Benim ilk bebeğimin kabı durdu 3 hafta karnımda durdu üstelik hiç bilmeden. Tek bir damla kan veye kahverengi akıntı olmadı .. Ama oğlumda sürekli kahverengi akıntım ve kanama alanım oldu. Demem o ki her kahverengi akıntı da yada kanamada çok telaş yapmayın. Düşmeyecek se saglikliysa zaten devam ediyor gebelikAcık renk canım su gibi boyle Vala anlamadım cok panik ıcındeyım ınsallah bu sefer dusukle sonlanmaz
2 günde bir canımGünaydın
Pazartesi idrar testi ile öğrenmiştim hamileliği bugünde kan testi yaptrdım sonucum 2418 çıktı. Değerler 2 günde bir mi iki katına çıkıyordu yoksa hergun mu iki kat oluyordu
Vajinal duş normal suyla yapmak Bile zararlıdır florayı bozduğu için.Kızlar ben hamileyken enfeksiyon sebebi ile vajina içini sirkeli su ile yıkadım hamile olduğumu bilmiyordum tahmini 3 4 haftalıkken. Bunun bebeğe zararı olur mu
Ben 7+5 bulantınız devam ediyorumSelam kızlar 6+2 de yiz kalp atışı için çarşamba gidicem şuana kadar hiç bulantım olmadı benim gibi bulantısız devam eden var mı
benim ise daha hic bulantim koku almada degisiklik falan olmadi erken daha normal benceBenim ilk gun ve 2.gun disinda bulanti larim kesildi olmadi bir daha bu normal mi
Benim ilk gun ve 2.gun disinda bulanti larim kesildi olmadi bir daha bu normal mi
Ben 7+5 bulantınız devam ediyorum
Sevindim kızlar rahat geçsin herkesin inşallahbenim ise daha hic bulantim koku almada degisiklik falan olmadi erken daha normal bence
bana multivitamin yasak canim.kolesterolum ve sekerim normalin uzerinde.regenesis kullaniodum eskiden 1 ayda 2 kilo aldirdi.benim bunyeme yaramiyor.kilo almamam gerekiomus bebegin agriligi disindaSevindim kızlar rahat geçsin herkesin inşallahBen ablamın cok zor geçtiği için öyle bekliyodum ama bakalım daha da erken bu arada folik konusunda da ben regenesis max kullanıyorum birçok vitamin ve folik asit var içinde doktorum bitek bunu verdi gebelik sonuna kadar bunu kullanıcam
Öncesinde de kullanmak tavsiye ediliyor canım ben öncesinde kullandığım dozajı yüksekti hamile kalınca düşürdü folidoce verdiKızlar birşey soracağım gebelik öncesi folikasit kullaniyormuydunuz ve muayeneye gidince doktorunuz folikasidinizin degistimi ben ilk cocugumdada kullanıyordum gebe kalınca başka bir folikasit vermişti doktor şimdiki aynı ilaca devam et dedi 400mg acaba daha bebek kalp atışı flan görmedi ondan mı
Cok tesekkur ederim ınsallah uzun zamandan sonra Bi gebelik yasayınca insan ister istemez panik yapıyor dedıgınız gibi olacagı varsa her turlu olur ınsallah bebegımıze kavusuruzBenim ilk bebeğimin kabı durdu 3 hafta karnımda durdu üstelik hiç bilmeden. Tek bir damla kan veye kahverengi akıntı olmadı .. Ama oğlumda sürekli kahverengi akıntım ve kanama alanım oldu. Demem o ki her kahverengi akıntı da yada kanamada çok telaş yapmayın. Düşmeyecek se saglikliysa zaten devam ediyor gebelik
Banada folicus vermisti aynen devam et dedi neyse artık 3 Mart'ta başka doktora randevu aldım o zaman bütün sorularımın cevabını verir insaAllahÖncesinde de kullanmak tavsiye ediliyor canım ben öncesinde kullandığım dozajı yüksekti hamile kalınca düşürdü folidoce verdi
Folbiol önceki folidoce hamile kaldıktan sonra verdiği canımBanada folicus vermisti aynen devam et dedi neyse artık 3 Mart'ta başka doktora randevu aldım o zaman bütün sorularımın cevabını verir insaAllah
Hayırlı olsun umarım bebişiniz sağlıkla gelir.İyi geceler. Benimde 16 Ocakta yani 4 hafta önce korunmasız ilişki oldu. 2 hafta önce acilde kan verdim hcg 300 lerde çıktı. Daha doktora gitmedim. Alttan muayene olmak istemiyorum. Kese ne zaman görünür en erken o zaman gideyim? Birde ikinci hafta başladı bulantım ve gittikçe artıyor.
Yarın gitsen gözükür benceİyi geceler. Benimde 16 Ocakta yani 4 hafta önce korunmasız ilişki oldu. 2 hafta önce acilde kan verdim hcg 300 lerde çıktı. Daha doktora gitmedim. Alttan muayene olmak istemiyorum. Kese ne zaman görünür en erken o zaman gideyim? Birde ikinci hafta başladı bulantım ve gittikçe artıyor.
Bende 5+6 canım bende de hicbirsey yokKizlar bulantılarınız başladı mı bende henüz bi belirti yok. 5+6 oldum. Ama kahverengi akıntım hala devam ediyor dr yerleşme kanaması demişti bitmedi malesef