Kalp atışı için haftaya gideceğim. Tup bebek oldugu için aslında haftası fln belli ama kesenin boyutunu da normaldir herhalde. Bi sorun olsaydı söylerdi doktorum. Bebek de yukarıda görünüyor sankiölçü almamis sanirim.ölcü alininca kesenin icinde çubuk seklinde isaret oluyo.6+4 mü dedi size kalp atisini duydunuz mu?
30+kese çapı bolu 7 yapacaksın canımKizlar kese boyutuna göre gebelik haftasini hesaplayan bi arkadas vardi. Buralarda mı acaba? Bi de benim bebegimi hesaplasa. Ben de bgn keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı insallah.
Bebek içinde var ışık gibi parlayan şey bebek. Kese içinde üst kısımda bebeğiniz maşallah sağlıkla kucağınıza alın. Ama kaç milimetre göremedim ben de.Kac cm oldugu nerede yazıyor. Ben göremedim. 6 hafta 4 gun yaziyor ama kesenin boyutunu merak ediyorum. Bir de bebek görünüyor mu sizce?
Benim de tüp bebek. İnş sağlıkla kucaklarımıza alalım hepimiz.Kalp atışı için haftaya gideceğim. Tup bebek oldugu için aslında haftası fln belli ama kesenin boyutunu da normaldir herhalde. Bi sorun olsaydı söylerdi doktorum. Bebek de yukarıda görünüyor sanki
Alırım ama eşime izin vermedikleri için gidemiyoruzDaha erkene alamıyor musun peki
2 haftadan önce gitmem mümkün değil kuzum keşke gidebilsem. Eşime izin vermiyorlar, benimde tek gitmem mümkün değil.Canım kadın doğum dışında diğer doktorlar hamilelik durumunda neyi ne kadar yapacaklarını bilemiyebiliyorlar. Bulunduğun yerde doktora gitmenin zor olduğunu söylediğini hatırlıyorum ama bence randevunu erkene alıp doktora danış. Bu şekilde iki hafta geçirmek de kolay olmaz.
Ultrason ölçümü satı tutmayan başka kişiler de oldu grupta. Şimdiye kadar bir problem yaşayanını duymadım. Henüz çok küçük, böyle olması normaldir diye umuyorum. İçinizi rahat tutun. Hamileliğin yarısı böyle beklemelerle geçiyor zaten. O yüzden endişeye çok kapılmamaya çalışın ve dua edin bebeğinizi sağlığı için.
Deneyeyim canım teşekkür ederim.Ekşi elma öneririm
Ben doktor değiştirdiğim için numara yok şuan, yeni doktora gideceğim ilk kez. Aile hekimine soracağım artık, iyi değilim çünküCanım doktorun telefon numarası falan var mı, arayıp danış istersen. Gebelik için verilen ilaçlar belli zaten. Seninki de bulantı için sadece. Aslında eczaneye bile sorsan onlar da verir. Bence daha fazla direnme. Ara doktoru sor canım. Allah şifa versin
Gideyim yarın sabah zor durumdayım çünkü, dayanamıyorumCanım ben doktordan bulantı için ilaç istemiştim ama konuşurken unuttu. Bennde gidip aile hekimine yazdırdım prilam'ı. Kenarda duruyor şimdilik, ihtiyacım olunca kullanmayı düşünüyorum.
27 günde bir regl oluyorum ben. Evet ben 5 beklerken doktor öyle deyince baya şaşırdım bir sorun mu var acaba diye ama normal dedi
Kesinlikle öyle belki de gereksiz strese sokuyorlar biziAdet döngülerinizdendir. Şu an bir gün , beş gün farkı mühim değil. Önemli olan gelişimin güzel devam etmesi. Biz ince hesaplamaları bilemiyoruz tabii, iyi ki ultrason var.
Ayrıca yerleştiği yer orta değil de sağ - sol olmuşsa ne olmuş, önemli bir şey değilse ( Doktora diyorum) niye söyleyip anneyi geriyorsun.
Tekrar tebrikler
Silik çizgi var belli canım kan testi ver en kısa süredeKızlar 1 gün gecikme ile testim. Sabah ilk ilk idrarla yapmadm. 5 dk içinde çıktı. Sizce bebiş var mı
Bu akşam acile gidicem inşallah vardır canmSilik çizgi var belli canım kan testi ver en kısa sürede
Ay bana da iki embriyo transfer edildi .Ben daha keseyi görmeye gitmedim .Kese ve kalp atışına birlikte gideceğim ama çok merak ediyorum ikiz mi diye .Hayır 2 tane olsa dr söylerdi dimi 2 tane diye atayım mı size görüntüyü
Canım inşallah allah gönlüne göre verirAy bana da iki embriyo transfer edildi .Ben daha keseyi görmeye gitmedim .Kese ve kalp atışına birlikte gideceğim ama çok merak ediyorum ikiz mi diye .
Hadi inşallah bizi de haberdar etBu akşam acile gidicem inşallah vardır canm
Evet yanında bir yuvarlak daha var .Şu yuvarlak içine aldığı keseymiş dr öyle söyledi de diğeri de yuvarlak o ne ki bakın hemen yanında
Eki Görüntüle 2784459
Tabiki seve seveHadi inşallah bizi de haberdar et