2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah canım. Çok zor bir süreç insan bekledikçe zaman geçmek bilmiyor maalesef. Allah yardımcın olsun
Saol canım suan sizle konusurken kahverengi akıntı gelmeye basladı suan cok panik ve korku ıcındeyım ınsallah bısey olmaz

kızlar doktorumu değiştiricem hiç aydınlatmıyor lütfen kullanan var ise progesteron hap 100 mg kullanıyorum günde 3 kere dedi vajinal değil ağızdan alıyorum. kaç saatte bir içmem lazım onu bilmiyorum kullanan var ise kaç saatte bir içiyrsunuz

Acık renk canım su gibi boyle Vala anlamadım cok panik ıcındeyım ınsallah bu sefer dusukle sonlanmaz
benimde aynı canım hiç korkma dün doktora gittim koyu kırmızı adet kanı gibi olmadıgı sürece ve afedersin iç çamaşırını doldurmadıgı sürece doktor korkma dedi yorulmus iş yapmıs olabilir misin öyle bir durumda doktor yat bol bol su iç dinlen dedi öyle yapıyorum bende... bir de progesteron düşük önleyici hap kullanıyorum

Yanı cok is yapmadım suanda kırmızı olarak görmedım ama kırmızı olacak diye cok korkuyorum ınsallah bısey olmaz canım insan Bi an panik yapıyot

Canım ben sabah öğle akşam 200mg olanı kullanıyorum. Bu antibiyotik değil o yüzden saatli al demiyorlar. Sen kendin belirleyebilirsin. Ben sabah kahvaltıdan önce , öğlen yemek yedikten sonra akşam yemek yedikten sonra bazen de yatmadan önce alıyorum.

Arkadaşlar kalp atışını aldık çok şükür Darısı tüm isteyenlere
Canım hayırlı olsun, çok çok sevindim maşallah sağlıkla büyür inşallah
Canım merhaba, öncelikle hayırlı olsun inşallah bu bebeğin sağlıkla seninle olur, büyür. Rabbim yardımcın olsun

Canım ben günde bir gece yatarken fitil olarak kullanuyorum dr um fazla baş ağrısı yapacağı için fitil olarak önerdi ama yani çok önemi yok sabah öğle akşam alacaksın o doğal bir ilaç yani kendine saat belirle o saatlerde düzenli kulkan

Ben 7+0 da gittim kalp atışı duyamadım 7+4 te duydum. Bebeğimde geriden geliyor lekelenmem olmuştu 6+5 ve 7+0 da progestan kullanıyorum kanama alanım yok

Canım ben 6+3 dün gittim kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi endişelenmene gerek yok lekelenmeler çok normal Allah’ın izniyle bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…