2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben iki doktora gittim bana da bu ilacı verdiler ama her İkisi de bu ilacın da iğnenin de bilimsel olarak düşüğü engellediğine dair hiçbir kaynak olmadığını söyledi yani düsük olacaksa olur bunları kullanmak engellemez sadece hormon takviyesi olarak veriyoruz dedi. İçime sinmedi araştırdım üsenmedim Banu çiftçinin bu konuyla ilgili makalesini okudum o da aynı şeyi söylüyor bilimsel olarak düşüğü engelleyen bi ilaç değil. Demem o ki eğer bebek tutunmuşsa leke de olsa kanama da olsa riskli olmasına rağmen düsük olmuyor. Bende de lekelenme oluyor insallah her şey yolunda gider ve bu süreci atlatırız.
İnşallah inşallah takdir etmişse Allah kucağımıza alacağımıza inanıyorum biz bize düşeni yaptıktan sonra gerisi takdiri ilahi

Yutmak tansiyon düşüklüğüne sebep olabiliyormuş o yüzden ben de fitil olarak alıyorum.
Yukarıda arkadaşın söylediği gibi kanama tehlikeli ama tek başına hiçbir şeyi göstermez. Benim arkadaşım da sizin gibi durum yaşadı progestan kullanınca geçti.
Dua edelim ki bebeğiniz genetik olarak sağlam bir döllenmeyle gerçekleşmiş olsun, o zaman Allahın izniyle hiçbir şey olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Anladım bende fitil olarak kullanayım o zaman teşekkür ederim ☺️

672DEFDC-122F-49E3-9186-F60BF2031609.jpeg
Bebito göründüüüğğğ😍 Allah isteyen herkese nasip etsin yaa çok çok güzel ❤️ Fasulye kadar olmuş bebitom vajinal baktı yine daha iyi görmek için ama olsun gümbür gümbür atıyordu kalbi heyecandan elim ayağım titredi 🥰

Psikolojimin böyle olması normal mi gerçekten emin olamıyorum. Bi ishalim bi kabız. Karnım sürekli ağrıyor sürekli. Sıkıntı olmasından korkuyorum ağrının.

Ağlıyorum sürekli ya sürekli. Bitmiş hissediyorum
İnşallah dediğin gibi geçici bişey olur en kısa sürede biter. İki gündür allahın gücüne gitmesin hayatı sorgulamaya başladım, dediğin gibi kabulleneme mi oluyor anlamadım. Ama benim ana sıkıntım ağrı ya. Ağrı bitirdi yordu beni.
O zaman bir doktora danis bence, en iyisini onlar bilir, zaman kaybetmeden sor cnm

Arkadaşlar ruh halim bitik durumda. Tükenmiş gibi hissediyorum. Midem yanıyor cayır cayır. Karnım sürekli ağrıyor,ağrıdan yoruldum bittim artık. Bitmiş tükenmiş durumdayım. Ben mi bukadar şiddetli geçiriyorum, sıkıntı sadece bende mi bilmiyorum 🤷‍♀️ . Rabbim sabır versin geçsin gitsin şu ruh halim ama çok kötüyüm çok.
Aynı durumdayım, 12. Haftadan sonra düzelmeyi bekliyorum. Umarım sağlıkla erişiriz o zamana.

Kızlar ne durumdasınız? Ben hiç iyi değilim ya:KK43:bulantılar iyice arttı. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Aç kalmayayım diye zorla yediğim şeyleri de kusuyorum. Sabah kahvaltı da yediğim iki üç zeytinle Bir dilim ekmeği de kustum. Kusunca rahatladı midem ama bu sefer yine açlık başladı. Sonra yine bulantıdan yiyemez oldum. 😔 Sabah kahvaltı hazırlamak, öğlen akşam yemek hazırlamak kabus gibi oldu artık. Mutfağa girmek, buzdolabını görmek dahi istemiyorum :KK43: sadece uyumak istiyorum o kadar.
Mide ağrısı sebebiyle sürekli bişiler yiyorum mecburen yediğim için de zorlanıyorum. Aşırı yorgunum, kolumu kaldırmak istemiyorum ben de böyle bir durumdayım. Doktor hepsine normal çok normal dedi. 23 saat falan uyumak istiyorum.

Merhaba kızlar 🌸

Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Sorunsuz ilerlesin her günümüz. Minikler de sağlıkla büyüsün 🌸🐣

Geç döllenme oldu, o yüzden keseyi geçen hafta gördük. Yarın kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin. 🙏

Yaş 26
Sat 28.12.2020
İlk çocuk ♥️
Doğum tarihi 04.10.2021 🌸
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar

Eki Görüntüle 2783741 Bebito göründüüüğğğ😍 Allah isteyen herkese nasip etsin yaa çok çok güzel ❤️ Fasulye kadar olmuş bebitom vajinal baktı yine daha iyi görmek için ama olsun gümbür gümbür atıyordu kalbi heyecandan elim ayağım titredi 🥰
Yaaa maşallah darısı başıma. Hala gitmedim doktora. Sizleri gördükçe sabırsızlanıyorum. Sanırım yarın gidip bakacam bende belki birşeyler görürüm.

Hayırlı olsun 😊🧿 Progestan neden başladı?
Teşekkür ederim. Kahve rengi akıntım oldu benim ilk gebeligimde düşük riskim olmuştu ve 31 haftalık doğum yapmıştım. Böyle bir öyküm olduğu için başlayalim zararı olmaz dedi. Umarım geçer 🙏🙏

Teşekkür ederim. Kahve rengi akıntım oldu benim ilk gebeligimde düşük riskim olmuştu ve 31 haftalık doğum yapmıştım. Böyle bir öyküm olduğu için başlayalim zararı olmaz dedi. Umarım geçer 🙏🙏
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben her ihtimale karşı herkese mi veriyorlar acaba diye merak ettim o yüzden sordum. Teşekkürler.

Tebrikler öncelikle... Çok özel olmazsa ( Sat tarihlerimizi yazıyoruz aslında ) kaç günde bir regl olurdunuz? Yourduedate diye bir web sayfası var, oraya ekstra bilgi olarak kaç ayda bir regl olduğunuzu da giriyorsunuz ve bir tarih çıkarıyor diğer bir çok web sayfasından farklı. İngilizce ama anlarsınız. Luteal faz dönemini 14 te bırakıyor otomatik. Sağlama yapmak istiyorum, doktor sizi düzeltmiş hayır 4 + 1 demiş , sanırım siz 5 bilirken. Sizdeki kesin bilgiyle programa daha çok inanacağım ☺️

Kızlar merhaba beni de ekler misiniz sat tarihim 11 Ocak. Bugün kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür 🙏 ama benim 5 hafta olması gerekirken 4 artı 1 dedi doktor. Bir de bir şey sormak istiyorum kese biraz sağa yerleşmiş ortada olmasını isteriz ama çok da sorun değil dedi doktor. Başına böyle bir şey gelen var mı korktum açıkçası Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar

Hayırlısı olsun. İnşallah bir sonraki ay rahatlıkla hamile kalırsınız.
Kürtajı nerede oldunuz? Ben de düşükten dolayı kürtaj oldum, sonra hamile kalabildim çok şükür. İşini iyi yapan doktorların olduğu yerde risk olduğunu düşünmüyorum. Belki fazla stres yapıyorsunuzdur.
Insallah canm düşük aniden oldugunda antepte idim Cengiz Gökçek devlet hastanesinde oldum siz ne kdr sure sonra hamile kaldiniz Dr bana 1 ay bekle dedi ama ben 4 Ay beklemiş oldum

Hayırlısı olsun hakkında moral bozma doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah
Ben 2 kere kürtaj oldum. Bir kere 8 haftalıktı kalbi durdu, diğeri 6 haftalıktı ikisinde de kürtaj oldum ama sonrasında sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kaldım. Kürtajdan sonra 2 kere regl oldum 3. Ayımda hamile kaldım sorunsuz
Seninde Allah gönlüne göre versin tez zamanda
Ayy canim moral bozma degil de iste bi umutlanmistm
2 düşük ard arda mi oldu
Benim de yeni idi daha dr a gidecektm birden kanama ile gitti :KK43:
Sonrasında da kürtaj iste ..Rabbim kimseye yaşatmasın herkese dilediğini versin inşallah

Arkadaşlar haftasonu lekelenmem olmuştu, bugünn iyice kırmızı oldu. Düşük yapıyormuşum. Beni listeden çıkarabilirsiniz çok üzücü ama malesef. 1 düşük 1 diş gebelikten sonra 1 düşük daha yasamis oldum. Artık incelenecek durumum ve tüp bebeğe yönelicez. Umarım hepiniz sağlıkla alırsıniz babekleriınızı kucağınıza. Sağlıcakla kalin.
:KK43:(( Allahım tez zamanda versin bebis

Insallah canm düşük aniden oldugunda antepte idim Cengiz Gökçek devlet hastanesinde oldum siz ne kdr sure sonra hamile kaldiniz Dr bana 1 ay bekle dedi ama ben 4 Ay beklemiş oldum
Düşükten sonra 1 ay bekledik, 3 ay sonra hamile kaldım. O arada çok stres yapmıştım, umutsuzca hamile olmayı istiyordum. Ama dünya/evren/düzen böyle işlemiyormuş. Ne zaman ki hayırlısı olsun, hayırlı zamanda olsun dedim, teslimiyet haline bürünmeye başladım ve stresi bıraktım o ay hamile kaldım. Naçizane söylüyorum. Üzerinden zaman geçtikten hem de çok şükür sağlıklı bir hamilelik geçirdikten sonra konuşması kolay. Ama yaşarken zordu, bir anım bir anımı tutmuyordu. Elimden geldiğince çabaladım. Ama insanız, hata yapmamak mümkün değil. Çok şükür oğluma kavuştum. Şimdi ikinciye hamileyim kısmetse. Darısı başınıza. Umarım sorunsuz bir şekilde hamile kalır, doğum yapar ve sağlıklı bebeğinize kavuşursunuz.

Yaş 27
İlk çocuk
Sat 11 Ocak
18 ekim 2021 Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar
Hayır olsun canım, not aldım en kısa zamanda ekleyeceğim 🌹🙏
O çok fena başladı prilam içeceğim bu geceden itibaren 😔
Ben 2 hafta sonra gideceğim doktora ama kendim eczaneden alıp içsem bir zararı olur mu ya? Bende çok zorlanıyorum :KK43:
Arkadaşlar haftasonu lekelenmem olmuştu, bugünn iyice kırmızı oldu. Düşük yapıyormuşum. Beni listeden çıkarabilirsiniz çok üzücü ama malesef. 1 düşük 1 diş gebelikten sonra 1 düşük daha yasamis oldum. Artık incelenecek durumum ve tüp bebeğe yönelicez. Umarım hepiniz sağlıkla alırsıniz babekleriınızı kucağınıza. Sağlıcakla kalin.
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm :KK43:2 düşük olunca hemen niye tüp bebeğe yöneliyorsun canım ya doktor mu önerdi? Sen hamile kalabiliyorsun, demekki sorun başka şeyde. Belki pıhtılaşma vardır, ona baktırdın mı?
Doktor kese etrafında kanama olduğunu söyledi kalp atışını ilk defa duyduk çok güzel bir duyguydu . Ama kalp atışını duyduktan sonra düşük ihtimali daha çok üzüyor insanı lekelenmem çok koyulaştı üzücü bir durum Doktor progestan 200 mg verdi . Fitil gibi mi kullanmak daha iyi yutmak mı
Canım böyle kanama alanları olup doğum yapan çok kişi var. Biraz dinlenmen ve ilaçlarını kullanman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Benim bir komşum şiddetli kanama ile gitti 2 aylıkken, ilaçla dinlenme ile şuan sapasağlam. Geçmiş olsun kendini yorma 🙏♥️
Eki Görüntüle 2783741 Bebito göründüüüğğğ😍 Allah isteyen herkese nasip etsin yaa çok çok güzel ❤️ Fasulye kadar olmuş bebitom vajinal baktı yine daha iyi görmek için ama olsun gümbür gümbür atıyordu kalbi heyecandan elim ayağım titredi 🥰
Yaaa çok güzel bişey bu maşallaah🙏😍benim de tahmini doğum 2 Ekim, benim fasulye de böyle olmuştur şimdi aay😍🙏♥️
Mide ağrısı sebebiyle sürekli bişiler yiyorum mecburen yediğim için de zorlanıyorum. Aşırı yorgunum, kolumu kaldırmak istemiyorum ben de böyle bir durumdayım. Doktor hepsine normal çok normal dedi. 23 saat falan uyumak istiyorum.
Bende öyleyim, hiç yataktan çıkmak istemiyorum. Uyusam, uyusam ve şu mide bulantısı dönemi geçse keşke.
Merhaba kızlar 🌸

Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Sorunsuz ilerlesin her günümüz. Minikler de sağlıkla büyüsün 🌸🐣

Geç döllenme oldu, o yüzden keseyi geçen hafta gördük. Yarın kontrolüm var, dualarınızı eksik etmeyin. 🙏

Yaş 26
Sat 28.12.2020
İlk çocuk ♥️
Doğum tarihi 04.10.2021 🌸
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar
Merhabalar canım, aramıza hoş geldin🙏 güzel duaların için teşekkürler, amiiin♥️🙏 en kısa zamanda ekliyorum canım, not aldım 🌹
Kedilervekitaplar Kedilervekitaplar Merhaba
29 yaşındayım
2. Bebeğim 🤲🏻
sat 14 Ocak
Tahmini doğum tarihimiz 21 ekim 🥰
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🙏♥️not aldım en uygun zamanda ekleyeceğim canım.

X