2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Saol canım içim biraz ferahladı biz de geçen hafta keseyi gördk çok küçükte olsa ama bi endişelendim sadece gergin karın bölgem haraketlerim istem dışı kısotlanıyor
Canım bende gebeliğimi 2 Şubat'ta ogrendim ozaman çok fazla göğüs ağrım vardı bugün geçti baya çok çok az bişe var. 6+0 bugün tam ama mide bulantım falan hiç yok biraz sanki sabahları tiksiniyorum yemek görünce ama 1 saat sonra geçiyor başka da hiçbir belirtim yok. Ha birde bende kist var ondan dolayı hızlı hareket ettigimde kasıkta ağrı oluyor korkma yani

Cidden mi neden peki😂 kayınvalidem diyor aman kızım kimseye belirtim yok deme nazar değer ama ben valla belirti olmamasını bile sorguluyorum😂
Şey geri geldi ama bulantılar hemen 😂 görümceme sormuştum panik halde belirtilerim gitti bugün diye. Korkma dedi bana olur öyle ☺️

Canım bende gebeliğimi 2 Şubat'ta ogrendim ozaman çok fazla göğüs ağrım vardı bugün geçti baya çok çok az bişe var. 6+0 bugün tam ama mide bulantım falan hiç yok biraz sanki sabahları tiksiniyorum yemek görünce ama 1 saat sonra geçiyor başka da hiçbir belirtim yok. Ha birde bende kist var ondan dolayı hızlı hareket ettigimde kasıkta ağrı oluyor korkma yani
Miyom kist bende de var canım ayakta kaldığımda ağrı yapıyor dr bebeğe zararı yok sadece bir tık daha ağrılı geçer hamileliğin demişti bu kisti bilmiyordum hamile kaldığımda öğrendim neden olur acaba

Amin inşallah.
çok zor bu beklemeler bu korkular çok iyi biliyorum bu heyecanları. Bende ikinci bebeğimi isterken 2 kere kayıp yaşadım 3.denememde oldu. Çok zor günlerdi çok stresli. Ama şunu anladım stresi bırakınca her şey daha kolay oluyor. Her zaman hayırlısı diye dua ettim sonunda oldu. Bu gebeliğim süpriz oldu ama yine de aynı şeyler geliyor aklıma yenide yaşarmıyım diye hatta ihtimal bile vermiyorum içimden sürekli bir şey olacak gibi geliyor ama bakalım hayırlısı. Senin de artık testte çıkar varsa gebelik
Yaa 2 gun gecikmisti test yapamadan adet oldum neyse her seyde vardır bi hayr Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
Kürtaj zarar vermez demi ya olmayınca da aklima bir çok sey geliyor

Merhaba , tebrikler öncelikle . Bir cok mesajda, doktorların bir hafta sonra , 15 gün sonra gel dediğini okudum. Muayene ücreti ödeniyor mu tekrar? Nasıl gerçekleşiyor acaba?
Cevap verilmiş ama ben de vereyim dedim. Benim doktorum da 10 gün içinde kontrole çağırdığında para ödemiyoruz. Bazı doktorlarda 15 gün olabiliyor kontrol günü. Ama asistanını arayıp öğrenmekte fayda var. Bir arkadaşım 11. günde gittiği için tekrar 300 lira muayene parası ödemek zorunda kalmıştı.
Kızlar ne durumdasınız? Ben hiç iyi değilim ya:KK43:bulantılar iyice arttı. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Aç kalmayayım diye zorla yediğim şeyleri de kusuyorum. Sabah kahvaltı da yediğim iki üç zeytinle Bir dilim ekmeği de kustum. Kusunca rahatladı midem ama bu sefer yine açlık başladı. Sonra yine bulantıdan yiyemez oldum. 😔 Sabah kahvaltı hazırlamak, öğlen akşam yemek hazırlamak kabus gibi oldu artık. Mutfağa girmek, buzdolabını görmek dahi istemiyorum :KK43: sadece uyumak istiyorum o kadar.
Bu hafta benim de bulantılarım arttı. Özellikle sabahları. İnşallah bebeğin sağlıkla büyürken bulantıların zamanla azalır canım. Birkaç hafta daha sabret. İnşallah rahatlayacaksın.
Günaydın arkadaşlar hepinizin gebeliği hayırlı olsun . Konu başlığınızı takip ediyorum hiç mesaj yazmamıştım. Bende 7 haftalık hamileyim 5 haftalıkken doktora gittim karından kese göründü boyutu biraz küçük dendi geç döllenme olabilir dedi doktor . Daha sonra gidemedim doktora bu hafta gitmeyi düşünüyordum sabah uyandım ve ilginç bir şey yaşadım tecrübelerinizi merak ediyorum birden vajinamdan su gibi bi sıvı aktı hemen lavaboya gittin çok çok açık renk kahve rengi bi su geldi tedirginim gitmeyi düşündüğüm doktordan en erken Çarşamba randevu alabilirmişim ne yapmalıyım korkuyorum
Yaşadığınız durumu yaşamadım, ancak kahverengi akıntı oldu bende de. Zararsız olsa da doktora göstermek gerekiyor. Çarşambaya kadar bence mümkün olduğunca kendinizi yormayın, dinlenmeye çalışın. Belki doktoru arayıp sorabilirsiniz. Progestan falan kullanıyor musunuz?
Kızlar günaydın yaaaa enterasandır ama sormak istiyorum 5+1 belirtilerim kayboldu hayır olsa belirti dert olmasa niye yok diyorum yardım please!! 😌Yaşayan var mı bu durumu
Benim de ara ara kayboluyor. Mide yanmam hariç. Sanırım normal. Hormonların salgılanması gün içinde bile çok değişiyormuş, o yüzden böyle yaşıyoruz galiba.

Kızlar bugun 3. Gun kahverengi lekelenme devam ediyor doktora dun yazmıstım simdi cevap vermıs gebelık testini tekrarlıyalım gel demıs o kadar cok korkuyorum ki suan bısey oldu olucak diye Allahı bu korkuları kimseye yasatmasın
İnşallah bebeğiniz iyidir. İyi haberlerinizi bekliyoruz buraya da yazın. Umarım her şey yolundadır.

Psikolojimin böyle olması normal mi gerçekten emin olamıyorum. Bi ishalim bi kabız. Karnım sürekli ağrıyor sürekli. Sıkıntı olmasından korkuyorum ağrının.

Ağlıyorum sürekli ya sürekli. Bitmiş hissediyorum
İnşallah dediğin gibi geçici bişey olur en kısa sürede biter. İki gündür allahın gücüne gitmesin hayatı sorgulamaya başladım, dediğin gibi kabulleneme mi oluyor anlamadım. Ama benim ana sıkıntım ağrı ya. Ağrı bitirdi yordu beni.
Valla ağrım falan yok ama. Psikolojik olarak bende bitiğim işe bile gitmedim. İnsanın ruh halini etkiliyor bence hemen hemen herkes de vvar. Sürekli yatıyorum sürekliii

Yaa 2 gun gecikmisti test yapamadan adet oldum neyse her seyde vardır bi hayr Rabbim hayırlı zamanda versin inşallah
Hayırlısı olsun. İnşallah bir sonraki ay rahatlıkla hamile kalırsınız.
Kürtajı nerede oldunuz? Ben de düşükten dolayı kürtaj oldum, sonra hamile kalabildim çok şükür. İşini iyi yapan doktorların olduğu yerde risk olduğunu düşünmüyorum. Belki fazla stres yapıyorsunuzdur.

gercekten mi neden ki ciğer yiyenlerin bebeklerinde leke mi oluyormuş

Batıl inanç olduğu söyleniyor ciğer yiyince leke çıkması.
Ama bilimsel olarak da toksik etki yarattığı için vücutta öyle lekelenmeler olabilir deniyor. İlk trimerde yani yanlış hatırlamıyorsam ilk 12 haftada bebek dış etkenlerden etkilenmeye daha açık olduğu için daha dikkatli olun deniyor.

Hayırlısı olsun hakkında moral bozma doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah
Ben 2 kere kürtaj oldum. Bir kere 8 haftalıktı kalbi durdu, diğeri 6 haftalıktı ikisinde de kürtaj oldum ama sonrasında sağlıklı bir şekilde tekrar hamile kaldım. Kürtajdan sonra 2 kere regl oldum 3. Ayımda hamile kaldım sorunsuz
Seninde Allah gönlüne göre versin tez zamanda

Son günlerde benim mide bulantım da arttı. Dayanılmaz boyutlarda değil ama gün içinde devamlı bulanıyor. Sevdiğim çoğu şeyi bırakın yemeyi düşünmek bile midemi bulandırıyor. Bilgisayar, tv ekranı vb de bulandırıyor. Elektronik aletlerden bir tiksinme geldi 😂 süt ve şam fıstığını görmek bile istemiyorum. Halsizim, kendime hiç bakamıyorum... İnşallah birkaç haftaya geçer bunların hepsi.

Ankara da hangi laboratuvara yaptırdın kuzum? İyi gelir inşallah sonuçların 🙏🌹

Aynı şekildeyim bende. Midem bulanıyor, yanıyor. Sürekli yorgunum, uykusuzum, halsizim, gerginim. Saçma sapan ağlama istekleri geliyor. Sanki hamile değilim de ağır bir hastalık geçiriyor gibi hissediyorum. Hiç bebek hissine ulaşamadım henüz. Midemden dolayı beslenemediğim için vücudum da enerji kaybediyor. İki lokma yesem kusmaya da başladım artık. Bir ishali bir kabız bende senin gibi. Umarım bir an önce geçer bu halimiz. :KK43:

Canım nabzın kaç çıkıyordu?

Valla bende senin gibiyim canım. Akşam yemeğinden sonra 7-8 gibi uyku çöküyor ne içtiğim çaydan bişey anlıyorum ne izlediğim tvden. Bende kusmalar da başladı. Kustukça yediğim iki lokma da çıkıyor midemden. 😔

Canım güzel haberlerini bekliyoruz 🌹🙏
İnşallah canım. İntergen laboratuvarı Mustafa Kemal Mahallesinde.

Yaşadığınız durumu yaşamadım, ancak kahverengi akıntı oldu bende de. Zararsız olsa da doktora göstermek gerekiyor. Çarşambaya kadar bence mümkün olduğunca kendinizi yormayın, dinlenmeye çalışın. Belki doktoru arayıp sorabilirsiniz. Progestan falan kullanıyor musunuz?
.
Cevabınız için teşekkür ederim şimdi doktora geldim bakalım inşallah her şey yolundadır . Bu arada doktorum yok ilk doktora memlekette gitmiştim . Bulunduğum bölgedeki ilk doktor deneyimim bu olacak. Hayır herhangi bi ilaç kullanmıyorum daha önce kimyasal geçirmiştim . İnsan tedirgin oluyor inşallah her şey yolundadır.

Cevabınız için teşekkür ederim şimdi doktora geldim bakalım inşallah her şey yolundadır . Bu arada doktorum yok ilk doktora memlekette gitmiştim . Bulunduğum bölgedeki ilk doktor deneyimim bu olacak. Hayır herhangi bi ilaç kullanmıyorum daha önce kimyasal geçirmiştim . İnsan tedirgin oluyor inşallah her şey yolundadır.
Bende simdi doktora geldim lekelenme lerim vardı 2 3 gundur doktorum gel kan bakalım dedi geldim kan verdim sonucu bekliyorum ınsallah yerleşme kanaması falandır kızlar🙏

Miyom kist bende de var canım ayakta kaldığımda ağrı yapıyor dr bebeğe zararı yok sadece bir tık daha ağrılı geçer hamileliğin demişti bu kisti bilmiyordum hamile kaldığımda öğrendim neden olur acaba
Bende hamile olunca öğrendim çikolata kistiymis canım 11 cm birde 😂 banada aynısını dedi doktor ağrı yapar biraz diye

X