2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım değerlerin nasıl benim ilk gebeliğim dış gebelikti değerler istenilen kadar artmıyordu çok tehlikeli sürekli takip ettir
Ben 1 hafta ince gittiğimde 60 tu artıyor demıstı 2 hafta sonra gel keseye bakalım demıstı benim de 2 gundur kahverengi akıntım vardi doktora yazdım o da gel beta bakalım dedi gittim bugun beta 94 cıkmıs 1 haftada artık cok az dedi buyuk ihtimal kimyasal dedı 2 gun sonra tekrar cagırdı yine beta bakıcam dedi eger azalmazsa ıcınde kileri temizlememız ıcın mudahale etmem gerekebilir dedı 2 gun sonra tekrar gıdıcem canım

Benim de ozaman kahverengi akıntım vardı başlarda sonra kırmızıya döndü tek taraflı kasık ağrısı vardı yani dış gebelik çok tehlikeli istersen başka doktora da görün

Canım bir süre mekan değiştirsen belki sana iyi gelir. Annemler yada kv yakında bir süre onlarda kal yükün daha hafifler belki yemekle falan uğraşmazsan miden de daha rahat eder

Bencede canım salmayalım kendimizi koruruz inşallah

Doktora sormadım canım da netten araştırmıştım. Ben de eskiden çok yürürdüm, gebelik öncesi de haftada 2 gün 7-8 bin adım atıyordum. Gebeliği öğrendikten sonra bir gün yarım saatlik yürüyüş yaptım, ağrım oldu. İlk 3 ay tutunma evresi ya, ondan çok zorlamayın diye okumuştum ama bünyeden bünyeye değişir tabi. Denersin sen de, fazla gelirse vücudun tepki verir zaten

Selam kızlar bugün doktora gittim keseyi gördük 1.06 cm haftaya tekrar çağırdı . Tekrar bu duyguları yaşamak çok güzel
Maşallah canım, darısı kalp atışlarına
Haha dimi bende öyle diyorum valla deniz hadi bakalım hayatın boyunca rn yüksek kiloya ulaşacaksın diyorum
Ben hayatında hiç 48 kilo olmamış biri olarak kilo alınca nasıl görüneceğim diye çok meraklıyım
Canım diğer sorularımızı da cevaplarsan bilgisayara geçince eklerim. Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Kızlar benim gebelık dusukle sonlanıyor beta degerım yukselmemıs istenilen kadar doktor kimyasal buyuk ihtimal dedı
Canım geçmiş olsun, sıkma canını sakın. Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok. Bir çok kadın hayatında kimyasal geçiriyor zaten. Kimisi farkına varıyor, kimisi bilmeden adet oluyor. Diğer ay güzel haberler verirsin bize inşallah.
Canım bir süre mekan değiştirsen belki sana iyi gelir. Annemler yada kv yakında bir süre onlarda kal yükün daha hafifler belki yemekle falan uğraşmazsan miden de daha rahat eder
Kuzum doğudayım ben, ailem Ankarada. Eşim askeri personel olduğu için her zaman gidip gelemiyoruz, izin zamanlarımızda ancak. Şu an bana yemek yapacak birileri olsa inan ömrüm boyunca dua ederdim.

Arkadaşlar haftasonu lekelenmem olmuştu, bugünn iyice kırmızı oldu. Düşük yapıyormuşum. Beni listeden çıkarabilirsiniz çok üzücü ama malesef. 1 düşük 1 diş gebelikten sonra 1 düşük daha yasamis oldum. Artık incelenecek durumum ve tüp bebeğe yönelicez. Umarım hepiniz sağlıkla alırsıniz babekleriınızı kucağınıza. Sağlıcakla kalin.

Ben yapmaktan vazgeçtim başkasına yaptırıp çatalla çok özenli bir şekilde yiyecegim

Kendini üzme hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik sürecin olur

Sizin adınıza üzüldüm inşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin ardından bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder.

Doktor kese etrafında kanama olduğunu söyledi kalp atışını ilk defa duyduk çok güzel bir duyguydu . Ama kalp atışını duyduktan sonra düşük ihtimali daha çok üzüyor insanı lekelenmem çok koyulaştı üzücü bir durum Doktor progestan 200 mg verdi . Fitil gibi mi kullanmak daha iyi yutmak mı

bizim 2020 agustos annelerinde bi arakadasimiz vardi canim.kesesinin etrafinda da kendinde de asiri kanamasi vardi doktorlar duser falan diolardi.hemde ilk haftalardan itibaren gecmeyen kanama.masallah simsiki tutunmustu cok saglikli bi bebek olarak dogdu hicbisey olmadi.ayni zamanda akrabamda dogurana kadar hep kanamasi oldu hastanede bile yatti masallah oda dogurdu.benim 1 damla kanamam olmadi dusuk yaptim...dicem o kii o sikica tutunduysa hicbisey olmaz sen merak etme.progestan kanamayi azaltir seni rahatlatir.ben fitil olarak kullaniiyorum ama tek sefer.gunde 3 kere alan okumustum o konuda doktoruna danis istersen

En etkili iğne, sonra fitil, sonra da hap diye biliyorum canım

Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir dahaki sefere çok sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirir, sağlıklı bir bebeğe kavuşursunuz.
Yutmak tansiyon düşüklüğüne sebep olabiliyormuş o yüzden ben de fitil olarak alıyorum.
Yukarıda arkadaşın söylediği gibi kanama tehlikeli ama tek başına hiçbir şeyi göstermez. Benim arkadaşım da sizin gibi durum yaşadı progestan kullanınca geçti.
Dua edelim ki bebeğiniz genetik olarak sağlam bir döllenmeyle gerçekleşmiş olsun, o zaman Allahın izniyle hiçbir şey olmaz, sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Canım ben iki doktora gittim bana da bu ilacı verdiler ama her İkisi de bu ilacın da iğnenin de bilimsel olarak düşüğü engellediğine dair hiçbir kaynak olmadığını söyledi yani düsük olacaksa olur bunları kullanmak engellemez sadece hormon takviyesi olarak veriyoruz dedi. İçime sinmedi araştırdım üsenmedim Banu çiftçinin bu konuyla ilgili makalesini okudum o da aynı şeyi söylüyor bilimsel olarak düşüğü engelleyen bi ilaç değil. Demem o ki eğer bebek tutunmuşsa leke de olsa kanama da olsa riskli olmasına rağmen düsük olmuyor. Bende de lekelenme oluyor insallah her şey yolunda gider ve bu süreci atlatırız.

Cevabını için teşekkür ederim benimkide günde 1 defa fitil gibi kullanabilirmişim. Her emir ve takdir Allah ındır inşallah nasip eder ve sıkıntısız atlatırım.
En etkili iğne, sonra fitil, sonra da hap diye biliyorum canım
anladım o zaman fitil gibi kullanmaya çalışayım daha iyi sonuç alacaksam cevap için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…