2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
O testleri boşuna yaptrmayın bence boşu boşuna para . Ben oğlumda da yaptrmamıştm down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar . Öyle olsa ne farkeder mi bebeğimizden vazgececek miyiz ?

G
Güzel anlatmışsınız ama oda gereksiz geliyor bana . Her türlü bu bebekleri doğuracağız değil mi ? O zaman gerisinin hiç bir önemi yok

2 3 testleri onermiyorum cogu anneyi gereksiz stres uzuntuye sokuyor dawn sendromlu diyip cogunun sapa saglam olanini duydum gordum eger dawn sendromu olsada gebeligi sonlandirmiya dusunurmusunuz dusunmezseniz girismeyin derim

2 3 testleri onermiyorum cogu anneyi gereksiz stres uzuntuye sokuyor dawn sendromlu diyip cogunun sapa saglam olanini duydum gordum eger dawn sendromu olsada gebeligi sonlandirmiya dusunurmusunuz dusunmezseniz girismeyin derim
İhtimal hesaplanıyor zaten ihtimali yüksek çıkan 16 bebekten 13ü normal doğuyormuş

O testleri boşuna yaptrmayın bence boşu boşuna para . Ben oğlumda da yaptrmamıştm down sendromlu olup olmadığına bakıyorlar . Öyle olsa ne farkeder mi bebeğimizden vazgececek miyiz ?
Bu testlerde sadece down sendromu değil. Bebekte ki diğer anomaliler de görünüyor. Arkadaşım da yaptırmadı. Ultrasonda da görünmedi. Bebek hem kalbinde bir kaç delik bende daha bi sürü anomaliyle doğdu. Sonra kabul edecek hastane bulunamadı. Önceden bilseydi ona göre doktor hastane ayarlardı. Yani demem o ki herşey Allah dan Rabbim evlatlarımızla sınamasın. Ama teknoloji de sağlıkta ilerledi faydalanmak lazım.

Merhaba benim son adet tarihim 12.01.2021 di nasipse ekim annesi yim. Ben p.tesi test yaptım evde ve pozitif ciktim çok sukur fakat hala dr.a gitmedim randevuyu onumuzdeki cumaya aldim .çok geç kalmam degil mi ?
Sağlık ocağında düzenli kan ver istersen canım kadın doğuma sonra gidersin Ben 6. Haftada gittim kese göründü kalp atışı duyulmadı Bi daha gideceğim 15 gün sonra gel dedi bekle istersen

Kizlar günaydın. Dünden beri ara ara olusan kasık agrım vardı. Bugün de çok açık kahve akintim oldu, oluyoda. Sizce ne yapmalıyım?

Hayata tutanamayacak kalıtımsal hastalıklardan bahsediyoruz. O yüzden 10. Haftada yapıldığından , erkenden yol çizmek önemli.Amniyosentez gibi 32.haftaya kadar bekleme yok yani. Bir tüp kan sadece. İğne yok bir şey yok.
Herkesin kendi kararı tabii ki. Ben sadece ikili , dörtlü testlerin anne adaylarını korkuttuğuna değinmek istemiştim. Kafası rahat etmek isteyen , maddi gücü olanlar yaptırabilir diye nacizane önerdim.
Herkesin süreci yolunda gider umarım.

Güzel anlatmışsınız ama oda gereksiz geliyor bana . Her türlü bu bebekleri doğuracağız değil mi ? O zaman gerisinin hiç bir önemi yok

Kizlar günaydın. Dünden beri ara ara olusan kasık agrım vardı. Bugün de çok açık kahve akintim oldu, oluyoda. Sizce ne yapmalıyım?
Canım doktora gitmelisin ihmal etme yerleşme kanaması vs deniliyor ama ona bile tedbir amaçlı ilaç veriliyor kendi kendimize yerleşme kanaması diye teşhis koymamızın yanlıs olduğunu söylüyor doktorlar. Önemli bir şey değilse bile tedbirini almış oluyorsun icin rahat oluyor

Şimdi doktoruma yazdim. İstirahat dışında yapılacak birşey veya ilaç yok
Yoğun Adet gibi kırmızı ve çok kanama olursa hastaneye gidersin yazmış

Teşekkür ederim rahatlatıcı sözleriniz için, perşembe dr kontrolüm var, şuan ayakta kalınca olan karin ağrısı dışında bir sıkıntım da yok, farklı bir gelişme olursa paylaşırım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…