2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım böyle kanama alanları olup doğum yapan çok kişi var. Biraz dinlenmen ve ilaçlarını kullanman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim bir komşum şiddetli kanama ile gitti 2 aylıkken, ilaçla dinlenme ile şuan sapasağlam. Geçmiş olsun kendini yorma 🙏♥️

Böyle mesajlar insanı çok rahatlatıyor teşekkür ederim destekleriniz için . Allah size de şifa versin en kısa zamanda mide bulantılarınız iyileşir sağlıklı sıkıntısız bir gebeliğiniz olur umarım 🙏🏻

Kuzum kadın doğuma gitmeme daha 2 hafta var. Aile hekimine gitsem acaba ilaç verir mi? İnan hiçbir yiyecek iyi gelmiyor. Üstelik bulantımı geçirsin diye onları yemekten de tiksindim :KK43: 7+3üm canım.
Canım kadın doğum dışında diğer doktorlar hamilelik durumunda neyi ne kadar yapacaklarını bilemiyebiliyorlar. Bulunduğun yerde doktora gitmenin zor olduğunu söylediğini hatırlıyorum ama bence randevunu erkene alıp doktora danış. Bu şekilde iki hafta geçirmek de kolay olmaz.
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı ultrason ölçümüne göre 5+3 çıktım ama sata göre 6 haftanın sonlarında olmam gerekiyordu. Doktor geç döllenme olabilir normal dedi. Kese göründü ama bebek yoktu. Kese ölçümü 13mm. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İnşallah ozaman görürürüz dedi. Sizce normal mi. Çok endişeleniyorum .
Ultrason ölçümü satı tutmayan başka kişiler de oldu grupta. Şimdiye kadar bir problem yaşayanını duymadım. Henüz çok küçük, böyle olması normaldir diye umuyorum. İçinizi rahat tutun. Hamileliğin yarısı böyle beklemelerle geçiyor zaten. O yüzden endişeye çok kapılmamaya çalışın ve dua edin bebeğinizi sağlığı için.

Tebrikler öncelikle... Çok özel olmazsa ( Sat tarihlerimizi yazıyoruz aslında ) kaç günde bir regl olurdunuz? Yourduedate diye bir web sayfası var, oraya ekstra bilgi olarak kaç ayda bir regl olduğunuzu da giriyorsunuz ve bir tarih çıkarıyor diğer bir çok web sayfasından farklı. İngilizce ama anlarsınız. Luteal faz dönemini 14 te bırakıyor otomatik. Sağlama yapmak istiyorum, doktor sizi düzeltmiş hayır 4 + 1 demiş , sanırım siz 5 bilirken. Sizdeki kesin bilgiyle programa daha çok inanacağım ☺️
27 günde bir regl oluyorum ben. Evet ben 5 beklerken doktor öyle deyince baya şaşırdım bir sorun mu var acaba diye ama normal dedi

Kizlar kese boyutuna göre gebelik haftasini hesaplayan bi arkadas vardi. Buralarda mı acaba? Bi de benim bebegimi hesaplasa. Ben de bgn keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı insallah.

Canım kadın doğum dışında diğer doktorlar hamilelik durumunda neyi ne kadar yapacaklarını bilemiyebiliyorlar. Bulunduğun yerde doktora gitmenin zor olduğunu söylediğini hatırlıyorum ama bence randevunu erkene alıp doktora danış. Bu şekilde iki hafta geçirmek de kolay olmaz.

Ultrason ölçümü satı tutmayan başka kişiler de oldu grupta. Şimdiye kadar bir problem yaşayanını duymadım. Henüz çok küçük, böyle olması normaldir diye umuyorum. İçinizi rahat tutun. Hamileliğin yarısı böyle beklemelerle geçiyor zaten. O yüzden endişeye çok kapılmamaya çalışın ve dua edin bebeğinizi sağlığı için.
Çok teşekkür ederim cevabınız için 😊

Kizlar kese boyutuna göre gebelik haftasini hesaplayan bi arkadas vardi. Buralarda mı acaba? Bi de benim bebegimi hesaplasa. Ben de bgn keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı insallah.
o internetteki bir bilgi kesinligi yok.cunku gunde kesesi 2 mm buyuyende var 1mm buyuyende.kesinligi yok oyizden yaniltmis olmayayim(o hesap 1mm buyumeye gore)

Cnm kaç cm ise 30 ile toplayıp 7 ye bölüyorsun.
Kac cm oldugu nerede yazıyor. Ben göremedim. 6 hafta 4 gun yaziyor ama kesenin boyutunu merak ediyorum. Bir de bebek görünüyor mu sizce?

Eklentiler

• 20210216_121841.jpg
    20210216_121841.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 76
Kac cm oldugu nerede yazıyor. Ben göremedim. 6 hafta 4 gun yaziyor ama kesenin boyutunu merak ediyorum. Bir de bebek görünüyor mu sizce?
ölçü almamis sanirim.ölcü alininca kesenin icinde çubuk seklinde isaret oluyo.6+4 mü dedi size kalp atisini duydunuz mu?

2 hafta sonra gideceğim canım, zaman nasıl geçecek bilmiyorum :KK43:
Canım doktorun telefon numarası falan var mı, arayıp danış istersen. Gebelik için verilen ilaçlar belli zaten. Seninki de bulantı için sadece. Aslında eczaneye bile sorsan onlar da verir. Bence daha fazla direnme. Ara doktoru sor canım. Allah şifa versin 😕

Kuzum kadın doğuma gitmeme daha 2 hafta var. Aile hekimine gitsem acaba ilaç verir mi? İnan hiçbir yiyecek iyi gelmiyor. Üstelik bulantımı geçirsin diye onları yemekten de tiksindim :KK43: 7+3üm canım.
Canım ben doktordan bulantı için ilaç istemiştim ama konuşurken unuttu. Bennde gidip aile hekimine yazdırdım prilam'ı. Kenarda duruyor şimdilik, ihtiyacım olunca kullanmayı düşünüyorum.

X