- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Hoş geldin canım muhtemelen sen de ekim annesi olacaksın inşallah ben 6+3te gittim kese göründü kalp atışını duyamadıkMerhaba arkadaşlar herkes sağlıkla kucağına alsın inşallahbnmde bgn betam 1500 çıktı daha dra gitmedim ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba?
Merhaba. ben de keseyi gördüm 6+6da kalp atışı için randevum var. duyabilir myiz acaba. size karından mı bakıldı vajinal miHoş geldin canım muhtemelen sen de ekim annesi olacaksın inşallah ben 6+3te gittim kese göründü kalp atışını duyamadık
Sen beklemiş gitmişsin sanırım aslında en mantıklısı ama insan bi sabırsızlanıyoHoş geldin canım muhtemelen sen de ekim annesi olacaksın inşallah ben 6+3te gittim kese göründü kalp atışını duyamadık
Karından canım 15 gün sonra gel dediMerhaba. ben de keseyi gördüm 6+6da kalp atışı için randevum var. duyabilir myiz acaba. size karından mı bakıldı vajinal mi
Aynen canım gitmek istemiyordum aslında da kızımın da kalp atışı geç duyulmuştu kardeşim kafamı karıştırdı dış gebelik filan olur Allah korusun git keseyi gör en azından diyeSen beklemiş gitmişsin sanırım aslında en mantıklısı ama insan bi sabırsızlanıyo
Ben hem hap hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Dr belirliyor ne kullanacağını.Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Cok şükür ben daha iyi hissediyorum sabah bulantilarim olmasa tabiki ..
Dunden beri yazmak istedim bir turlu kafamı toparlayamadım
Haftaya genetik test yapılacak pıhtılaşma ailede var mi diye
Kan sulandirici kullandığımdan beri gayet iyi hissetmeye başladım. doktorlar genetikse omur boyu kullanmak zorundasın dediler.
Hic kan sulandiricilari igne şeklinde deneyen var mi gerçi bu forumda bir kaç yerde de okumuştum ama bu ara bulamadım
Benim de tüp bebek canım. İnş sağlıkla kucağınıza alın.6+1 de kalp atışını duyduk çok şükür.Merhabalar ben de tüp bebek tedavisiyle 5+4 günlüğüm bir hafta sonra kalp atışı için gideceğimHepimiz sağlıkla kucaklarız umarım
İnşallah bakalım hayırlısı. Ne güzel duymuşsun kalp atışını darısı bana. Ben ohss oldum bir de troid değerlerim çok yükseldi bu süreçte o yüzden endişeliyim biraz. Sen ilaç kullanmaya devam ediyor musun? Ben oksapar ve progestan fitile devam ediyorum. Trombofili testi verdim sonuca göre oksaparı bırakacağım.Benim de tüp bebek canım. İnş sağlıkla kucağınıza alın.6+1 de kalp atışını duyduk çok şükür.
Pıhtılaşma sorunu var mıydı sizde yoksa standart mi uygulanıyorBen hem hap hem kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Dr belirliyor ne kullanacağını.
İnşallah hepimiz alalım. Bu arada pıhtılaşma trombofili testini ben de verdim doktorun istemesine gerek olmadan genetik laboratuvarlarında yaptırabilirsin.Merhabalar canım. Pıhtılaşman mı var canım senin? Hiç endişe etme, iğnelerle sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kadın var. Rabbim şifa versin bebeğine de sana da.Acaba kaybın filan mı oldu da doktor kan sulandırıcı verdi? Hiç kayıp filan yaşamadan doktorlar kan pıhtılaşma testini yaparlar mı ya? Bende aslında pıhtılaşma ya baktırmak istiyorum önlem olarak. Yapar mı acaba doktor?
Ben midem daha fazla bulanmasın diye zoraki yiyorum birşeyler canım. Ama yediklerimden hiç lezzet almıyorum. Bebeğe besin olsun diye yiyorumyemeği hazırlamak, yemek, sofrayı kaldırmak zulüm gibi geliyor. Mutfağa hiç uğramak istemiyorum resmen
Merhaba canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah miniğini
Genetik test yaptırdım ben daha önce doğal yolla iki kaybım vardı. Ailemde de aynı sorunu olan vardı. Onlar da kan sulandırıcı iğne ile gebeliklerini sürdürüp sağlıkla kucaklarına aldılar. Bu benim 2. Tüp bebek denememde oldu çok şükür. İnş sizinde sağlıkla ilerler ve kucağınıza sağlıkla alırsınız.Pıhtılaşma sorunu var mıydı sizde yoksa standart mi uygulanıyor
Ben oksapar Progestan fitil ve estrofem e devam ediyorum. Doğuma kadar oksapar a devam canım. İnş siz de kalp atışı duyun ve sağlıkla kucaklarımıza alalım güzel bir süreç olsun herkese inşİnşallah bakalım hayırlısı. Ne güzel duymuşsun kalp atışını darısı bana. Ben ohss oldum bir de troid değerlerim çok yükseldi bu süreçte o yüzden endişeliyim biraz. Sen ilaç kullanmaya devam ediyor musun? Ben oksapar ve progestan fitile devam ediyorum. Trombofili testi verdim sonuca göre oksaparı bırakacağım.
Bugün 1500 se sali 3000 Perşembe 6000 olur degeriniz bence Perşembe gidin salida gözükebilir ama kesin olsunMerhaba arkadaşlar herkes sağlıkla kucağına alsın inşallahbnmde bgn betam 1500 çıktı daha dra gitmedim ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba?
Senin ilacı değişmiş bana aynısını devam et dedi şaşırdım ilk gebeligimdede ilacı degismislerdiFolbiol önceki folidoce hamile kaldıktan sonra verdiği canım
Haklısınız çarş yada perş gideyimBugün 1500 se sali 3000 Perşembe 6000 olur degeriniz bence Perşembe gidin salida gözükebilir ama kesin olsun
Kanda adete 3-4 gün kala öğreniliyo canım. Rabbim nasip etsin inşallahMerhaba kizlar benim sat 27 ocak muhtemel yumurtlama günleri değerlendirildiovulasyon testlerinde 5 6 7 ve 9 değerlendirildi en erken ne zman kan vermeden öğrenebilirim bir fikri olan var mı 8 yıldır bekliyorum inşallah miniğim benimlesin...
Ne kadar yaptırdın sen canım? Sonuçlar kaç güne çıkıyor?İnşallah hepimiz alalım. Bu arada pıhtılaşma trombofili testini ben de verdim doktorun istemesine gerek olmadan genetik laboratuvarlarında yaptırabilirsin.
Merhaba canım, aramıza hoş geldin.Kedilervekitaplar
Merhaba hanımlar.. yıllar sonra yolum yeniden buraya düştü. 6 sene önce bebeğimi beklerken tüm heyecanlarımızı korkularımızı burada paylaşarak geçirmiştik ve ben yeniden sürpriz bir şekilde hamileyim.
36 yaşındayım bir oğlum bir kızım var. 3. Olacak kısmetse.
Tüm anne adaylarını tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Insallah canim benimKanda adete 3-4 gün kala öğreniliyo canım. Rabbim nasip etsin inşallah