2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar bulantılarınız başladı mı bende henüz bi belirti yok. 5+6 oldum. Ama kahverengi akıntım hala devam ediyor dr yerleşme kanaması demişti bitmedi malesef
Benim de arada bir geliyor bulantılarım çok yok şükür kahverengi lekeden bir şey olmaz inşallah
İyi geceler. Benimde 16 Ocakta yani 4 hafta önce korunmasız ilişki oldu. 2 hafta önce acilde kan verdim hcg 300 lerde çıktı. Daha doktora gitmedim. Alttan muayene olmak istemiyorum. Kese ne zaman görünür en erken o zaman gideyim? Birde ikinci hafta başladı bulantım ve gittikçe artıyor.
Dün adet tarihinize göre 6 haftanın üzerinde tahminimce kese oluşmuştur kalp atışı da başlar yakında

Görüntüsünü atar mısın Rica etsem
Canım
95C0B36E-EA64-49C4-93BA-6E2E2AA94FDE.jpeg
Ekstra başla vitamin yok içinde. Benim değerlerim normaldi gayet o yüzden yeterli geliyor bana. Zaten sadece ilk aylar kullanıyosun sanırım.

Kızlar birşey soracağım gebelik öncesi folikasit kullaniyormuydunuz ve muayeneye gidince doktorunuz folikasidinizin degistimi ben ilk cocugumdada kullanıyordum gebe kalınca başka bir folikasit vermişti doktor şimdiki aynı ilaca devam et dedi 400mg acaba daha bebek kalp atışı flan görmedi ondan mı
Evet ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım kullanılması gerekir

İyi geceler. Benimde 16 Ocakta yani 4 hafta önce korunmasız ilişki oldu. 2 hafta önce acilde kan verdim hcg 300 lerde çıktı. Daha doktora gitmedim. Alttan muayene olmak istemiyorum. Kese ne zaman görünür en erken o zaman gideyim? Birde ikinci hafta başladı bulantım ve gittikçe artıyor.
Alttan muayene olmaktan korkmayın, en Sağlıklı sı, benim çoğu Arkdaşım alttan muayene oldu, bende öyle

Kızlar yerleşme kanaması gecırırken kullanılan bir ılac bısey var mı benim dun kahverengi lekelenme basladı bugun de devam ediyor sızın yaptığınız bısey var mı diye sormak ıstedım

Kızlar yerleşme kanaması gecırırken kullanılan bir ılac bısey var mı benim dun kahverengi lekelenme basladı bugun de devam ediyor sızın yaptığınız bısey var mı diye sormak ıstedım
Canım bazı doktorlar önlem amaçlı progestan veriyor da, senin bitmedi mi hâlâ lekelerin? Doktora danıştın mı?
Keskeeeee tikansa burnum 😂😂😂
Mandal kapatmayı düşünüyorum ben burnuma 🤣
Senin bulantılar ne durumda nasıl gidiyor.
Valla şiddetlenerek artıyor canım :KK43: buzdolabının açamıyorum, yemekleri zar zor pişiriyorum. Bazen sabahları çok yoğun bulantı oluyor, birde gece yatmadan önce. Uykudan zaten bahsetmiyorum, uyuyorum ama hiç dinlenmiş kalkmıyorum. :KK43:

Daha dun aksam basladıgı ıcın bide cok gelmiyor sadece tuvalete gittikçe peceteye geldıgı ıcın daha yazmadım yeni basladıgı ıcın bugun yazıcam doktora

Canım bazı doktorlar önlem amaçlı progestan veriyor da, senin bitmedi mi hâlâ lekelerin? Doktora danıştın mı?

Mandal kapatmayı düşünüyorum ben burnuma 🤣

Valla şiddetlenerek artıyor canım :KK43: buzdolabının açamıyorum, yemekleri zar zor pişiriyorum. Bazen sabahları çok yoğun bulantı oluyor, birde gece yatmadan önce. Uykudan zaten bahsetmiyorum, uyuyorum ama hiç dinlenmiş kalkmıyorum. :KK43:
Ben de asla dinlenmiş uyanmiyorum 😔😔

Daha dun aksam basladıgı ıcın bide cok gelmiyor sadece tuvalete gittikçe peceteye geldıgı ıcın daha yazmadım yeni basladıgı ıcın bugun yazıcam doktora
Öyle sadece peçeteye bulaşıyorsa çok korkulacak bir şey yok içini ferah tut am doktor kontrolünüde aksatma ,ayakta uzun süre kalma birde 🌺🌺🌺

Öyle sadece peçeteye bulaşıyorsa çok korkulacak bir şey yok içini ferah tut am doktor kontrolünüde aksatma ,ayakta uzun süre kalma birde 🌺🌺🌺
Cok tesekkurler 🙂 haftaya pazartesi doktora randevum o zamana kadar bısey olursa doktora yazarım zaten insan ilk girince Bı panik yapıyor ama burada yazılanları okuyunca rahatlıyor🙂🙂

Hayırlı olsun umarım bebişiniz sağlıkla gelir.
Acaba neden vajinal muayene istemiyorsunuz? Tüm doktorlar vajinal muayenenin herhangi olumsuz bir endikasyonunun olmadığını, asla düşük sebebi olmayacağını söylüyor. İlk muayenede benim doktorum da vajinal baktı ama aklımda deli sorular 😀
Yumurta takibi yapıyordum geçen aylarda. Alttan muayenede olumsuz deneyimler yaşadım. Son muayene de özellikle yumurtayı göremedi doktor ve görecem diye aleti evirdi çevirdi canımı çok yaktı. Meğer doktorun verdiği tarihten çok önce çatlamış bende eve gelip deneme yaptım. O olumsuz deneyimden sonra soğudum biraz.

X