Benm bahsettiğim ikili üçlü dörtlü testler . Bu dedikleriniz 20 Li haftalardaki yapılan detaylı usg de yapılıyor zaten . Benmde oğlumun bi böbreği aşağıda çıkmıştı doğduktan sonra 1 aylıkken baktrdık düzelmişti . Yani detaylı usg de herşey çıkıyor ilk haftalardaki testlerde boşuna vakit kaybetmeyinBu testlerde sadece down sendromu değil. Bebekte ki diğer anomaliler de görünüyor. Arkadaşım da yaptırmadı. Ultrasonda da görünmedi. Bebek hem kalbinde bir kaç delik bende daha bi sürü anomaliyle doğdu. Sonra kabul edecek hastane bulunamadı. Önceden bilseydi ona göre doktor hastane ayarlardı. Yani demem o ki herşey Allah dan Rabbim evlatlarımızla sınamasın. Ama teknoloji de sağlıkta ilerledi faydalanmak lazım.
Rica ederim o vakte kadar bol bol dinlenin yeterliTeşekkür ederim rahatlatıcı sözleriniz için, perşembe dr kontrolüm var, şuan ayakta kalınca olan karin ağrısı dışında bir sıkıntım da yok, farklı bir gelişme olursa paylaşırım mutlaka
Ooo masallah çok sevindim yüksek ihtimalle 2 hafta sonrayı görürsün. Seninle günümüz aynı bende pzt gideceğimkizlar doktordan geliyorum 0,58 cm lik kesem gorundu.daha cok erken dedi 2 hafta sonra bebegi gorelim dedi.igne falan da baslanicak ozman bana.bebegi gorunve listeye de yazilcam hala acele etmek istemiyorum
Hadi gözün Aydın canım yakında kalbini de duyarsınız inşallahKızlar bugün kadın doğuma gittim, 5 haftalık olduğunu söyledi kese göründü çok belli olmasada embriyo gözüktühaftaya kalp atışını dinlemek için yine çağırdı
Ben içiyordum. İlk doktor kontrolünde n sonra bıraktım bir daha da içmedim. Sadece yemeklerden sonra beni zorluyor ama genel olarak alıştımKızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Merhaba canım, aramıza hoş geldinMerhaba kizlar
37 yasindayim ama 2 hafta sonra 38 oluyorum :)
Ikinci cocuguma hamile oldugumu ogrendim, 5haftalik, son adet tarihim 9/01/2021 , tahmini dogum tarihi 14ekim ama henuz dr onaylamadi :) beni de alin gruba :)Kedilervekitaplar
Tesekkurler
Benim de 5+4 şuana kadar ara ara hafif bulantılarım oldu onun dışında yok çok şükürSelam kızlar 6+2 de yiz kalp atışı için çarşamba gidicem şuana kadar hiç bulantım olmadı benim gibi bulantısız devam eden var mı
Sizin nasıl peki? adet sancısı gibi ağrınız vr mı? doktora gittiniz mi?Olmaz insallah, geçmiş olsun canım doktora danışman her açıdan iyi cok hareket etmemeye çalış ben de öyleyim
Hadi inşallah bizi de haberdar et canımArkadaşlar 2 saate doktorda olacağım kalp atışı için lütfen dua edin
Evet bende daha başlamadım gebelik öncesi impryl kullanıyordum . Gebelikte kullanılan iyi bir folik asit varmı bilen varmıFolik asit onerilerinizi alabilirim b12 vitamin dahil olanlar varmis
Dozajı yüksek ise kullanma canım folik asitin fazlası da bebek için zararlı dozajından emin olEvet bende daha başlamadım gebelik öncesi impryl kullanıyordum . Gebelikte kullanılan iyi bir folik asit varmı bilen varmı
Şuan kullanmıyorum zaten . Araştırayım biraz . Pzt doktora da gideceğim zaten en kötü ona da sorarımDozajı yüksek ise kullanma canım folik asitin fazlası da bebek için zararlı dozajından emin ol
doktor bana folidays onermisti icinde d vitamini ve iyot da var diyeŞuan kullanmıyorum zaten . Araştırayım biraz . Pzt doktora da gideceğim zaten en kötü ona da sorarım
Folik asit fazlası zararlı değil canım bir sürü video izledim bununla ilgili idrarla direkt atılıyormuşDozajı yüksek ise kullanma canım folik asitin fazlası da bebek için zararlı dozajından emin ol
Ben solgarın aldım, dr a da danıştım olur dediEvet bende daha başlamadım gebelik öncesi impryl kullanıyordum . Gebelikte kullanılan iyi bir folik asit varmı bilen varmı
Bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah canım. Çok zor bir süreç insan bekledikçe zaman geçmek bilmiyor maalesefKızlar merhaba bende insallah Ekim annesi adayıyımasılamayla hamile kaldım hafta ıcı gittiğimde betada 2 katında artıs vardı 2 kere kan verdim aha sonra doktorum istemedi. 2 hafta sonra gel keseye bakarız dedi ınsallah o zamana kadar sağlıklı bir sekılde ilerler ve kalp atkısını keseyi gorurum. Daha önce kimyasal gebelik gecırdım 5 senedir olmuyordu cocugumuz ınsallah bu asılamayla bebegımıze kavusacagız Allah isteyen herkese nasip etsin suan kanda purtılasma oldugu ıcın her aksam ıgnr vuruluyorum ve folık asit kullanıyorum buradaki yazısmaları okumak bu sureyi gecmesını kolaylastırıryor herkese sağlıklı hamılelıkler dılıyorum