Saol canım suan sizle konusurken kahverengi akıntı gelmeye basladı suan cok panik ve korku ıcındeyım ınsallah bısey olmazBebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah canım. Çok zor bir süreç insan bekledikçe zaman geçmek bilmiyor maalesef. Allah yardımcın olsun
bende de dün pembe bugün açık kahverengi geldi sizinde mi açık renk koyu renk mi??Saol canım suan sizle konusurken kahverengi akıntı gelmeye basladı suan cok panik ve korku ıcındeyım ınsallah bısey olmaz
Acık renk canım su gibi boyle Vala anlamadım cok panik ıcındeyım ınsallah bu sefer dusukle sonlanmazbende de dün pembe bugün açık kahverengi geldi sizinde mi açık renk koyu renk mi??
benimde aynı canım hiç korkma dün doktora gittim koyu kırmızı adet kanı gibi olmadıgı sürece ve afedersin iç çamaşırını doldurmadıgı sürece doktor korkma dedi yorulmus iş yapmıs olabilir misin öyle bir durumda doktor yat bol bol su iç dinlen dedi öyle yapıyorum bende... bir de progesteron düşük önleyici hap kullanıyorumAcık renk canım su gibi boyle Vala anlamadım cok panik ıcındeyım ınsallah bu sefer dusukle sonlanmaz
Yanı cok is yapmadım suanda kırmızı olarak görmedım ama kırmızı olacak diye cok korkuyorum ınsallah bısey olmaz canım insan Bi an panik yapıyotbenimde aynı canım hiç korkma dün doktora gittim koyu kırmızı adet kanı gibi olmadıgı sürece ve afedersin iç çamaşırını doldurmadıgı sürece doktor korkma dedi yorulmus iş yapmıs olabilir misin öyle bir durumda doktor yat bol bol su iç dinlen dedi öyle yapıyorum bende... bir de progesteron düşük önleyici hap kullanıyorum
Canım ben sabah öğle akşam 200mg olanı kullanıyorum. Bu antibiyotik değil o yüzden saatli al demiyorlar. Sen kendin belirleyebilirsin. Ben sabah kahvaltıdan önce , öğlen yemek yedikten sonra akşam yemek yedikten sonra bazen de yatmadan önce alıyorum.kızlar doktorumu değiştiricem hiç aydınlatmıyor lütfen kullanan var ise progesteron hap 100 mg kullanıyorum günde 3 kere dedi vajinal değil ağızdan alıyorum. kaç saatte bir içmem lazım onu bilmiyorum kullanan var ise kaç saatte bir içiyrsunuz
Çok teşekkür ederim canımCanım ben sabah öğle akşam 200mg olanı kullanıyorum. Bu antibiyotik değil o yüzden saatli al demiyorlar. Sen kendin belirleyebilirsin. Ben sabah kahvaltıdan önce , öğlen yemek yedikten sonra akşam yemek yedikten sonra bazen de yatmadan önce alıyorum.
İnşallah kırmızı olmaz canm Rabbim hepimize sağ salim kucaklarimiza almayı nasip etsinYanı cok is yapmadım suanda kırmızı olarak görmedım ama kırmızı olacak diye cok korkuyorum ınsallah bısey olmaz canım insan Bi an panik yapıyot
Canım hayırlı olsun, çok çok sevindim maşallahArkadaşlar kalp atışını aldık çok şükürDarısı tüm isteyenlere
Canım merhaba, öncelikle hayırlı olsunKızlar merhaba bende insallah Ekim annesi adayıyımasılamayla hamile kaldım hafta ıcı gittiğimde betada 2 katında artıs vardı 2 kere kan verdim aha sonra doktorum istemedi. 2 hafta sonra gel keseye bakarız dedi ınsallah o zamana kadar sağlıklı bir sekılde ilerler ve kalp atkısını keseyi gorurum. Daha önce kimyasal gebelik gecırdım 5 senedir olmuyordu cocugumuz ınsallah bu asılamayla bebegımıze kavusacagız Allah isteyen herkese nasip etsin suan kanda purtılasma oldugu ıcın her aksam ıgnr vuruluyorum ve folık asit kullanıyorum buradaki yazısmaları okumak bu sureyi gecmesını kolaylastırıryor herkese sağlıklı hamılelıkler dılıyorum
Ayyyy inşallah öyledir bende çok kız istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versinBu sene kız senesiymis galiba kizlar çok inanmam böyle şeylere ama
Canım ben günde bir gece yatarken fitil olarak kullanuyorum dr um fazla baş ağrısı yapacağı için fitil olarak önerdi ama yani çok önemi yok sabah öğle akşam alacaksın o doğal bir ilaç yani kendine saat belirle o saatlerde düzenli kulkankızlar doktorumu değiştiricem hiç aydınlatmıyor lütfen kullanan var ise progesteron hap 100 mg kullanıyorum günde 3 kere dedi vajinal değil ağızdan alıyorum. kaç saatte bir içmem lazım onu bilmiyorum kullanan var ise kaç saatte bir içiyrsunuz
sevindim canım sıkıntı olmasın kimse içinFolik asit fazlası zararlı değil canım bir sürü video izledim bununla ilgili idrarla direkt atılıyormuş
Ben 7+0 da gittim kalp atışı duyamadım 7+4 te duydum. Bebeğimde geriden geliyor lekelenmem olmuştu 6+5 ve 7+0 da progestan kullanıyorum kanama alanım yokkızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
Canım ben 6+3 dün gittim kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi endişelenmene gerek yok lekelenmeler çok normal Allah’ın izniyle bir şey olmazkızlar ne olur bana bir akıl verin... 6 haftalık hamileyim 2 gün sonra 7.haftaya giricem kalp atışı var fakat bebek küçük oldugu için kalp atışı dinlenmedi normal mi? ve bugün bir kaç damla pembe kan geldi yaşayan var mı? doktorum progestan hap verdi günde 3 tane kullan dedi yaşayan var mı bu durumu çok çok korkuyorum... Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimize bebeğimizi sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin..
İlk defa olduysa ve eğer artmazsa korkma canım ilk haftalarda olması normal karşılanıyor. Sen bol bol dinlen. Ve çok su iç. Bebeğine birşey olmaz inşallahSaol canım suan sizle konusurken kahverengi akıntı gelmeye basladı suan cok panik ve korku ıcındeyım ınsallah bısey olmaz
Görüntüsünü atar mısın Rica etsemBen solgarın aldım, dr a da danıştım olur dedi
.Canım ben 6+3 dün gittim kalp atışı yoktu 15 gün sonra gel dedi endişelenmene gerek yok lekelenmeler çok normal Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Merhaba, sağlıkla dünyaya gelsin inşalalh, kaç haftalık duydunuz? Benim 5 hafta haftaya gideceğizArkadaşlar kalp atışını aldık çok şükürDarısı tüm isteyenlere