2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de asla dinlenmiş uyanmiyorum
Bende öyle ya. Garip anlamsız rüyalar görüyorum sürekli. Rüya görünce de insanın beyni meşgul oluyor sanırım ve dinlenmiş uyanamıyorum bir türlü. Birde sürekli rüyamda birşeyler yiyorum. Uyanınca da canım onu çekiyor
Canım aslında gerekli durumlarda vajinal muayene en sağlıklı ve doğru bilgi vereni. Cihaz rahim içini direkt görüyor çünkü. Senin doktorun biraz sert davranmış sanırım, o yüzden canını yakmış. Ama korkma, her doktor öyle olacak diye birşey yok.

Hayırlı olsun inşaAllah balım, beklenen adet tarihim 13 gun geçince gittim ben doktora ( sat 4 ocak, doktora dün gittim) karından keseyi falan gördü vajinal gerek kalmadi

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Cok şükür ben daha iyi hissediyorum sabah bulantilarim olmasa tabiki ..
Dunden beri yazmak istedim bir turlu kafamı toparlayamadım
Haftaya genetik test yapılacak pıhtılaşma ailede var mi diye
Kan sulandirici kullandığımdan beri gayet iyi hissetmeye başladım. doktorlar genetikse omur boyu kullanmak zorundasın dediler.
Hic kan sulandiricilari igne şeklinde deneyen var mi gerçi bu forumda bir kaç yerde de okumuştum ama bu ara bulamadım

Canim ayni şeyleri yaşıyorum uyuyorum uyuduğumda bisey anlamiyorum sabahları da mide bulantısı oluyor midem boşken özelikle

Merhaba canım ,
Ben oksapar kansulandırıcı kullanıyorum günde 1 tane iğne .ayrıca coraspirin günde bir tane.kullanımı oldukça basit .şimdilik göbekten yapıyorum .İlk hamileliğimde bebeğim gelişmedi ve alındı .genetik yaptırdık ve pıhtılaşma gözüktü bende .Şimdi kan sulandırıcılarla ilerliyorum 4+6günlüğüz .Umarım bu sefer sağ salim bebeğimizi kucağımıza alabiliriz.

Merhaba bende ekim annesi olacağım kısmetse, normalde 3 aralıkta adet oldum, tam 35 gün sonra yumurtlama gerçekleşti ve ben yumurtladığımı vücudumu dinleyerek anladım, 3 hafta sonra gebelik testi pozitif çıktı, 4+5 de keseyi gördük , 6+1 de miniğimi ve kalp atışını duyduk mide bulantısı yok ama midem ağrıyor benimde sanki taş yutmuşum gibi, gebelikten önce 5 ay folik asit kullandım çünkü hangi ay hamile kalacağımı bilmiyordum, şuan folbiol kullanıyorum kısmetse hepimiz güzel hamilelik geçiririz umarım.

Merhabalar canım. Pıhtılaşman mı var canım senin? Hiç endişe etme, iğnelerle sağlıkla bebeğini kucağına alan çok kadın var. Rabbim şifa versin bebeğine de sana da. Acaba kaybın filan mı oldu da doktor kan sulandırıcı verdi? Hiç kayıp filan yaşamadan doktorlar kan pıhtılaşma testini yaparlar mı ya? Bende aslında pıhtılaşma ya baktırmak istiyorum önlem olarak. Yapar mı acaba doktor?
Canim ayni şeyleri yaşıyorum uyuyorum uyuduğumda bisey anlamiyorum sabahları da mide bulantısı oluyor midem boşken özelikle
Ben midem daha fazla bulanmasın diye zoraki yiyorum birşeyler canım. Ama yediklerimden hiç lezzet almıyorum. Bebeğe besin olsun diye yiyorum yemeği hazırlamak, yemek, sofrayı kaldırmak zulüm gibi geliyor. Mutfağa hiç uğramak istemiyorum resmen
Merhabalar ben de tüp bebek tedavisiyle 5+4 günlüğüm bir hafta sonra kalp atışı için gideceğim Hepimiz sağlıkla kucaklarız umarım
Merhaba canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah miniğini

Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bir de yaşayan varsa bilir, 10 ay önce dış gebelik yaşadım ilaç ile düşürüldü bu 2. Gebeliğim rahim filmi çekilmeden hamile kalabildim. Dış gebelik yaşayan varsa korkmasın hamile kalmaktan

Amin canım insallah saglikla kucağına alirsin.
Ben 4.5 haftalikken vücudumda pihti olustu senin dediğin gibi bu çocuğun kalbini durdurabiliyormuş.Nabiz yuksekliginden gitmistim.Kalbim ben yatarken sanki koşuyormusum gibi 140 150 de atmaya başlamıştı.6 gun hastanede yattim gecen hafta çıktım bir haftadır evde yatiyorum.
Kalp fonksiyonlarim bozulmuştu nefes alamıyordum buyuk ihtimalle ciğere pıhtı atti dediler hamile oldugum icin film cekemediler.
Kan sulandirici gunde 2 defa enox 6000 kullaniyorum.
Doktorum iyi ki erken farkedildi bebeğin kalbi olussaydi dururdu pihti yüzünden dedi

Bende yarın gideceğim doktora çok heyecanlıyım 5+2 olacağım yarın inşallah keseyi görürüz . Oğlumun usglerne baktım 5artı 1 de keseyi , 6 artı 1 de kalp atışı duymuşuz inşallah bu seferde herşey yolunda gider. Yarın doktora gidecek başka arkadaşımız var mı ?

Ben 7 senede ilk defa hamile kaldım 2. Tup bebek denememdi.Doktorlar hormonel kullandığın ilaçlardan bile olabilir dedi.Ailede var mi diye sordular.bende hamile kalmadan önce surekli kansızlık vardi.tup bebek doktorum önceden corasprin vermisti onu kullanıyordum.
Genetik testte pıhtılaşma çıkarsa ömür boyu kullanmak zorunda kalırsın dediler.
İnşallah bebegimizi sağlıkla kucağımıza aliriz.
Genetik test pıhtılaşma şüphesi olan kişilere devlet hastanesinde yapıyorlar.Sen istersen yaptirabiliyorlar mi bilmiyorum. Normalde cok maliyetli testler ozelde yaptırmak istesen.

Çok geçmiş olsun canım .Allah şifa versin .Hem senin sağlığın hem bebeğinin sağlığı için çok önemli.kansulandırıcıları kullanarak sıkıntısız atlatırsın.

Ben de aç uyanıyorum dolabın önündeyim kalktığım gibi

Merhaba arkadaşlar herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah bnmde bgn betam 1500 çıktı daha dra gitmedim ne zaman gitsem keseyi görürüm acaba?

İnşallah görürsün canım Bende yarın tam 5 haftalık olcam sata göre doktora ne zaman gitsem salı gitsem görür müyüm ki salı 5+1 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…