Teşekkür ederim saolunHayır olsun canım, not aldım en kısa zamanda ekleyeceğim
Ben 2 hafta sonra gideceğim doktora ama kendim eczaneden alıp içsem bir zararı olur mu ya? Bende çok zorlanıyorum
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm2 düşük olunca hemen niye tüp bebeğe yöneliyorsun canım ya doktor mu önerdi? Sen hamile kalabiliyorsun, demekki sorun başka şeyde. Belki pıhtılaşma vardır, ona baktırdın mı?
Canım böyle kanama alanları olup doğum yapan çok kişi var. Biraz dinlenmen ve ilaçlarını kullanman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim bir komşum şiddetli kanama ile gitti 2 aylıkken, ilaçla dinlenme ile şuan sapasağlam. Geçmiş olsun kendini yorma
Yaaa çok güzel bişey bu maşallaahbenim de tahmini doğum 2 Ekim, benim fasulye de böyle olmuştur şimdi aay
Bende öyleyim, hiç yataktan çıkmak istemiyorum. Uyusam, uyusam ve şu mide bulantısı dönemi geçse keşke.
Merhabalar canım, aramıza hoş geldingüzel duaların için teşekkürler, amiiin en kısa zamanda ekliyorum canım, not aldım
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahnot aldım en uygun zamanda ekleyeceğim canım.
Canım çok geçmiş olsun rabbim bekletmeden hemencecik sağlıkla gene versin.Arkadaşlar haftasonu lekelenmem olmuştu, bugünn iyice kırmızı oldu. Düşük yapıyormuşum. Beni listeden çıkarabilirsiniz çok üzücü ama malesef. 1 düşük 1 diş gebelikten sonra 1 düşük daha yasamis oldum. Artık incelenecek durumum ve tüp bebeğe yönelicez. Umarım hepiniz sağlıkla alırsıniz babekleriınızı kucağınıza. Sağlıcakla kalin.
Canım geçmiş olsun kendini üzme vardır bir hayır rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere deArkadaşlar haftasonu lekelenmem olmuştu, bugünn iyice kırmızı oldu. Düşük yapıyormuşum. Beni listeden çıkarabilirsiniz çok üzücü ama malesef. 1 düşük 1 diş gebelikten sonra 1 düşük daha yasamis oldum. Artık incelenecek durumum ve tüp bebeğe yönelicez. Umarım hepiniz sağlıkla alırsıniz babekleriınızı kucağınıza. Sağlıcakla kalin.
Tokluk hissini unuttum gerçekten. Yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum.Yemek yemek istemiyorum şu içmek istemiyorum sıcak soğuk yiyecek içecek kokusu olan hic birsey, sanırım ölücem bu gidişle oksijen ile ne kadar yaşarım dersiniz
Betan iyi çıkmış canım büyük ihtimal gözükür, hayırlı olsunGünaydın arkadaşlar. Bat 11 şubattı ama kanı gecikmeden birkaç gün sonra vermek istedim. Dün sonunda kan verdim sonucum 4207 çıktı. Sizce cuma günü doktora gitsem karından kese görünür mü?
Canım sen bence dr danış ve bir ilaç al birde onun yanısıra meyve iyi gelmiyor mu bulantına yoğurtlar var meyveli falan ben onlardan yiyorum midemi çok rahatlatıyor kıyamam ya kaç haftalıktı canım srninKızlar bulantı için doğal ne varsa denedim, fayda etmiyor.Çok açım ama yemek yiyemiyorum, yüzüm bembeyaz ruh gibiyim. Önerisi olan var mı ya, gerçekten sinirden ağlıyorum.
Merhaba, bende de biraz kahverengi leke oldu progestana başladım, inşallah kesilirTeşekkür ederim. Kahve rengi akıntım oldu benim ilk gebeligimde düşük riskim olmuştu ve 31 haftalık doğum yapmıştım. Böyle bir öyküm olduğu için başlayalim zararı olmaz dedi. Umarım geçer
GörünürGünaydın arkadaşlar. Bat 11 şubattı ama kanı gecikmeden birkaç gün sonra vermek istedim. Dün sonunda kan verdim sonucum 4207 çıktı. Sizce cuma günü doktora gitsem karından kese görünür mü?
Merhaba, lekelenme bende de var ama çok az damla damla, inşşalah bebişlerimize kavuşuruzCanım ben iki doktora gittim bana da bu ilacı verdiler ama her İkisi de bu ilacın da iğnenin de bilimsel olarak düşüğü engellediğine dair hiçbir kaynak olmadığını söyledi yani düsük olacaksa olur bunları kullanmak engellemez sadece hormon takviyesi olarak veriyoruz dedi. İçime sinmedi araştırdım üsenmedim Banu çiftçinin bu konuyla ilgili makalesini okudum o da aynı şeyi söylüyor bilimsel olarak düşüğü engelleyen bi ilaç değil. Demem o ki eğer bebek tutunmuşsa leke de olsa kanama da olsa riskli olmasına rağmen düsük olmuyor. Bende de lekelenme oluyor insallah her şey yolunda gider ve bu süreci atlatırız.
Kuzum kadın doğuma gitmeme daha 2 hafta var. Aile hekimine gitsem acaba ilaç verir mi? İnan hiçbir yiyecek iyi gelmiyor. Üstelik bulantımı geçirsin diye onları yemekten de tiksindimCanım sen bence dr danış ve bir ilaç al birde onun yanısıra meyve iyi gelmiyor mu bulantına yoğurtlar var meyveli falan ben onlardan yiyorum midemi çok rahatlatıyor kıyamam ya kaç haftalıktı canım srnin
İnsallah canım sağlıklaMerhaba, lekelenme bende de var ama çok az damla damla, inşşalah bebişlerimize kavuşuruz
Önemli olan ultrason ölçümü canım 5+3 te keseyi görüp bebeği görememesi cok normal asıl görse sürpriz oluyorKızlar dün doktor kontrolüm vardı ultrason ölçümüne göre 5+3 çıktım ama sata göre 6 haftanın sonlarında olmam gerekiyordu. Doktor geç döllenme olabilir normal dedi. Kese göründü ama bebek yoktu. Kese ölçümü 13mm. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İnşallah ozaman görürürüz dedi. Sizce normal mi. Çok endişeleniyorum .
Aile hekimi de verir diye düşünüyırum ama kadın doğumun vermesi daha sağlıklı olur sanki ay o derece mi yaaa benimde en korktuğum şey o yaKuzum kadın doğuma gitmeme daha 2 hafta var. Aile hekimine gitsem acaba ilaç verir mi? İnan hiçbir yiyecek iyi gelmiyor. Üstelik bulantımı geçirsin diye onları yemekten de tiksindim7+3üm canım.
Belki boş gebelikde olabilir 10 gün sonra görücez belli olacak dedi panik oldum açıkçası bendeÖnemli olan ultrason ölçümü canım 5+3 te keseyi görüp bebeği görememesi cok normal asıl görse sürpriz oluyor
Kendi başıma alıp içmekte istemiyorum, doktor tavsiye etmeden. Öylece sürünüyorum, Tokluk nedir unuttum resmenAile hekimi de verir diye düşünüyırum ama kadın doğumun vermesi daha sağlıklı olur sanki ay o derece mi yaaa benimde en korktuğum şey o ya
Geçmiş olsun , inşallahMerhaba, bende de biraz kahverengi leke oldu progestana başladım, inşallah kesilir
Ya kıyamam doktora ne zaman gidecektin canim bulantı için ilaç yazar rahatlarsın inşallahKızlar bulantı için doğal ne varsa denedim, fayda etmiyor.Çok açım ama yemek yiyemiyorum, yüzüm bembeyaz ruh gibiyim. Önerisi olan var mı ya, gerçekten sinirden ağlıyorum.