahha bende diyorum ki olsa söylerdi deniz dr göremedi sen mi gördün diyorum ama ne bilim tuhaf yaBaya da yükselmiş ya doktordan iyi bilecek değiliz de sanki iki kese gibi ya
Hayırlı olsun inşallah darısı başımıza sat tarihiniz neydi benimde kalp atisi için Perşembe kontrolum.var inşallah duyabilirim benim sat 27aralik. Gittiğimde 7+4te olucam duyabilirim insallahEki Görüntüle 2783741 Bebito göründüüüğğğ Allah isteyen herkese nasip etsin yaa çok çok güzel Fasulye kadar olmuş bebitom vajinal baktı yine daha iyi görmek için ama olsun gümbür gümbür atıyordu kalbi heyecandan elim ayağım titredi
Ben geçen 3 kase içtim, sonra ondan da bulandımKızlar çare tarhana çorbası günlerdir herşeyden midem bulanıyor herşey kokuyordu... Tarhana çorbası iç diye önerdiler o kadar rahatlattı ki umarım sizlere de iyi gelir
Bana da iki kese var gibi geldi ama hadi hayırlısıŞu yuvarlak içine aldığı keseymiş dr öyle söyledi de diğeri de yuvarlak o ne ki bakın hemen yanında
Eki Görüntüle 2784459
Yarın gidip aile hekiminden isteyeceğim canım.Gece yatmadan 2 tane. Toplamda 4 taneye kadar içebiliyorsun canım
Cidden ya biz tuhafız ya dr kız inşallah vardır yaaaaBana da iki kese var gibi geldi ama hadi hayırlısı
Evet benim iki düşük ard arda oldu. İlk gebeliğim normal sağlıklı oldu aradan 6 sene sonra 2. Bebek düşündüm hemen hamile kaldım ama kalbi durdu sonra yine aynısı sonra sağlıklı bir gebelik ve doğum oldu çok şükürAyy canim moral bozma degil de iste bi umutlanmistm
2 düşük ard arda mi oldu
Benim de yeni idi daha dr a gidecektm birden kanama ile gitti
Sonrasında da kürtaj iste ..Rabbim kimseye yaşatmasın herkese dilediğini versin inşallah
canım uymuyor o ya ablamın iki kızına da erkek dedi o takvimKızlar çin takvimi uygulayıp doğru yada yanlış çıkan var mı? İlk çocuğumda doğru çıkmıştı oğlum oldu. Şimdi bakıyorum gerçek yaşıma göre kız çin yaşıma göre erkek çıkıyor siz baktınız mı
Bulantılardan çok çektim bende zamanında ne yaparsan yap fayda etmiyor. Biraz maden suyu ve ayva midemi rahatlatıyordu Benim. Bu hamileliğimde henüz öyle bulantı başlamadı inşallah da olmaz. Allah yardımcın olsunKuzum kadın doğuma gitmeme daha 2 hafta var. Aile hekimine gitsem acaba ilaç verir mi? İnan hiçbir yiyecek iyi gelmiyor. Üstelik bulantımı geçirsin diye onları yemekten de tiksindim 7+3üm canım.
Daha erken. Genelde 6. Hafta dolduğunda başlıyor yoğun bulantılar. İnşallah olmaz gerçekten berbat birşey. Gebeliğin en çekilmezi.Mide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
Benim 5.haftada başladı. İnşallah senin olmaz canım.Mide bulantılarınız başladımı başlayanlar ne zaman başladı 5+5 deyim hiçbir bulantı kusma bişeyden tiksinme yok
İnşallah hayırlısı olsun canımCidden ya biz tuhafız ya dr kız inşallah vardır yaaaa
Benim erkek gözüküyor takvime göre. Kesede solda, herkes kız diyor. Bakalım ne çıkacak.Kızlar çin takvimi uygulayıp doğru yada yanlış çıkan var mı? İlk çocuğumda doğru çıkmıştı oğlum oldu. Şimdi bakıyorum gerçek yaşıma göre kız çin yaşıma göre erkek çıkıyor siz baktınız mı
Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz senin bulantın, olursa da hafifçe geçer gider inşallah. Allah tüm gebelere, annelere yardım etsin.Bulantılardan çok çektim bende zamanında ne yaparsan yap fayda etmiyor. Biraz maden suyu ve ayva midemi rahatlatıyordu Benim. Bu hamileliğimde henüz öyle bulantı başlamadı inşallah da olmaz. Allah yardımcın olsun
Evet canım bence de gayet iyi yükselmiş üç günde .söylemeyi unutmuş olamaz dimiŞöyleydi canım 198.96 dı cuma pazartesi verdiğim 1138 olmuştu 2 kez verdim beta zaten sonrada dr gerek kalmadı demişti
Benm erkek gözüküyor oğlumda da erkekti şimdide erkek bakalım ne çıkacak doğrusuKızlar çin takvimi uygulayıp doğru yada yanlış çıkan var mı? İlk çocuğumda doğru çıkmıştı oğlum oldu. Şimdi bakıyorum gerçek yaşıma göre kız çin yaşıma göre erkek çıkıyor siz baktınız mı