Benimde hic olmadi sadece uyku var bende olur olmadik saatlerde uyuyorum sabahin 6sinda kalkıyorum tek değişiklik olarakSelam kızlar 6+2 de yiz kalp atışı için çarşamba gidicem şuana kadar hiç bulantım olmadı benim gibi bulantısız devam eden var mı
Bana var gibi geldi yatayda :)Merhaba arkadaşlar bakabilirmisiniz bebek var mı?
Canım sonuç ne oldu bn inşallah Ekim annesiyimİnşallah hamile kalıp Ekim annesi olurum bende
Ben de cok uykuda yok ama sabahları erkenden enerjik uyanıyorum vücut annelik uykusuzluğuna hazırlıyo galbaBenimde hic olmadi sadece uyku var bende olur olmadik saatlerde uyuyorum sabahin 6sinda kalkıyorum tek değişiklik olarak
Yine kimyasal yaşadım canım sen naptinCanım sonuç ne oldu bn inşallah Ekim annesiyim
Riskli bir gebelik değilse sorun olmaz inşallah canım ha bulantını o kötü yollar daha da arttırabilirMerhaba kizlar benim bir derdim var. Hamileyim ve köy okulunda ögretmenim. Malum okullar açiliyor bizde. Köy yolunda tıngır mıngır gittiğimiz zamanlar oluyor, sapa yollara sapiyor bazen şöfor. Içim rahat değil tehlike oluşturur mu? Yol 20-30 dk gibi bir şey...
Düşük tehlikem varken iş yerinin yolları yapılıyordu ve 2 km kadardi inan zıplaya zıplaya giderdik serviste .. Ama düşmeyecek çocuk düşmüyor. Merak etmeMerhaba kizlar benim bir derdim var. Hamileyim ve köy okulunda ögretmenim. Malum okullar açiliyor bizde. Köy yolunda tıngır mıngır gittiğimiz zamanlar oluyor, sapa yollara sapiyor bazen şöfor. Içim rahat değil tehlike oluşturur mu? Yol 20-30 dk gibi bir şey...
Evet herkes böyle soyluyor Rabbim nasip edecekse her şeye rağmen olurDüşük tehlikem varken iş yerinin yolları yapılıyordu ve 2 km kadardi inan zıplaya zıplaya giderdik serviste .. Ama düşmeyecek çocuk düşmüyor. Merak etme
daha bulantım yok yeni hamileyim 5.haftalık Allah nasip ederse nasıl olur bilmiyorum ileriki zamanlar... ayrıca daha hiç doktora gitmedim kese görünecek kadar olunca gitmeyi planliyorum inşallah.Riskli bir gebelik değilse sorun olmaz inşallah canım ha bulantını o kötü yollar daha da arttırabilir
Belli ki geç döllenme olmuş benmde ilk bebeğimde öyle olmustu iki hafta geriden geliyordu . Sizin betaya bakınca geç döllenme olduğu . Ben ilk bebeğimde 7 hafta 2 günlük keseyi . 8 hafta 2 günlükkende kalp atışını gördük . O yüzden endişe etme duyarsınız eminimHerkese merhaba , 34 yaşındayım, sat 07.01.2021, 2.çocuk, 4 şubat hcg:31, 8 şubat hcg:390 çıkmıştı, bugun 5+1di karından ultrason ile kese görünmedi, 1 hafta sonra tekrar gidicem, aşılama ve tup bebek de dahil 2 yıl uğraş sonrası kendiliğinden olduğundan inşallah tutunur bebeğim, korkuyorum biraz
7. Haftayı bekle istersen canım o sıra gidenler hem kese görüp hem kalp atışını duyuyorlardaha bulantım yok yeni hamileyim 5.haftalık Allah nasip ederse nasıl olur bilmiyorum ileriki zamanlar... ayrıca daha hiç doktora gitmedim kese görünecek kadar olunca gitmeyi planliyorum inşallah.
Bende çubuk testte görür görmez bıraktım ama öncesinde de içiyordum hemde bayaaa içiyordum yine çok zorlandığım oluyo küçücük bebeğin eline sigara verildiğini düşünüp tiksiniyorum bununla ilgili görsellerde var ekran duvar kağıdı yap istersen telefonuna sigara aklına gelmez bile eminimm...inşallah tez zamanda bırakırsın bende içmemek için direniyorum çok zor illet bıraktırmıyor kendisiniKızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Önümüzdeki maçlara bakacağız artıkAklima bir anım geldiAnnem kardeşime hamileyken ben lise 1 e gidiyordum . Riskli gebelik olduğu için amniyosentez yapmışlardı. Orada XX yazıyordu bebek cinsiyetinde.. Annem de aşırı derecede erkek bebek istiyordu. Yani sırf onun için yaptı çocuğu Anne dedim bu bebek kız.. Hadi ordan sen nerden bileceksin ne anlarsın sen bana bir sürü çıkıştı Tabi o zaman biyoloji dersinde mayoz mitoz bölünmeleri görüyordum üstüne denk geldi yani. Ertesi gün annem hemen amniyosentez yapan profesör e sonuç göstermeye gitti ve doktora hemen sormuş. Doktorda cinsiyetinin kız olduğunu soylemis Annem eve geldi surat 5 karış hala aklıma geldikçe gülerim .. Şu an kardeşimle aramda 16 yaş var şaka gibi ama öyle .. Kardeşim gibi değilde annesi gibi olmuştum.
Gelelim senin soruna o testle cinsiyet anlaşılmaz canım. Ben duymadım hiç
Olabilir tabii nasip ilk bebeğim olacak inşaallah kiz erkek hic tahminim yokBen de cok uykuda yok ama sabahları erkenden enerjik uyanıyorum vücut annelik uykusuzluğuna hazırlıyo galbabulantısı cok olanın kızı olur diyolar tam tersi de erkek bu teoriye ne dersin?
Kızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Bügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba
Bügün doktor randevum vardı. 7 haftalık kalp atışını duyduk . 11-14 haftalar arası ikili test için çağırdı. Zeka geriliği olup olmadığını anlamak için yapılan bir testmiş. Bu testle cinsiyette anlaşılır mı acaba