2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimde hic olmadi sadece uyku var bende olur olmadik saatlerde uyuyorum sabahin 6sinda kalkıyorum tek değişiklik olarak
Ben de cok uykuda yok ama sabahları erkenden enerjik uyanıyorum vücut annelik uykusuzluğuna hazırlıyo galba bulantısı cok olanın kızı olur diyolar tam tersi de erkek bu teoriye ne dersin?

Merhaba kizlar benim bir derdim var. Hamileyim ve köy okulunda ögretmenim. Malum okullar açiliyor bizde. Köy yolunda tıngır mıngır gittiğimiz zamanlar oluyor, sapa yollara sapiyor bazen şöfor. Içim rahat değil tehlike oluşturur mu? Yol 20-30 dk gibi bir şey...

Riskli bir gebelik değilse sorun olmaz inşallah canım ha bulantını o kötü yollar daha da arttırabilir

Düşük tehlikem varken iş yerinin yolları yapılıyordu ve 2 km kadardi inan zıplaya zıplaya giderdik serviste .. Ama düşmeyecek çocuk düşmüyor. Merak etme

Riskli bir gebelik değilse sorun olmaz inşallah canım ha bulantını o kötü yollar daha da arttırabilir
daha bulantım yok yeni hamileyim 5.haftalık Allah nasip ederse nasıl olur bilmiyorum ileriki zamanlar... ayrıca daha hiç doktora gitmedim kese görünecek kadar olunca gitmeyi planliyorum inşallah.

Belli ki geç döllenme olmuş benmde ilk bebeğimde öyle olmustu iki hafta geriden geliyordu . Sizin betaya bakınca geç döllenme olduğu . Ben ilk bebeğimde 7 hafta 2 günlük keseyi . 8 hafta 2 günlükkende kalp atışını gördük . O yüzden endişe etme duyarsınız eminim

daha bulantım yok yeni hamileyim 5.haftalık Allah nasip ederse nasıl olur bilmiyorum ileriki zamanlar... ayrıca daha hiç doktora gitmedim kese görünecek kadar olunca gitmeyi planliyorum inşallah.
7. Haftayı bekle istersen canım o sıra gidenler hem kese görüp hem kalp atışını duyuyorlar

Kızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime
Bende çubuk testte görür görmez bıraktım ama öncesinde de içiyordum hemde bayaaa içiyordum yine çok zorlandığım oluyo küçücük bebeğin eline sigara verildiğini düşünüp tiksiniyorum bununla ilgili görsellerde var ekran duvar kağıdı yap istersen telefonuna sigara aklına gelmez bile eminimm...inşallah tez zamanda bırakırsın bende içmemek için direniyorum çok zor illet bıraktırmıyor kendisini

Önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Ben de cok uykuda yok ama sabahları erkenden enerjik uyanıyorum vücut annelik uykusuzluğuna hazırlıyo galba bulantısı cok olanın kızı olur diyolar tam tersi de erkek bu teoriye ne dersin?
Olabilir tabii nasip ilk bebeğim olacak inşaallah kiz erkek hic tahminim yok

Benim ablamın görümcesi bırakmadı içmeyi, çocuk bin bir hastalıkla doğdu. Bütün çocukluğu boyunca savaştı. İhtimali için bile, bırakmaya değer bir mucize taşıyorsunuz. Diyelim ki bir de Covid e yakalandınız. Ciğerleriniz savaşacak ,ilaç kullanmanız gerekecek belki...
Bütün bunlara maruz kaldığını düşünsenize daha doğmadan. Allah korusun.

Tüm bu olasılıklar motive etsin sizi, umarım bırakırsınız.

Kızlar sigara içeniniz var mı oğlumda tiksinti gelmişti bırakmıştım 5+5 oldum şuan içiyorum Allah affetsin bırakmak istiyorum kızıyorum kendime

Bu testler istatistik testler , sizin yaşınıza , değerlerinize verdiğiniz cevaplara göre bir test. 35 yaşın üzerindeki herkese zaten Down Sendromu diyorlar. Benim arkadaşım şişti sıkıntıdan sonuna kadar hamileliğin. Çocuk turp gibi doğdu.

İkili dörtlü testler , düşük maliyetli evet, o yüzden yapıyorlar. Ama öyle bir ihtimal varsa , 35 yaş üzerinde iseniz, bütçeniz varsa(4-5 Bin lira civarı) , genetik test yaptırın.

10. Haftadan itibaren bakılıyor. Bir tüp kan alıp laboratuvarlarda inceleniyor. Bir çok kalıtımsal hastalık inceleniyor. Cevabı 10 gün içinde geliyor.
Türkiye de benim bildiğim, Verifi ve Serenity gibi markalar var. Bir araştırın isterseniz.

Az önce bahsettiğim testte , genetiğe bakıldığı için cinsiyet sonuçları da çıkıyor. 16. Haftadan çok önce öğreniyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…